Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
![]() ![]() |
Lagunengrün A.K.A. Brânză, BMW 325i Touring (E30)
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum sa lase bre calamina aia acolo, wtf? Coane, tu tre' sa-i iei p-aia un picusor de guler ca-si cam bat joc de treaba, zic eu...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Care calamina? Ce-i pe supape, sau ce-i deasupra chiulasei?
|
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
De pe supape probabil. E ca la detartraj, o data, de doua ori, merge, dup-aia se duce naibii smaltul. Calamina aia se inlatura mecanic. Eu nu m-as criza din cauza ei, da' vad ca admisia de la cilindrul 1 au curatat-o. Si au zgariat-o
![]() Parerea mea-i sa shazi domol. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Coane, macar asa trebuia sa arate, zic io...
This post has been edited by R19/16v: 27 Jan 2016, 21:07 Attached thumbnail(s) Afbeelding_110.jpg ( Size: 512.15k ) Number of downloads: 538 Afbeelding_1415.jpg ( Size: 87.05k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Chiar mă uitam la urs, au inghesuit niște supape mari cât o căciulă, iar bujia săraca e înghesuită intr-un colț.
Știu ca cercul n-are colțuri, dar n-am găsit altă rimă. This post has been edited by cdadan: 27 Jan 2016, 21:28 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
R19/16v |
![]()
|
Da, am observat si eu
![]() Uite aici supape: Attached thumbnail(s) DSC05934.JPG ( Size: 2.53mb ) Number of downloads: 533 |
--------------------
DS
5H
|
Rob3rto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 578 Joined: 1 January 11 ![]() |
Chiulasa aia mi se pare foarte murdara, mai ales pe traseele de admisie si evacuare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH 88 VBA
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Și nici canalele alea (pentru curățarea cărora cică s-a dat chiulasa jos) nu par prea curate.
Hai ca i-am băgat mortu', iar nu mai doarme la noapte. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Bine că nu-s io ăla cu gura mare
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu am vrut zice de pipe, da' m-am gandit sa nu-l amarasc degeaba.
Curatatul canalizatiilor alora e treaba minutioasa, de durata, si nu aduce profit. Apoi trebuie totul spalat perfect. Iar luciul ala rezista cateva mii de km, si nu e cine stie ce chestie sesizabila. Adica nu cred sa piarda mare lucru cu ele murdare. Probabil la chiulasa aia s-a cerut sa se intervina cat mai neinvaziv si doar unde e neaparat nevoie. Acu' ce sa faca, sa se suceasca? Ca sa dea bine-n poze? Mucics, vezi sa nu fie calamina de neam prost, care daca se desprinde iti zgarie camasile. Sus, verifica sa nu fie depuneri de volum mare, care daca se desprind obtureaza canale de ungere. Daca-i calamina normala, si doar pigment cacaniu pe formele chiulasei, mergi mai departe. This post has been edited by Muttley: 27 Jan 2016, 22:54 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Inca un garett!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE vezi sa nu fie calamina de neam prost Pe la 4 parcă se vede coajă, pe supapa de evacuare. Cred ca merge răzuita. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Nici un raspuns. Clar nu a dormit azi noapte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
MuciX |
![]()
|
Sa fie sanatoasa, oricum daca e ceva, raul e deja facut. De asemenea, ma gandesc la mecanicul "sef" care e un om chibzuit si caruia i-a fost drag de urs de cand i-a intrat pe poarta. Daca era calamina grava, imi imaginez ca o dadea inapoi, pana la urma nu il durea mana.
Imi pierd putin rabdarea, vreau sa o vad gata, dar sunt constient ca daca ma grabesc acum se duce dracului totul, ca-n proverbul cu țiganul la mal. Estimez inca un 2500-3000 de euro pentru a fi "terminata" cat sa poata umbla pe strazi, dupa care vor incepe bibilelile. Tre sa iau si anvelope de vara, sa platesc impozitul, sa polizes jantele, ca nu am chef sa caut Style 5 acum, mai ales ca majoritatea nu au capacele si alea costa o galagie de bani. |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Am fost azi la urs. Am decis ca noua lui porecla va fi "Brânză".
Lucrurile nu se misca asa cum ar trebui: - chiulasa a fost data inapoi, din cauza depunerilor de calamina si a esteticii generale. Nu au emis ingrijorari operatiunile mecanice, dar raman rezervat. - substanta minune cica nu a functionat dupa asteptari, din cauza ca stratul anticoroziv e "prea gros" deci se va merge tot pe perie pentru curatare. Practic am pierdut 2 luni, de cat au emis prima idee de genul si pana acum. Primesc garantii ca va fi gata in urmatoarele luni, dar incep sa imi pierd speranta. Ei imi spun sa fiu optimist. Eu vad lucrari care se lungesc si o masina cu unul dintre lonjeroane taiate. Poate sunt eu prea fraier. Am mai incarcat niste poze in album. This post has been edited by MuciX: 29 Jan 2016, 20:53 |
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Asta nu-i restaurare, e tiganeala. Asta e treaba de anii '90 facuta in spatele blocului cu masina rezemata intr o rana de un par de lemn si frecata cu peria de sarma. Pai de cacalau ala de bani sa nu o duci la sablat si dupaia galvanizata? Deci Lol
Mecanica...same |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE Primesc garantii ca va fi gata in urmatoarele luni Cate? 12, 24? ![]() This post has been edited by cdadan: 29 Jan 2016, 23:17 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Asta cu sablatul e cu dus intors. Daca era o americana din aia cu tabla de afet de tun da, dar e o europeana. Daca meseriasul insista prea mult intr-o zona sau foloseste particule foarte dure o face svaiter sau deformeaza iremediabil tabla.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu faceți bâza de tristețea omului
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
MuciX |
![]()
|
Si ce-oi fi vrand, sa ma mângâie pe cap? Ăia e parerea omului si nici nu e departe de adevăr.
Remus, sincer la cum au crezut aia ca au terminat chiulasa, nu vreau sa ma gandesc la cum vor crede altii ca au sablat caroseria corect si complet. Cei din service au spus ca nu recomanda si la ce e acolo sigur nu va fi eficient. Pana la urma eu as plati, iar ei ar scapa de răni de la teroson încins. Legat de buturugi, sunt puse sub lonjeroane să preia din sarcină, daca te uiti atent, au pus mașina pe suport. Dane, nu stiu sincer, ca si eu am zis la fel. Si au spus ca sigur ma trage doftoru-n poze cu bemveul la vară. Eu vreau să fiu optimist, dar nu mai poci. Problema aici este faptul ca fiind un atelier mic, au nevoie sa tot ia lucrari sa poata exista, evident ca masina mea e data la o parte. Dacă era sa stea in banii de la mine, mureau de foame. Am inteles asta, inainte sa se întâmple, cu toate ca ei au dat asigurări că nu e cazul. Problema mea e lipsa de transparenta, lipsa de comnunicare si amanarile repetate. Cred ca daca stateau 2 insi de masina asta intens, timp de 2-3 saptamani, o aduceau cel putin in acelasi stadiu. Astăzi vreau sa stau de vorbă cu patronul, degeaba vorbesc cu mecanicul. Încep să mă interesez de optiuni in afara acestui service. This post has been edited by MuciX: 30 Jan 2016, 08:23 |
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
uite cum se curata o chiulasa(facuta de un prieten mecanic in garaj
![]() IMG_20150719_201040.jpg ( Size: 198.9k ) Number of downloads: 234 IMG_20150719_201045.jpg ( Size: 288.65k ) Number of downloads: 235 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
MuciX |
![]()
|
Plm, macar la altii sa vad si eu o chiulasa curatata cum trebuie.
Sunt curios cum va arata asta, curatata a doua oara. |
--------------------
-
-
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Bun, sablarea nu e buna ca e scumpa, asta-i motivu. De accord, trebuie un pic de atentie, da nici ca-ti onduleaza tabla, doar nu te duci la masina de sablat tancuri, sa fim seriosi. Oricum mai mult mănâncă peria de sarma pe flex din tabla.
Da nici sa vii dupa sase luni si sa-i zici omului ca ce greu se da terosonu vechi. O zi la fiecare pasaj de roata si altele pe burta si era bec cu flexu. Ori astia nici perii de flex nu vor sa consume? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O sablare în leasing?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu e cazul. O cautare scurta pe google indica 800-1000 de euro pentru o sablare. Dacă atat costa linistea mea, fie. Problema e daca va functiona. Din pacate te scarpini greu cu mana altuia.
This post has been edited by MuciX: 30 Jan 2016, 09:59 |
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Zonele ascunse, colțuri, dubluri ale tablei mai ales, se sablează tare mișto, adică mai deloc. Deci
![]() Mucixu a luat aminte la metoda indicată de mine. Când vine sfârșitul verii, vaselină peste tot. Aia-i sfântă ! |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
R E M U S |
![]()
|
Am zis bine anii '90
![]() Ps Ai uitat de smoala |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai de la uleiul scurs din praguri și portiere a ajuns cu Logan-ul în șanț.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 03:27 |