problema lampi numar, montare papuci
![]() ![]() ![]() |
problema lampi numar, montare papuci
anonym_2009 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 February 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Tu vorbesti despre cablurile de la cuiele acelea care fac contact cu talpicile de jos? Sau cablurile care fac contact direct cu lampile?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anonym_2009 |
![]()
|
pai nu stiu ce a fost cum cum a fost acolo ca eu practic nu am gasit decat doua fire care nu stiu unde erau da cred ca erau la lampi si la lampi nu am gasit nici un fir prins si de asta nu imi dau seama cum a fost sau ce le alimenta as dori o schema daca sar putea sami dau seama cum ducea curentul la ele ca nu vreau sa patesc alte nenorociri cu improvizatii.
dupa cum am mai observat se vedea ca un fir a fost lipit de lampa. This post has been edited by anonym_2009: 15 Feb 2014, 17:01 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
Clublife |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 8 January 11 ![]() |
Ca sa nu faci improvizatii si sa strci ceva te duci la unelectrcian si rezolvi problema,nu cred ca te costa mare lucru.bafta
|
--------------------
dacia
logan
2005 Ambiance
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca vorbim strict de lampi, ele isi iau minusul de pe caroserie, si plusul de pe cablu. Desfa lampa si o sa vezi unde venea cablul. Nu imi dau seama acum cum arata lampa si ce sistem de alimentare are, adica este lipit plusul de ea sau are papuc. Stiu sigur ca minusul il ia de la unul din suruburile de prindere. Daca vorbim de contact desfacut de la acele cuie de sus, problema este un pic mai complicata. Ai nevoie de un pistol de lipit pentru refacerea legaturilor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anonym_2009 |
![]()
|
deci practic trebuie sa lipesc un singur fir de lampa si atat nu doua ca sa inteleg?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
anonym_2009 |
![]()
|
am rezolvat problema multumesc pentru raspuns Maskatu
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:13 |