masina trage dreapta rau
![]() ![]() ![]() |
masina trage dreapta rau
shaq_rose |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Fa-i o geometrie, eventual echilibrarea rotilor.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
trebe regalat crucea!!!!
e probabil prea stransa! cineva cu mana buna, ca e destul de greu de nimerit... |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
slabeste cupla,trage de volan in sens invers fata de cum iti trage si strange-o la loc
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
cauciucurile?
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
sau poate va trebui sa pui chiar alta cupla..sa iei din aia cu bucse separate, nu gata turnata ca-s mai proaste..
in oprice caz nu trebe stransa tare si trebe sa fie uscat cand faci reglajul pe drum drept, daca e umezeala afara te fura.. inainte de asta faci o geometrie electronica si daca si cauciucurile sunt uzate in mod egal nu are de ce sa mai traga! |
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
am gasit , era cupla, am desfacut-o am repozitionat-o si gata mergeee, mersi baieti pentru sfaturi.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
ungiu de fuga nu se regleza doar din capetele de bara.
![]() |
-------------------- |
|
shaq_rose |
![]()
|
nu era vorba aici de unghi de fuga....
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:24 |