Basescu a luat cu ficasa 300ha in Nana-Calarasi, teren arabil, se face fermier?
![]() ![]() ![]() |
Basescu a luat cu ficasa 300ha in Nana-Calarasi, teren arabil, se face fermier?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca la sovietici, a zis exact pi dos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Zeci de pensionari din Vaslui s-au strâns în fața CEC Bank, revoltați că nu și-au primit pensiile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
CEC Bank le-a incasat CAS-ul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
popf |
![]()
|
![]() Membru contravenient :( Group: Members Posts: 28 Joined: 23 August 07 ![]() |
N-ai vazut ce zicea cucoana aia: "s-a bagat la aistalante banci, la cec nu". Manipulare ordinara sau nu si-o fi platit zuza a mare a presedintelui rata...
![]() |
--------------------
dacia
logan
1,4mpi, 2006
- b-13-cXc
|
|
corbex |
![]()
|
Si cine trebuia sa "bage"? Guvernul, cumva?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Badie de la stat au plecat banii, de la CEC s-au dus la Ioana Basescu
![]() This post has been edited by ady77: 13 Dec 2013, 19:34 |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In cont de cash, cum ne-a invatat presa pa drepturi da autor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Se vede ca nu v-ati luat casa prin programul BCR - Prima casa, astfel ati fi facut cunostinta cu Ioana Basescu, unic notar autorizat de o banca fosta de Stat(mai are vreo 6%), care s-ar fi ocupat de toate actele necesare bancii.
Cum a putut una care abea avea 5 ani in campul muncii, care s-a calificat cu nota 7, sa fie aleasa dintre mii de notari sa faca acte pe banda rulanta si normal bani sa-i intoarca cu lopata?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
vijelie |
![]()
|
Exista vreun dosar intocmit ilegal sau incorect de catre notarul Ioana Basescu ?
(Tre sa fii masochist rau ca sa lucrezi cu BCR) This post has been edited by vijelie: 13 Dec 2013, 19:55 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai ai acces la Liomond?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(george_slz @ 13 Dec 2013, 19:48) Se vede ca nu v-ati luat casa prin programul BCR - Prima casa, astfel ati fi facut cunostinta cu Ioana Basescu, unic notar autorizat de o banca fosta de Stat(mai are vreo 6%), care s-ar fi ocupat de toate actele necesare bancii. Esti tu in situatia asta? Pentru c io stiam ca IB a fost unul dintre notarii (deci nu singurul!) agreati de BRD; probabil o fi avut contract si cu BCR-ul si, destul de probabilsi cu alte banci, adica exact ca fix alti cateva zeci de notari. Astia, evident, numai in Bucuresti. asca faptul ca daca un client dorealt notar, il putea a;ege, dar la tarife mai mari. Adica la alea standard. Ca prin Prima casa tarifele erau 60-70% din alea standard. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Unii baieti nu-si pot dezlipi ochii de la ugerul caprei vecinului. Iar Ioana are un uger vai mama lui!
This post has been edited by corbex: 13 Dec 2013, 22:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Iar nu ti-ai facut lectia. E Li-Umani-te!
Saiturile de la Phen Yan nu merg, momentan. This post has been edited by corbex: 14 Dec 2013, 00:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
Membrii Comisiei Călărași au decis să își facă site și așteaptă la audieri pe orice persoană care are informații despre vânzarea terenurilor din zona comunei Nana, potrivit unui anunț făcut de senatorul PSD Gabriela Firea.
Recompensa in natura, de la dna Gaby dă la Voluntari. Cat mai e indemnizatia pe sedinta la munca in comisii ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Aporpo de RNP-uri (reguli-norme-proceduri), baietii astia din Comisie s-au erijat in instanta de judecata si cheama la comisie cu un fel de citatii (atributul exclusiv al justitiei!) diversi cetateni. Mi-a placut cum le-a dat cu tifla mosu' Radulescu, care incepe sa-mi devina simpatic:
Așa cum se cunoaște, am fost invitat să mă prezint pentru a fi audiat, în calitate de cetățean, în legătură cu problemele ce formează obiectul Comisiei de anchetă, respectiv: „a) verificarea trasabilității terenurilor înstrăinate în perioada 1990-2013 pe raza comunei Nana, județul Călărași; B ) verificarea situației subvențiilor încasate de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură în perioada verificată în zona supusă anchetei; c) verificarea statutului juridic și al raporturilor de proprietate asupra terenurilor din zona comunei Nana în perioada 1990-2013; d) verificarea structurii de culturi a exploatațiilor agricole din zona supusă anchetei; e) verificarea legalității tranzacțiilor cu terenuri din zona supusă anchetei în perioada 1990-2013.” Totodată prin aceeași adresă mi se pune în vedere faptul că am „obligația de a pune la dispoziția comisiei întreaga documentație necesară îndeplinirii eficiente a mandatului încredințat comisiei de către Parlamentul României”. Față de aceste aspecte, țin să subliniez că instituirea unei obligații în sarcina unui cetățean de a se prezenta pentru a fi audiat în fața unui organism care nu aparține autorității judecătorești contravine dispozițiilor constituționale referitoare la justiție și la drepturile și libertățile cetățenești. O comisie parlamentară de anchetă reprezintă doar o formă de exercitare a controlului parlamentar, deci nu poate avea atribuții jurisdicționale. Astfel, potrivit dispozițiilor art. 111 din Constituției, controlul parlamentar nu poate funcționa decât în raporturile constituționale dintre Parlament, pe de o parte, și Guvern și celelalte organe ale administrației publice, pe de altă parte, astfel cum sunt reglementate în Titlul III, Capitolul IV din Legea fundamentală. De asemenea, vă învederez faptul că invitarea subsemnatului în fața Comisiei pe care o conduceți nu este justificată prin raportarea la obiectivele acesteia, respectiv „transabilitatea terenurilor înstrăinate”, „verificarea situației subvențiilor”, „verificarea statutului juridic și al raporturilor de proprietate”, verificarea structurii de cultură a exploatațiilor agricole”, „verificarea legalității tranzacțiilor cu terenuri”. Aceste aspecte trebuie analizate în raport responsabilitățile și atribuțiile legale specifice instituțiilor statului implicate în aceste activități, subsemnatul neavând nici o competență legală pentru „a pune la dispoziția comisiei întreaga documentație necesară îndeplinirii eficiente a mandatului încredințat comisiei de către Parlamentul României”. Având în vedere cele expuse anterior (cadrul constituțional și lipsa totală a unor informații relevante pentru obiectivele pe care vi le-ați propus), vă informez, cu tot respectul, că nu voi da curs invitației de a mă prezenta pentru audiere la Comisia parlamentară de anchetă pe care o conduceți”. This post has been edited by dacis: 7 Feb 2014, 11:39 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Unde e militia aia care il salta de pe strada pe Guse, cind ai nevoie de ea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau măcar procurorii ăia de la referendum?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Cind si cind adopti maniera de raspuns a colegului Garett. Procurorii au dreptul sa te convoace. Comisia Paramilitara, nu! Scrie mai sus, in postul cu nenea ala, care si citeaza actul normativ, sfinta constitutiune, pe care o vreti respectata decit de opozitie.
This post has been edited by corbex: 7 Feb 2014, 12:09 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Și miliția are dreptul tataie.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Militia te cerceteaza pe baza suspiciunii intemeiate de comitere a unei fapre penale. Sa fii vecin cu terenul lui Basescu nu e fapta penala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nu aberam, va plingeam de mila ca ati pierdut instrumentul cu pricina, adica militia si posibilitatea de a-i da telefon sa-i spuneti ce sa faca. Ou sont les Nastase d'antan?
This post has been edited by corbex: 7 Feb 2014, 12:19 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 7 Feb 2014, 12:14) Ba in republica USL, pentru telespectatorul cu privire blanda si ochi umezi cam este!... QUOTE(DragosP @ 7 Feb 2014, 12:16) Bre, ma gandesc la aceea ca daca poti fi subtil si rafinat in topicurile despre Doamne Doamne si CMN, discutiile politice nu-ti intuneca ratiunea. Io doar te-am completat, nu te-am contrazis. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Esti Basist? Nu poci sa cred! N-ai lasat sa se vada. Disimulezi perfect.
This post has been edited by corbex: 7 Feb 2014, 12:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:50 |