montare filtru sport pe 1300
![]() ![]() ![]() |
montare filtru sport pe 1300
slay3rexe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 6 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1981
- bz-01-vae
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da un search cu: +filtru +aer +sport si vei gasi cate ceva...
Nu difera f mult fata de SN sau Logan.... Cumperi filtrul si colierul de prindere, apoi eventual desfiintezi carcasa pt filtrul clasic si legi acel filtru sport direct de mansonul care intra in carburator... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
in afara de sunet..se mai cunoaste ceva in comportamentul masini?
banuiesc ca nu |
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Banuiesti bine.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
bani aruncati degeaba
+ ca din cate stiu iarna face probleme cu filtru aer la oltcit-uri poate si la dacie o face.. |
--------------------
x
y
2009
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Daca vrei sa castigi ceva putere pune macar toba finala sport, din inox.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si daca nu e de inox nu castigi putere?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slay3rexe |
![]()
|
eu de fapt am intrebat altceva. nu cati caluti sunt castigati in plus. eu doar am intrebat cum si ce imi trebuie ca sa montez. poate ca unii dintre voi aveti asa ceva. este o dacie si trebuiesc facute artificii... alea ma intereseaza pe mine. sa stiu la ce sa ma astept
|
--------------------
dacia
1300
1981
- bz-01-vae
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Asteapta-te la faptul ca n-o sa aiba loc sub capota daca il pui direct pe carburator.
Iti trebuie un furtun de plastic, sau un racord flexibil, gasesti tu ceva rezistent la magazinele de instalatii sanitare (pexal, etc!!!), faci legaturile cu coliere, NU cu sarma, filtrul il scoti undeva unde nu trege aerul cald de la motor sau radiator, si asta este tot. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
slay3rexe |
![]()
|
pai nici nu vreau sa il pun direct pe carb. vreau sa il pun cu racord. si vroiam sa stiu ce ar fi cel mai bine sa folosesc ca racord acolo. presupun ca trebuie ceva la fel d gros. ar fi bun tub dinacela de aluminiu care se pune la evacuare la hota. am inteles ca se gasesc si mai subtiri.
|
--------------------
dacia
1300
1981
- bz-01-vae
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Nu-i bun ala, se deterioreaza cu timpul.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
slay3rexe |
![]()
|
in afara de faptul ca se deterioreaza in timp mai are vreun inconvenient?
|
--------------------
dacia
1300
1981
- bz-01-vae
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu-ti trebuie decit filtrul propriu zis si colierul de prindere. Se pune in capul lulelei care vine din carcasa filtrului de aer. Diametrul gurii trebuie sa fie de 70 (parca). Cel mai corect e sa pui mina p-un subler si sa masori.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
Imi puteti spune si mie,va rog, de la ce model de dacia este plasticul din firgura?Cel ce vine in gura filtrului de aer si acopera carburatorul/clapeta de aer. Sa stiu ce sa cer la magazin.
Sau si mai bine,daca cineva stie distanta dintre suruburi si daca gaura ce vine pe carburator are aproximativ 8 cm (si daca este rotunda). Vreau sa fac o improvizatie pe un carburator Weber care este rotund in cap si are tot 3 suruburi de prindere. Multumesc Attached thumbnail(s) filtruaer.JPG ( Size: 59.91k ) Number of downloads: 1283 |
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu e nici un carburator acolo, e Dacia pe injectie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
multumesc. ma poate ajuta cineva si cu distanta dintre suruburi? o sa ma duc si eu sa caut dupa-amiaza,dar poate ma scutesc de niste drumuri daca nu se potriveste la ce am eu.
observ ca nu-mi merge sa dau puncte la reputatie,oare de ce |
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:43 |