Burdufele intre usa si caroserie, s-au crapat si as vrea sa le fac ceva
![]() ![]() ![]() |
Burdufele intre usa si caroserie, s-au crapat si as vrea sa le fac ceva
WUB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Fara sa le demonteze nu cred ca poti face ceva.
Poate sa le "bobinezi" cu power tape ![]() Oricum, daca te incalzeste cu ceva, la DSN-ul meu n-are burdufuri (EU) si e bine mersi de 4 ani . |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
alexandrudicu |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 109 Joined: 1 August 05 From: Medias ![]() |
Si ale mele erau crapate si se prelingea apa pe firele din burdufuri pana in habitaclu. Am pus silicon la intalnirea lor cu stalpii, si le-am lasat asa, ca nu prea merge cu bande de izolat.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- SB -xx-xxx
2001 Rapsodie
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Pana acum nu mi-a intrat apa in masina, dar ma streseaza sa la vad in starea aia.
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand voodoo. E singurul mod de a le schimba fara sa scoti firele. Fii serios, cum sa le schimbi fara sa scoti firele?
Practic, ai trei variante: 1. le lasi asa 2. varianta Costi (bobinatul ![]() 3. varianta pe care nu o vrei, cu desfacutul. This post has been edited by tatabobu: 26 Sep 2005, 15:20 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
jan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 August 05 ![]() |
QUOTE(WUB @ 25 Sep 2005, 19:33) S-au crapat toate cele patru burdufe de la usi. Acum as vrea sa le schimb, dar cred ca e chin mare. O solutie de remediere fara sa dau usile si firele jos ? prietene baga silicon in ele in partea unde intra n usa ca sa le izolezi inafara de asta nu ai ce sa le faci daca nu vrei sa scoti toate firele si sa le schimbi Pace |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
- PH 17 CAT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 02:56 |