Anul viitor imi schimb masina, ce sa-mi iau?
![]() ![]() ![]() |
Anul viitor imi schimb masina, ce sa-mi iau?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@AND:
Logan II ![]() This post has been edited by SilviuB: 3 Oct 2005, 09:52 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(dras @ 29 Sep 2005, 12:38) M-am hotarat ca anul viitor pe vremea asta sa-mi schimb masina. Vreau sfaturi argumentate pentru o masina noua, sedan, de maxim 17.000 EUR DDP. Sunt convins ca preturile vor fi altele la anul (poate chiar si unele masini), dar as vrea pareri la preturile si masinile de azi. Multumesc. PS: nu vreau sfaturi de genul: Ia-ti masina X. Vreau ceva de genul: Ia-ti masina X pentru ca ... (motor, fiabilitate, confort, service, etc). Renault Megane Sedan sau Estate pentru ca; Rafinament, Eleganta, Fiabilitate, Seriozitate, Design, Consum, Revizii iefine, Raport calitate pret = exceptional, 1. Desi multa lume (rautacioasa) spune ca Renault-ul este scump la piese sau consumabile ,statisticile (reale!!!) situeaza Renault dupa WV, Audi, Skoda, Nissan, Opel , Fordsi chiar Peugeot 2. Atat motoarele diesel cat si cele pe benzina dau clasa fara discutie modelelor concurentei atat dpdv al fiabilitatii cat si al consumurilor 3. Nu contest ca au existat motoarele de pe Golf II sau Audi 80 dar din pacate nemtii nu mai fac ce faceau iar la ora asta francezii sunt pe val !!! (vezi formula I, WRC) 4. Este important sa apreciezi masina pe care vrei sa ti-o cumperi si nu doar sa te impresioneze sloganuri de genul " Ia-ti o masina nemteasca" pentru ca la ora asta cam toate masinile sunt bune si e doar o chestiune de gust pana la urma. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 22:06 |