Ce parere aveti despre institutia numita BOR, adica Biserica Ortodoxa Romana
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre institutia numita BOR, adica Biserica Ortodoxa Romana
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(M.C. @ 4 Dec 2013, 09:50) Bineînțeles că nu, și bineînțeles că mai și greșesc. Doar Bunul Dumnezeu nu greșește.QUOTE(klaus @ 4 Dec 2013, 10:22) da' de unde, n-a disparut. Nu, nu, e la locul ei. Tăt la catolici. Kaspe, onest fiind, ne poate confirma.QUOTE Aia se cheamă altfel: intoleranță.QUOTE(radian @ 4 Dec 2013, 10:28) Desigur. Exemplele în sprijinul afirmației fiind care?This post has been edited by DragosP: 4 Dec 2013, 13:47 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
@dizzy
Habar n-au astia de Ferentari.Dar asta nu-i impiedica sa le placa bautura.Si carnita de porc.Si carnita de puicuta straina ![]() ![]() Deci,conu'Corbex a facut analogia corecta !! ![]() 4 Dec 2013, 15:51: QUOTE(corbex @ 4 Dec 2013, 15:29) This post has been edited by M.C.: 4 Dec 2013, 13:51 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Musulmanul luat ca om, e la fel ca ortodoxu' deci nu vad unde ar fi problema. Cat timp nu te iei de Allah al lui, de obicei te intelegi cu el.
Daca te duci in tara musulmana e bine sa bei la tine in camera ca sa nu ai probleme, sa nu te holbezi dupa borcanele lor imbracate in musama si o sa fie bine. This post has been edited by dizzy: 4 Dec 2013, 14:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Shush @ 4 Dec 2013, 12:02) Pai si atunci de ce nu se inteleg religiile intre ele ? Ca de obicei, generalizările fac buba la creer. ![]() Alta la mână: n-are cum să se înțeleagă (dpdv dogmatic) un creștin (oricare ar fi el, dar care are habar de dogmă și mai este și credincios) cu un musulman, de exemplu. QUOTE Nu confunda părerile "credincioșilor" de rând cu învătăturile dogmatice. Cel puțin la creștini. Cu atât mai mult la ortodocși.În concluzie: nu generaliza. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(dizzy @ 4 Dec 2013, 15:59) Dar cine a spus ca este o problema? Culmea este ca daca se feresc sa nu fie vazuti,se feresc tot de ai lor. <span class='edit'>4 Dec 2013, 16:15:</span> QUOTE(dizzy @ 4 Dec 2013, 15:59) Daca te duci in tara musulmana e bine sa bei la tine in camera ca sa nu ai probleme, sa nu te holbezi dupa borcanele lor imbracate in musama si o sa fie bine. Si nu este normal sa fie asa?Sa respecti regulile si legile tarii pe care o vizitezi,sau in care traiesti pentru o anumita perioada de timp? This post has been edited by M.C.: 4 Dec 2013, 14:20 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dizzy |
![]()
|
Pai mie mi se drapeleaza daca bea musulmanul. La fel si de porculete.
This post has been edited by dizzy: 4 Dec 2013, 14:25 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aha, deci fata de religia islamica sa avem respect, ca-i foarte bine ca perceptele ei sunt LEGE in anumite tari, dar fata de cea ortodoxa da-o naibii de panarama.
ce-mi plac mie masurile egale... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Na o parere:
http://www.romaniatv.net/un-preot-si-a-dez...ampaign=FB-Post This post has been edited by 4x4: 4 Dec 2013, 14:25 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dizzy |
![]()
|
Nu prea inteleg ce vrei sa zici.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
M.C. |
![]()
|
@klaus
Era vorba de legi si reguli care trebuiesc respectate.Implicit religia .Valabile pentru orice tara din lumea asta,catolica,musulmana,hindu.Cine a spus aici ca nu are respect pentru ortodoxism ? |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() M.C., tu ai citit pe aici? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(klaus @ 4 Dec 2013, 14:24) Aha, deci fata de religia islamica sa avem respect, ca-i foarte bine ca perceptele ei sunt LEGE in anumite tari, dar fata de cea ortodoxa da-o naibii de panarama. ce-mi plac mie masurile egale... Una e să ai respect față de ceva ce-ți stârnește un sentiment de profundă admirație, și alta e să respecți o formă de manifestare, indiferent că e socială sau religioasă de frica repercusiunilor. Sună la fel, dar reprezintă lucruri diferite. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
M.C. |
![]()
|
bad post
This post has been edited by M.C.: 4 Dec 2013, 14:41 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
@M.C.: zi dupe mine, pe litere: O R T O D O X I E. Nu ortodoxism.
@4x4: să știi că rtv este un organizm de știri extrem de credibil. Cel mai foarte credibil. La fel cam ca EvZ. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 4 Dec 2013, 16:37) ![]() ![]() <span class='edit'>4 Dec 2013, 16:43:</span> QUOTE(DragosP @ 4 Dec 2013, 16:40) ORTODOXISM E bine asa ?? ![]() Later edit,la cererea publicului. O R T O D O X I S M ![]() This post has been edited by M.C.: 4 Dec 2013, 14:51 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
NU! N-ai lăsat spațiu între litere!!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ceva mai bine ca prima data.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Deh, ca la musulmani. Respekt.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene, e clar rezultatul. Eu as inchide aici, urmand sa se discute ca si pana acum la topicul dedicat.
Mai ales ca se tot amesteca discutiile despre BOR, biserica si religie. Eu am inteles din titlu ca e vorba de institutia - in sensul restrans al cuvantului- B.O.R. formata din PreaInavutitu si din cei 20-30 de securisti pe care nu stiu de unde naiba i-a adus cu el, de institutia B.O.R. care apare ca proprietar in taloanele Mertanelor clasa S, de institutia care se ocupa de colectarea in bani negri a taxelor de protectie mascate sub diverse forme mai ceva ca Fane Spoitoru, de institutia numita B.O.R. unde nu conteaza daca esti un preot iubit de enoriasi sau ca ai slujit 60 de ani neintrerupt, ci conteaza ca nu ai cotizat destul la seful altfel esti aruncat afara ca o masea stricata.s.a.m.d. In concluzie, aici inchidem, se discuta in continuare pe topicul tematic. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DragosP |
![]()
|
Ar fi totuși interesant de văzut un talon al măcar unui mertan d'ala.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:55 |