Capital top 50, fictiune sau realitate?
![]() ![]() ![]() |
Capital top 50, fictiune sau realitate?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ramas STUPEFIAT de cate barbi (=gogosi, minciuni etc) sunt in acel top...
Pai sa-mi zica mie lumea ca traieste intens si deosebit de placut munca la McDonalds, sau la Pizza Hut, sau la KFC, sau la Dedeman... Pai daca ar fi sa facem viteza de "rotatie" a cadrelor, sa-mi spuna si mie aia de la capital, daca este asa de bine sa lucrezi pentru acele companii si toata lumea e fericita, de ce nu vad aceleasi fete prin respectivele companii mai mult de 1 an? Si sa nu-mi zica faze ca avanseaza... Ca nu prea mai au unde. Mai stim si noi o treaba, o ciunga, niste conditii de salarizare pe la unii, niste conditii de avansare, sa nu manace rahat cu polonicu, sa ia macar o lingurita... Apropo: nu prea am vazut connexul, bancile, firme din domeniul aviatiei civile... Chiar asa de nemultumiti sa fie angajatii din aceste societati? Something is rotten in the state of ... Capital |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
poate era facut in top management-ul care a dat si bani sa apara acolo??
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
parerea mea este ca in max. 6 luni vom vedea ca cel putin 50% din societatile de acolo vor face angajari... parerea meah.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Haios: pe primul loc Pfizer! De ce? Pai da masini bengoase la angajati!!
Romanu' tot fudul... Nu conteaza altceva, decat in ce masina te fatai prin oras. ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
De toata jena, pe bune....
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
Stiu din experienta cuiva cum e sa lucrezi doar 4ore/zi la McDonalds.
Intr-o saptamana avea arsuri pe maini pana la cot (inghesuiala si multe plite care ard), iar despre salariu... |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
gata ... imi dau demisia si ma angajez la mac ... de ce ??? pentru ca vreau in sfarsit o cariera (de piatra)
![]() ps: cred ca la sfarsit trebuiau sa treaca si sponsorii (locul 1-50) |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.708 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Toti informaticieni catre mac . . . ..
PS. mac = McDonalds This post has been edited by IRONICK: 29 Sep 2005, 10:57 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
marfa.....numai balarii
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai fratilor au venit si la noi chestionarele alea care s-au completat (cele dupa care s-a realizat TOP-ul mult discutat) si erau numai balarii de intrebari. Mie unul nu mi s-au parut relevante si am vb si cu cei de la resurse umane si au fost de aceeasi parere si dupa cate stiu eu in afara de chestionarele alea nu s-a mai intamplat nimik.
Mentionez ca lucrez (in departamentul economic) la una din primele 10 companii de asigurari din tara asta. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ionutctn) și, și, și, și, și ? This post has been edited by IRONICK: 29 Sep 2005, 11:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am citit cu atentie preambulul la "top". Sondajul, dupa parrea mea este egal cu 0 (zero), hai treaca de la mine, 0,5.
Au fost contactate 260 de companii, selectate dupa cifra de afacere si nr. de angajati. Au acceptat cca. 150 efectuarea sondajului. Au raspuns la cererile ziaristilor doar 114 (cererile au fost de comunicare a numelor, functii, adresa email, nr. telefon) a angajatilor MIDDLE MANAGEMENT - deci e vorba de sondaj in zona de conducere a companiilor, nu in zona de activitate principala, unde sunt cei mai multi angajati. Din cei 114, au fost eliminati cei care nu au avut cel putin 15 angajati care au raspuns la intervievari. Deci de fapt topul ar tb sa sune cam asa: 50 de companii pentru care sa lucrezi in middle management, din 100 intervievate. Avem 2 probleme: 1. Ziaristii au cerut niste date care ar fi extrem de folositoare pentru potentiali ... alti angajatori. Deci e normal ca acei angajatori contactati sa fie circumspecti. 2. Angajatii propusi spre "intervievare" au fost propusi de... angajatorii lor. Ar fi fost util un studiu si pentru angajati care nu mai sunt in intreprinderile respective. Am anexat un .xls cu topul, ca l-am facut sa-i fac o mica analiza, pentru cine nu a luat suplimentul. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu vreau sa angajez la Porche Romania.
porche.jpg ( Size: 6.55k ) Number of downloads: 61 PS. Multumim pentru .xls cu topul. This post has been edited by IRONICK: 29 Sep 2005, 11:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
klaus |
![]()
|
Bine ma, e Porsche Romania...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, sa mor io daca imi dadeam seama ca lipseste o litera. Ce ochi ai bai Ironick.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu sunt surprins de Gfk Romania, despre care aveam o parere decenta.
Daca ar fi sa luam acest top ca referinta pentru activitatea lor, atunci credibilitatea de care se bucura in ochii mei tinde la zero. De ce nu au publicat chestionarele 'blank', sa vedem si noi ce au intrebat? Oricum, foarte ieftin suplimentul si cu hartie si cerneala de foarte buna calitate... Adica 'eftin si bun. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Unde se poate consulta acest top 50 online ?
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri seara, la Nasul, au discutat despre acest top. Au dat si explicatii. Nu am vazut decat vreo 2 minute. Cred ca este in reluare azi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Uneori revistele economice scriu articole foarte fanteziste.
De exemplu in general in revista Biz cind se scrie despre salarii, cred ca-si iau datele din Vest si spun ca sint din Romania sau inmultesc cu 10 sau 20.. pentru ca exagereaza foarte mult in plus. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 23:09 |