alte manere la dacia, se poate
![]() ![]() ![]() |
alte manere la dacia, se poate
geti |
![]()
|
||
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Geti esti o cauza pierduta !
Chiar nu poti explica ce vrei sa faci ? Dincolo gauresti luneta aici pui minere ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
asa e eu vreau multe si fac putine.Nu acum pe bune cu luneta am gresit da aici.Cu respect
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
geti |
![]()
|
aici nu
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
geti |
![]()
|
manerele care actioneaza yala cele interioare,incuietoarea de care tragi cand iesi cea de langa bord
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
da se pot schimba insa trebuie sa refaci toata fata de usa(interioara) eu mi-am luat brate si buzunare si scoici de ursulet pe care vreau sa mi le pun pe dacie dar inca mai lucrez la ele
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Daca vrei alte manere interioare la dacia cauta la modelele Liberta sa vezi cum sunt.Sunt mai deosebite si mi se par bune.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Alea de Liberta sunt aspectuase,dar proaste la calitate.Spun din experienta.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Eu ma gandeam sa pun de opel astra in afara. in interior merge de BMW ursulet dar trebuie modificata fata de usa.
|
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:06 |