nebunie..., alt bord pe berlina
![]() ![]() ![]() |
nebunie..., alt bord pe berlina
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cred ca ti s-a mai raspuns dar o mai fac si eu o data. Dai bordul jos, il masori de la cap la coada, vezi unde are gaurile de prindere si dai fuga la dezmembrari. Cel mai corect ar fi sa te duci cu bordul in brate ca sa il poti compara!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]()
|
|
idee buna... dar intrebarea era pentru cei ce stiu exact cam ce bord si de ce masina merge pe dacie..."sa raspunda numai cine stie"
|
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am vazut eu pe o dacie 1300 bord de Nova ... din cate imi aduc aminte era taiat :|
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut cu bord de cielo .......... si de Bmw ursuletz!!!! deci astea merg ....
|
-------------------- Mirel
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE bord de cielo .......... si de Bmw ursuletz :shock: Pe bune! Unde, unde? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mirelush |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da pe bune pe foarte bune ..... da nu erau nove !!
una am vazut-o pe langa mine pe lini lu' 16 de la lizeanu spre piata galati (gemenii cum ii zice acuma ) aia cu bord de cielo (cred ca il scurtase omu ceva , cred ) si ala cu bord de bmw ursuletz pe langa spitalu Cantacuzino ! |
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai nici n-am zis ca ma intereseaza pentru Nova (mie imi place bordul asa cum e) ci pentru berlina lui taica-miu.
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mirelush |
![]()
|
daca mai vad masinile o sa ma interesez
si mie imi place bordu ne nova mai mult ca ala de slz ![]() la slz imi place plansa de bord aaaaaa paulp da nu stiu daca aveau plansa de bord de cielo respectiv bmw :wink: |
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut dacie cu bord de BMW.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut cu ochii mei (din tramvai) la inters. Morarilor, acum freo' luna si ceva, o Supernova, cu BOT de BMW seria 3, exact cum a facut un tip pe aici un colaj in Photoshop... nu mi-a venit sa cred... in primele secunde credeam ca e un Seria 3...
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
![]()
|
|
de care tip de bmw se potriveste bordul?
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE am mai intrebat dar degeaba.... ce bord de pe alta masina (nu dacia) merge pe dacia?????
sa raspunda numai cine stie, caterinca in alt topic... Oare de ce nu ti-a raspuns nimeni ??? PENTRU CA NU SI-A PUS! Poti sa deschizi 50 de mii de topicuri pe tema asta si sa astepti ca Ileana Cosinzeana pe Fat-Frumos! Iar daca lumea s-a apucat sa iti dea sfaturi sau sa iti sugereze diverse idei si/sau metode de realizare(unele mai haioase), a facut-o din prietenie. Inca ceva, dupa cum ziceam si mai devreme, cind o sa vi tu cu forumu' de acasa, atunci sa-mi zici mie unde sa fac caterinca! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Calm, calm!
Nu va luati la suturi ca nu e frumos! Referitor la bord! AM mers cu un taximetrist care avea pe dacie 1310 bord de Peugeot dar unul d'ala vechi, nu stiu ce tip era! Sfatul lu Marty cu masuratul si mersul la dezmembrari e aur! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Mirelush |
![]()
|
Shaq am zis ce bord de bmw ... am zis ursulet
nu stii ce e ala ??? :?: |
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Ursuletu` e cea mai tare masina dupa Dacie
![]() ![]() ![]() Shaq!Am vazut in Vitan acum 2 sapt Bord de Nova.Era un tip cu un break de la Pitesti si avea tot break-ul prin de borduri.Cerea 2,5 mil.Bordurile erau echipate complet(fara aeroterma) si avea si ceasurile pe ele.Toate erau noi!! Am pus o intrebare daca merge pe berlina,si omu` mi-a aratat break-ul lui cu bord de Nova. Trebuie taiat din el dar iti spun ca arata super.Nici nu ziceai ca nu e bordul masinii |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
![]()
|
|
MAI MULTE AMANUNTE DESPRE BREAKNR. INMATRICULARE, CULOARE CA SA IL GASESC, SAU PERSOANA...
|
-------------------- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
Era o dacie alba cu nr de AG.Nu-l mai tin minte
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
De el ziceam sie eu ... poate il mai vad prin pit
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
adrianmircea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 03 ![]() |
Iti spun eu :bord de BMW seria a-3-a Ursulet .Dar ptr asta mod iti trebuie un electrician de meserie .
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
mersi, sti cumva modificari tre sa fac la bord? sa il tai? sau intra asa cum e el...
|
-------------------- |
|
VOODOO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 November 03 From: CONSTANTA ![]() |
eu am vazut pe o dacia 1310 bord de bmw. era taiat in partea derapta
![]() |
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Iata si o poza cu o dacie care are bord de BMW (luata tot de pe net - asa ca nu stiu cat de reala e).
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Gatuletzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 November 03 From: Brasov ![]() |
Cristim...daca aia e Dacie eu imi pun bord de Ferrari
![]() ![]() ![]() |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
KaiseR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 30 September 02 ![]() |
Ba........Cristim are dreptate.....degeaba va suparati voi.
Ala e bord de BMW. Ca vine cu masina cu tot, e alta treaba. Da' ala e bord de BMW |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
KaiseR, ai si tu dreptate, ce sa mai discutam !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mrc0268 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 January 04 ![]() |
aveti idee daca merge bord de golf 2 pe 1300 cred ca e mai lat cu 1cm (vreau si o schema electrica de golf2)
|
-------------------- |
|
Mirelush |
![]()
|
lol
da eu kiar am vazut cu bord de bmw |
|
|
mrc0268 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 January 04 ![]() |
sa imi spuna cineva daca a vazut o dacie 1300cu bord de golf2 si sa imi spuneti unde gasesc o schema electrica a masinii pentru golf2
|
-------------------- |
|
cei7pitici |
![]()
|
![]() Pilot de carute Group: Members Posts: 370 Joined: 24 January 04 From: Pitesti ![]() |
Bord de Renault Fuego 100% compatibil pt. Dacia Berlina
|
--------------------
Dacia
1410 Sport
xxx
- ag-08-umu Decat sarac si bolnav,...mai bine sanatos si bogat !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:51 |