DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Renault Megane 2.2 Luxe Privilege, 1.6 16V, an 2006

shepard
post 19 Dec 2013, 08:36
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: Pitesti

Daca vrei informatii in plus, ti-am mai spus, google e mare, tata, cauta acolo. Daca vrei discutii, muta-te la cafenea.
Nu crezi ca m-am cam saturat de chestii de astea: are volanul rotund, nu e pe motorina, daca e pe motorina, e ca nu e pe benzina, nu are mp3 (care era optional) iar daca are, ca de ce are, ca nu e bun.
Chiar vrei sa-ti trimit fotocopii dupa hartiile originale pe care le am sa vezi tu ca e Luxe Privilege? Cum crezi tu ca m-as simti daca vine omul sa o cumpere si vede ca e doar modelul Privielege?! Nu cred ca-mi poti raspunde. Eu inca sunt om de cuvant, nu vand gogosi pe net.

Deci, Vand Renault Megane, varianta Luxe Privilege, cumparata de mine de noua din reprezentanta AMAT din Pitesti. Sa va spun si numele celui care mi-a vandut-o acolo? Nu, daca veniti sa o cumparati, va duc la AMAT Pitesti sa va convingeti.

Multzzzzxxxumit domnu' Ionutzxxx?

--------------------
Renault Megane Sedan 1,6 16V 2006 facelift, Lux Privilege - AG 71 YRN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shepard
post 25 Dec 2013, 01:08
Post #32

Membru incepator

From: Pitesti

...

--------------------
Renault Megane Sedan 1,6 16V 2006 facelift, Lux Privilege - AG 71 YRN
+
s_j_teo
post 25 Dec 2013, 09:36
Post #33

Membru autentic

Cea mai prosta ideie sa-ti vinzi masina pe forum ! Ai sa gasesti o gramada de bagatori de seama total neinteresati care pun tot felul de intrebari . Pune anuntul la mica publicitate la ziar si ala care suna chiar este intesesat de masina. Aici la fiecare anunt de vanzare auto se poarta discutii sterile.

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 13:52
Forum Renault