GUMBALL 3000, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
GUMBALL 3000, ce parere aveti?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Am vazut ca sunt pe youtube, dar alea sunt cioturi. Super misto emisiune, sper sa gasesc pe dc
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Download filme aici: http://www.gumball3000.ro/download/
Cursa e tare, dar nu e pentru toti... 28k lire - taxa de inscrere (pilot si co-pilot), 12k lire - fiecare persoana in plus in masina, 5000k - echipa de service, etc. O intreaga afacere... P.S. Au aparut si alte raliuri: Carbon Black, Ultimate Rally, Bullrun... |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Iaca m-am interesat si eu, si anul trecut a participat si seful meu
![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ala din ungaria;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Fiindca intrebarea este ce "parere aveti" - va spun si eu aici parerea mea:
este o manifestare inutila, aroganta si iresponsabila care ar trebui stopata/discreditata cu multa energie. Face parte din figurile celor de bani gata, si nu-i de apreciat in nici un fel. Daca vor sa-si rupa giturile n-au decit s-o faca pe un circuit de curse, SI NU periclitind oamenii obisnuiti (vezi incidentul din Macedonia) - care oameni pina la urma, direct sau indirect, achita notele de plata ale participantilor. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE(FLP @ 9 May 2007, 02:29) Team 41: (GB) LJ04 MGE Sean Lyndsay, British Will Geddes, British 2003 Noble M12 GTO 3R Team 80: (US/California) Nobel 88 James Siminoff, American Thomas Knobel, Switzerland 2005 Noble M12 Team 130: Stephen Andrews, British Jessica Kramer, American 2006 Noble M400 Sa fie cumva Thomas Knobel ? ![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
da romanasii nu participa cu Logan si cu 1310 ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
FLP |
![]()
|
mie mi se pare extraordinar in continuare.... asa ceva trebuie facut odata in viata .....
|
--------------------
.
.
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
a inceput editia 2010....
printre concurenti, fiica lui Mick Jagger (cu un Mercedes Sprinter), Xzibit si Eve... masini de tot felul, printre care un mareee taran cu un Lambo cu portbagaj deasupra (gen Thule)... multe poze am gasit pe pagina de Facebook a Gumball-ului... Aveti idee daca se transmite pe vreun canal TV accesibil la noi? This post has been edited by skija: 3 May 2010, 16:29 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io-s interesat unde pot sa-l vad.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sa am toti banii din lume, as participa si eu... cu un Bowler Nemesis, dar chiar, pun aia timpi imposibili, ca sa fii obligat sa depasesti viteza legala ca sa ajungi la locul de cazare?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu vreau sa merg cu b-02-auv
driver:dani talent co-driver:pilif izbanda |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
taranetul ala de arab ce arunca cu monezi in stanga si in dreapta mi se pare cel mai mare cocalar din cei vazuti in videoclip |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:39 |