Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Da mah, otrava, daca o plasezi strategic iesi moka
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Tocmai am fost sunat de la service. Undeva saptamana viitoare ar trebui sa termine de slefuit. Nu au mai aparut gauri noi, ceea ce este de bine.
Prima etapa va fi sa dea jos tragerul vechi si sa il alinieze pe cel nou. Va urma reparatia tuturor zonelor cu probleme. Le-am zis ca la cat am asteptat nu au niciun motiv sa grabeasca etapa asta, ar trebui sa dureze cat e nevoie sa dureze. Oricum, nu cred sa vada zapada iarna asta. ![]() La mazdoi a reaparut pacanitul de la motorasul de recirculare aer. Unul noi costa 600 de lei. De banii aia am decis ca il voi mai desface odata pe asta. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bre, MuciX-e, nu-ți face cumva trebuință terfeloaga asta?
IMG_20151031_215741.jpg ( Size: 503.8k ) Number of downloads: 548 Mă cujet că ți-o fi utilă, chiar dacă e în germană.Asta dacă nu o ai deja. This post has been edited by marian-j: 31 Oct 2015, 22:06 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Sarumana, daca nu-ti mai face trebuinta, de scap de ea cu placere.
Vad ca e de NFL, deci unele chestii vor difieri, dar tot o vreau. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Cica gura pacatosului adevar graieste; m-au sunat baietii, sa-mi "vanda" ideea pe care am avut-o inca de la inceput: sa sablam restul zonelor de curatat. Au ramas multe zone cu unghiuri foarte greu de atins "ad labam" deci ar fi cea mai buna cale.
Cica se va folosi sablare cu nisip, dar din ce stiam este ca e cam invaziva, dar aparent, cea cu sticla nu ar curata suficient de bine in cazul de fata. Adaugam inca "in jur de" 900 de lei la lista de cheltuieli, ceea ce mi se pare destul de putin. Se vor sabla toata partea de dedesubt, interiorul si compartimentul motor. Ceea ce m-a surprins iarasi, este ca s-au oferit sa acopere o parte din costuri si probabil nu imi vor lua bani nici pe platforma. Odata terminata etapa asta se va trece la reparatiile propriu-zise, asa cum ziceam. In ceea ce priveste lonjeroanele, nu mai sunt livrabile decat cele de pe partea stanga, iar eu am probleme pe partea dreapta. Ei si-au luat angajamentul ca vor face tot posibilul sa le repare pe astea cum trebuie, iar daca au vreun dubiu, ma vor anunta. Alternativa ar fi sa caut o caroserie fara rugina de pe care sa iau lonjeroarele, dar sunt destul de greu de gasit. Chipintaci! Mazdoiul este programat sambata pentru polish + folie faruri. This post has been edited by MuciX: 6 Nov 2015, 13:02 |
--------------------
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa mute careva topicul la Restaurari.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MuciX |
![]()
|
Ce-ai ma?
![]() Nu restaureaza nimeni nimic aici, e reparatie capitala. ![]() This post has been edited by MuciX: 6 Nov 2015, 13:18 |
--------------------
-
-
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
cica sablarea cu bicarbonat de sodiu ar fi similara cu cea cu nisip dar e mai delicata cu suprafetele
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ashe, din ce-am mai cetit. sablarea are si minusuri.
1. nisipul se aduna prin colturile greu accesibile. daca nu-i poftit afara, va tine tot timpul umiditate. 2. sa faca bine sa stie ala de sableaza ce face, ca alfel e mare riscul sa-ti scoata tot valuri. 3. tot ce curata trebuie protejat mindiat. Si nu vopsea, ci zamuri de-alea de te bateam la cap, fertan, chelade, de-astea. 4. conteaza materialul cu care se sableaza. Daca stiu bine de la brut spre fin alice metal, nisip, sticla, bicarbonat. Daca ar putea cu bicarbonat, ar fi super, ca e singurul care ofera o urma de protectie metalului in timpul aplicarii, da' parca am dubii. Altuminteri, e unul si pe la noi prin sat, care cere 1600 pentru sablat o caroserie completa, deci 900 pare a fi o suma rezonabila. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
Mersi de info, baieti. Ce sa zic, si eu sunt cu inima cat un purice, ca daca o fac si imi da rugina intr-un an in ea, ma apuca spumele. Nu ma dau inapoi de la o cheltuiala, dar sa stiu ca da rezultate si la final iese cum trebuie.
|
--------------------
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
de aia te tot belengheresc de cap cu inhibitori de rugina, e singurul lucru cu care stiu sigur ca o sa dau din belsug cand m-oi apuca de troscoleta mea.
mai departe trebuie sa sap, sa vad ce grund e compatibil cu ce inhibitor, samd. l.e. QUOTE(bucatzel @ 6 Nov 2015, 15:01) 4. conteaza materialul cu care se sableaza. Daca stiu bine de la brut spre fin alice metal, nisip, sticla, bicarbonat. Uitsem de electrocorindon, care-i ceva mai ok decat nisipul normal, da' evident, doare mai tare la portofel... This post has been edited by bucatzel: 6 Nov 2015, 16:26 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 6 Nov 2015, 13:01) 2015_11_07.jpg ( Size: 153.37k ) Number of downloads: 357 2015_11_07__1_.jpg ( Size: 162.44k ) Number of downloads: 366 Cam astea sunt rezultatele a doua ore de munca din partea lui sharkky. Am plecat fara folii de acolo, omul mi-a zis ca nu o sa arate la fel de bine ca fara si a avut dreptate. De altfel sunt foarte multumit de cum au iesit farurile. P.S. l-a facut si pe cel de pe partea soferului ![]() This post has been edited by MuciX: 7 Nov 2015, 16:03 |
--------------------
-
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Adica le-a polishat si nu ti-a mai pus folia din ratiuni "estetice"?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
MuciX |
![]()
|
Ihi. Le mai polisez odata, cand o fi cazul. Dar chiar pareau incetosate, iar marca foliei era una ok.
L.E. omul s-a oferit sa o lase, dar a fost decizia mea, sa ne intelegem ![]() This post has been edited by MuciX: 7 Nov 2015, 17:50 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Intamplarea face ca cel la care aveam de gand sa apelez pentru plafon doar ce a terminat de facut unul de urs touring, doar ca fara trapa. Mie unul imi place cum a iesit, voi opta pentru acelasi material. El a insistat pentru alcantara, eu i-am zis ca vreau sa para ca e de acolo, nu exista nicaieri alcantara in masina aia.
![]() Damage: ~100 euro. plafon L.E. Mi-am dat seama ca tot pun sume de bani pentru diverse repere pe aici. Nu ma consider vreun coca si nici nu ma simt mai barbat pentru ca bag bani intr-un putregai la care multi nu s-ar uita de doo ori. Pana acum nu am primit niciun repros, dar daca nu e de bonton sunt deschis oricarei observatii. ![]() This post has been edited by MuciX: 12 Nov 2015, 09:18 |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mucixe, folia se pune dintr-un motiv: după polish ai deschis toți porii policarbonatului iar procesul pentru care ai polishat din start va fi mult accelerat. Io zic sa pui folie
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Stiu ce zici, dar chiar arata dubios. Era incetosat farul. Omul a recunoscut ca era practic a doua masina pe care punea, dar nu era din cauza manoperei. Mi-a recomandat sa stau asa momentan si a zis ca mai cumpara o alta marca de folie, poate aia e mai rasarita.
|
--------------------
-
-
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
nu a dat cu nici o protectie?
ceara sau vreun sealant? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(MuciX @ 12 Nov 2015, 09:13) Eu sunt o fire asa, mai practica. Nu m-as fi apucat de asa ceva nici sa ma bati. Da' nu pot sa te condamn, ai o varsta la care-ti permiti astfel de damblale. Azi maine te vad insurat, pe urma daca o sa cazi in ispita sa faci si-un copil, gata, game over. Minim 10 ani n-o sa mai ai nici timp nici chef de pieptanat hobby-uri. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Dane, cred că te înșeli în privința asta
![]() Facem pariu, poți plăti direct într-un BMW, probabil serie 5, sehaș ca nou, peste vre-o 10 ani ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
De insurat la anul, e decis deja, a acceptat saiba.
![]() Din fericire la noi nu e cazul, imi dau seama inainte sa sar calul. ![]() @andreig: a dat cu o ceara la sfarsitul procesului, dar cel mai probabil nu e bulletproof This post has been edited by MuciX: 12 Nov 2015, 11:12 |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pai aveti timp, nu-i graba. De copil zic.
![]() This post has been edited by cdadan: 12 Nov 2015, 10:55 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
dr_mKe: Este posibil ca "incetosarea" sa fie din cauza grosimii foliei (150 microni). Nu umblu cu folie de 3 lei. In fata proprietarului am tras cat am putut de ea si nu s-a rupt (si crede-ma ca nu sunt vreo jumatate de om).
Ca o paranteza: am clienti/prieteni carora le-am reconditionat farurile de mai bine de 2 ani (Fiat Punto, VW Bora etc.) si farurile se prezinta intr-o stare destul de buna. Ii voi face o rechemare colegului, dupa ce-mi vine alt model de folie. @andreig1982: Farurile au primit un strat de ceara Finish Kare 1000P Hi-Temp |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Apăi un grad de opacitate are, nu zic nu. Dar porii rămân deschiși. Ceara aia, cât timp rămâne lipită de policarbonat ? Nu de alta, dar mă paște și pe mine o astfel de manevră.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai nu ziceai ca ajungi la copitala? Eu personal recomand.
|
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
După data de 18 luna asta. Dar nu am timp de așa ceva.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Omul e flexibil. Mie mi-a oferit sa ii las masina si sa ma intorc dupa ce e gata. Eu am ramas din pura curiozitate.
Te poti folosi de metrou sa iti faci trebile, oricum castigi timp fata de traficul de bucuresti. |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Deci monșerule, tu ai uitat că eu sunt destul de clarksonian.
Nu folosesc transportul în comună. Prefer să pedalez sau să merg pe jos. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 05:54 |