accident usor de masina
![]() ![]() ![]() |
accident usor de masina
mihai2495 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 November 13 ![]() |
|
||
--------------------
opel
insignia
2011
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Unde are RCA? Și-a recunoscut vina, pe amiabilă?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mihai2495 |
![]()
|
nu stiu unde avea rca...era un Cadillac de california...el ma intrebat: cum vrei sa facem, mergem acasa sau vrei sa mergem la politie? dupa ce a zis el eu zic ca el este de vina....masina nu este asa rau zgariata si ma grabeam prea tare ca nu.l lasam asa:)
|
--------------------
opel
insignia
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Scuze, întelesesem că ați făcut constatarea amiabilă, acum am citit mai atent că ați căzut la o înțelegere amiabilă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mihai2495 |
![]()
|
m-am referit ca fiecare sa si.o repare pe a lui...
|
--------------------
opel
insignia
2011
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cadillac de california ? Sigur avea RCA ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
mihai2495 |
![]()
|
nu stiu ce avea...nu am verificat daca are sau nu...eu m-am multumuit ca nu a iesit urat si ca numai pierd timpul pe la poltie....din ce mi.a zis o persoana din masina era de california...eu nu am retinut. eu sunt curios ce parerea aveti daca eram eu sau el de vina.
|
--------------------
opel
insignia
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Mai contează?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit-o tot asa azi cu unu, intr-o parcare, doar ca din vina mea. S-a dat jos, i-am zis sa facem amiabbila dar pentru ca erau mici zgarieturi, a zis sa plecam amandoi acasa. Cum mai multi prieteni mi-au recomandat, m-am prezentat la politie si am declarat cele intamplate. Nu i-am dat nr de inmatriculare, ca oricum nu i l-am luat si nici ce marca de masina era nu am observat.
Faza e...ca mi-a fost frica sa nu se duca el maine sa declare, s-au mai auzit cazuri si ala de politie mi-a zis ca vin super multi asa. O dau la pace si a doua zi vin. Nu am primit nici amenda, nimic, doar autorizatie de reparatie. Acum oi vedea daca se duce si ala. Apropo, cat e valabila autorizatia asta, pe noul cod rutier? Dar o amiabila cat e valabila? Adica in cat timp trebuie sa repari cele constatate? This post has been edited by Sudsemnatu: 5 Nov 2013, 22:10 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Intr-un timp era 30 de zile...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
RCA-ul 'americanului', daca exista, e nul in Romania, si dauna se face prin fondul de garantare, e putin mai complicat, dar se rezolva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 5 Nov 2013, 23:09) ................. Apropo, cat e valabila autorizatia asta, pe noul cod rutier? Dar o amiabila cat e valabila? Adica in cat timp trebuie sa repari cele constatate? din ce stiu eu, autorizatia aia nu expira niciodata. era prin codul rutier o prevedere cum ca trebuie sa-ti repari masina in 30 de zile de la accident, dar daca depasesti acest termen poti doar sa primesti amenda, nu se anuleaza autorizatia de reparatie. legat de amiabila stiam ca trebuie sa anunti asiguratorul cat mai repede (2 zile parca), apoi ai 2 ani in care sa soliciti reparatia. |
-------------------- |
|
mihai2495 |
![]()
|
@Sudsemnatu si crezi ca ar fi bine sa ma duc si eu sa declar sa nu imi faca ala vreo figura? si asta unde trebuie declarat?accidentul la mn a fost in buc si eu apartin de giurgiu....pot sa ma duc aici la mn sa declar sau trebuie sa declar la politie in sectorul unde sa intamplat accidentul?
|
--------------------
opel
insignia
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Se declara la politia pe raza careia s-a intamplat evenimentu'.
This post has been edited by tatabobu: 6 Nov 2013, 11:06 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit zeci de intamplari in care au zis ca merg acasa, iar ala s-a dus a doua zi la politie. Era un caz si pe forum aici.
Ca el zice da domne, hai sa mergem acasa ca nu avem nimic, el se duce acasa si se mai sfatuiesti cu un prieten, care ala ii baga in cap sa se duca la politie. Daca toti am fi oameni de cuvant, ar fi altceva...dar e plin de magari in Romania. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Orijinal26 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 October 13 ![]() |
acum, politia se mai baga doar daca este accident cu victime sau daca soferii/soferul implicat in accident avea alcoolemie.
De preferat, este bine sa ai camera montata pe masina.(ce-a mai buna dovada.) |
--------------------
Dacia'
Nova
1988
- GJ 66 EML
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Ce zici tu Orijinal, e vorba de deplasarea politistului la locul accidentului. N-are treaba cu declararea unui accident de care vorbesc oamenii astia aici.
Adica daca facem accident fara victima si tu fugi de acolo si ma duc la politie, nu ma baga nimeni in seama? This post has been edited by SandelBS: 6 Nov 2013, 13:49 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:03 |