Info trafic ..., ...acum si in Romania ???
![]() ![]() ![]() |
Info trafic ..., ...acum si in Romania ???
danutz_r |
![]()
|
||
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
in sfarsit investesc banii nostrii intr-o chestia utila
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit va fi utila functia de info-trafic.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mda, o chestie relativ utila fiindca functia 'info trafic' se poate dezactiva
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
Se pare ca nici pana acum nu au reusit sa pune in funciune sistemul. Eu nu am vazut nimic din ce spuneau ei...
|
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Pun pariu ca anul viitor in ziua de 22 ianuarie o sa zici la fel! Trebuie la noi in romania sa treaca vreo 5 ani pana ce va fi implementat info trafic.3 ani studii de fezabilitate 1 an si 8 luni montarea dispozitivelor, 4 luni teste, urmatorii ani reparatii si imbunatatiri
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
Reinvii eu aceasta discutie. Eu am functia activata, dar nu am vazut NICIODATA niciun fel de informatie. E activa chestia asta? A primit cineva vreun mesaj? Un coleg de serviciu mi-a zis ca el a primit anul trecut avertizare de polei.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Probabil pe CH 22...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
TMC-ul românesc funcționează doar pe anumite receptoare, pe bază de abonament.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 August 08 ![]() |
info trafic pe canalul 22
![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- bh-05-aoa
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mda, dar nu-i același lucru.
În primul rînd, pe canalul 22 nu ai doar info trafic, ci mai trebuie să suporți și toate obscenitățile camionagiilor. Asculți cum își dau unii altora p**i în gură de cinci ori pe minut, în timp ce o informație utilă de trafic vine poate o dată la o sută de kilometri. În al doilea rînd, canalul 22 nu știe să te și ruteze automat în funcție de trafic, cum o face GPS-ul. Sau mai bine zis cum ar face-o, dacă ar avea informații. This post has been edited by VladSoare: 6 Jan 2014, 12:26 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:55 |