Opel va inchide marca Chevrolet in Europa
![]() ![]() ![]() |
Opel va inchide marca Chevrolet in Europa
Squirrel |
![]()
|
||
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
De ce ziceti ca va disparea Cruze de pe piata?
Spark, Cruze, Aveo, Trax, Orlando si Captiva sunt masini decente, presupun ca vor pune sigla Opel pe ele. Spark se completeaza bine cu Adam, Aveo cu Corsa, Cruze cu Astra pe post de Astra Classic, Orlando cu Zafira (aici sunt ceva probleme), Captiva cu Opel Antara (sunt aceeasi chestie). Ar putea baga de exemplu si Malibu sub brandul Opel pe post de Insignia plus dar nu prea vad piata pt dansa. Acolo e piata Audi, BMW, Mercedes. Un Dadillac ar fi mai ok pe segmentul asta. Ar fi foarte destepti daca ar face un Cadi Escalade cu diesel de maxim 3 litrii, s-ar vinde ca painea calda la manelistii europeni. Avantajele ar fi de imagine, totusi Opel are o imagine ceva mai buna decat Chevrolet, de cheltuieli de marketing, etc. This post has been edited by dizzy: 11 Dec 2013, 10:10 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
Dizzy din pacate vor dispărea doar din Europa cu excepția Rusiei, in restul lumii inca se va comercializa in continuare Chevrolet, greu de crezut ca vor schimba doar stema( cum e Lancia si Chrysler), macar de ar rămâne spark si cruze ar fi bine....dar asta este se pare ca vor pleca cu totul
|
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vladbobtm @ 10 Dec 2013, 22:35) [...]aici in Italia citesc lunar o revista care da absolut toate detaliile, insonorizare(in dB) [...]intre Cruze si A4 era diferenta de 8 dB in medie Crezi ca ai putea gasi revista respectiva sa-i faci o poza sa o pui pe aici? Si mie mi se pare extrem de mare diferenta de 8 db. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma repet dpmdv consider Cruze cea mai buna masina ca si raport calitate/pret din romania....si nu sunt posesor de cruze.Cum am mai spus ca posesor de lacetti sunt foarte multumit de masina in ciuda legendelor lansate de romanasi despre fiabilitatea chevrolet...iar Cruze evident ca e un update mult imbunatatit fata de lacetti.
Evident ca totul se refera la pret un Cruze nou incepe de pe la 12-13 000 euro cu toate taxele incluse.....l-as alege in locul unui Megane,Hyundai i30....si ce masini mai sunt in gama aia de pret, Jetta poate este peste Cruze insa dpmdv nu merita cei 3-4 000 euro in plus la pret, A4 evident ca este peste orice am amintit aici insa acolo deja vorbim de preturi de minim 25-30 000 euro....la fel nu cred ca A4 merita dublul pretului unui Cruze. This post has been edited by tony-s: 11 Dec 2013, 16:46 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Dec 2013, 15:17) Crezi ca ai putea gasi revista respectiva sa-i faci o poza sa o pui pe aici? Si mie mi se pare extrem de mare diferenta de 8 db. Klaus revista ce am citito era din 2009(anul cand am comandat masina, venita in februarie 2010), am cautat revista in garaj si se pare ca nu o mai am, am cautat si online tot la revista aia si acolo nu dau detalii prea multe ![]() This post has been edited by vladbobtm: 11 Dec 2013, 19:32 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu e o problema ca ar fi mai silentioasa o masina mai ieftina, e o problema sa fie mai silentioasa cu o diferenta de 8 db, care in zona a 60 db e o gramada de zgomot suplimentar.
Plus de asta, am mai zis pe aici, s-a reusit realizarea unor masini foarte silentioase cu ajutorul unor metode electronice (defazare de unda sonora, dar dificil cu amplasarea microfoanelor de preluare a zgomotului sursa si a difuzoarelor de antifaza, totusi), insa lipsa zgomotului conduce la o stare de somnolenta a soferului mult mai rapid decat la masinile care au un "zgomot de fond". Lupta se da la gasirea unui nivel de "zgomot de fond" neutru, si placut, si redus, dar fara influente negative asupra sigurantei rutiere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cruze e momentan Best Buy (cum era mai demult Ceed).
Generatia noua se anunta ca ar fi adus multe imbunatatiri. Sa faca ce vor ei, dar e pacat de Cruze. Opel nu se apropie la pret de gama Chevrolet... |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 12 Dec 2013, 13:51) Concret, ofertă Chevrolet Cruze motorizare 1,8 litri și 141 Cp, variantă echipare LT+, culoare alba nemetalizată, preț final 10.500 Euro (TVA inclus) ! Ce depunctează serios mașina este consumul, nu tocmai prietenos cu buzunarul ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:57 |