Probleme supermarketuri
![]() ![]() ![]() |
Probleme supermarketuri
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Apropo de metro, sint magazine unde iei la juma de pret fata de cit costa in metro!
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Apropo de metro, sint magazine unde iei la juma de pret fata de cit costa in metro! ![]() Da, stim, ALDI ...... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
ce e ALDI ?!
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE ce e ALDI ?! ![]() ![]() Da, este un lant de magazine, al carui proprietar e printre cei mai bogati din Europa... :wink: Se gaseste in Germania ![]() ![]() ![]() Au multe lucruri de vinzare si relativ ieftine. Dar eu prefer sa cumpar din alte magazine, unde au lucruri mai de calitate. PS. Exista de exemplu anumite soiuri de bere care se gaseste numai la ei. Si e tare buna si ieftina berea aia... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Rusine mie :oops: .
N-am putut rezista in fata femeii ![]() Si asta dupa toata discutia de ieri (si dupa ce nu mai fusesem din vara la ei, tot pentru ca ma enerveaza stilu'). Off, femeia ![]() Si de-al dracu, mi-am luat si eu un detergent pentru masina si un aditiv de benzina. Sic :wink: . |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Tradatorule.... :roll: :wink:
|
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
:oops: :oops: :oops:
Promit sa nu mai fac :wink: (asta doar daca nu zice nevasta-mea "Dragule! Vreiiii... sa mergem la Metro :roll: ") |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE :oops: :oops: :oops: Promit sa nu mai fac :wink: (asta doar daca nu zice nevasta-mea \"Dragule! Vreiiii... sa mergem la Metro :roll: \") cunosc ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
paulp |
![]()
|
Lasa ca deschide Carefour sau Cora magazin la Iasi si se satura de Metro si Billa.
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Se deschide? Chiar? Cand? Unde? Cum?
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
Incetisor, deocamdata e doar zvon, dar cum orice zvon se adevereste...
Am auzit ceva pe la firma (noi facem distributie si prin Carefour) cum ca la anu' :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
yupiii!!!
![]() ![]() Intrarea si cumparaturile in Carrefour se fac tot pe baza de legitimatie k si la Metro? |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
liviu`s |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 5 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE yupiii!!! :foartefericit: :foartefericit: Intrarea si cumparaturile in Carrefour se fac tot pe baza de legitimatie k si la Metro? Nu |
--------------------
VW
Passat
- B - 92 - PGR
|
|
paulp |
![]()
|
Habar n-am :? . Aici cei din Buc. pot sa-ti raspunda :wink:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
Mersi! :wink:
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pot sa va zic (din surse fffffffffffffooooooooooorrrrrrrrrrrrtttttttttttttteeeeeeeeeee sigure) ca in urmatorii 3 ani vor fi in tzara 14 magazine cora din care sigur si la iasi unul, acum, cand va fi gata, nu stiu. Tot ce stiu e ca va fi gata pana in aprilie ala de la lujerului
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Intrarea si cumparaturile in Carrefour se fac tot pe baza de legitimatie k si la Metro? Nu draga, din contra, ei incearca in toate felurile sa te faca sa te duci la ei, nu iti pun piedici. Si e pe alt tipic ca nu e cash&carry, e hipermarket, arata ca un magazin normal, nu a depozit ca metro ![]() In sfarsit, nu stiu cand o sa deschida Carrefouru la Iasi, ce stiu cu siguranta e ca urmatoru e la Brasov si in vara la Constanta. De Cora nu stiu ce planuri au in viitoru apropiat. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si eu socotesc la fel. Insa am un coleg ce are si un magazin de cartier. Cele mai bune preturi din Metro le scoate. Foarte rar "pescuieste" ceva avantajos (vandabil si la care sa-i iasa si lui ceva profit) din supermarket-uri. Eu n-am mai mers in Metro de ani de zile, ca nu cumpar industrial. Probabil ei se vor pozitiona mai bine pe nisa pe care ar fi trebuit din capul locului.
Culmea e ca am auzit ca mai dau drumul la un depozit in Berceni! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 20:24 |