DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Opel va inchide marca Chevrolet in Europa

Squirrel
post 11 Dec 2013, 09:04
Post #31

Captain of Black Pearl™…

Group: Members
From: partea mea: Drum bun!

Or fi schimbat tactica din mers. Au sesizat că europenii nu vor privi niciodată un Opel ca o marcă premium față de un Chevrolet(care trebuia să acopere segmentul de bază) cum se dorea inițial, și au adus altceva(Cadillac) perceput ca premium, urmând ca Opel să rămână ceea ce a fost…
Asta ar putea însemna o „sărăcire” în dotări pe viitoarele modele Opel.

--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 11 Dec 2013, 10:05
Post #32

Work smart not hard!

De ce ziceti ca va disparea Cruze de pe piata?
Spark, Cruze, Aveo, Trax, Orlando si Captiva sunt masini decente, presupun ca vor pune sigla Opel pe ele.
Spark se completeaza bine cu Adam, Aveo cu Corsa, Cruze cu Astra pe post de Astra Classic, Orlando cu Zafira (aici sunt ceva probleme), Captiva cu Opel Antara (sunt aceeasi chestie).
Ar putea baga de exemplu si Malibu sub brandul Opel pe post de Insignia plus dar nu prea vad piata pt dansa. Acolo e piata Audi, BMW, Mercedes. Un Dadillac ar fi mai ok pe segmentul asta.
Ar fi foarte destepti daca ar face un Cadi Escalade cu diesel de maxim 3 litrii, s-ar vinde ca painea calda la manelistii europeni.
Avantajele ar fi de imagine, totusi Opel are o imagine ceva mai buna decat Chevrolet, de cheltuieli de marketing, etc.

This post has been edited by dizzy: 11 Dec 2013, 10:10

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
vladbobtm
post 11 Dec 2013, 10:56
Post #33

Membru

From: Italy

Dizzy din pacate vor dispărea doar din Europa cu excepția Rusiei, in restul lumii inca se va comercializa in continuare Chevrolet, greu de crezut ca vor schimba doar stema( cum e Lancia si Chrysler), macar de ar rămâne spark si cruze ar fi bine....dar asta este se pare ca vor pleca cu totul

--------------------
Citroen/Suzuki Grand C4 Picasso/Swift Exclusive (2014)/2014 - -
ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
+
klaus
post 11 Dec 2013, 16:17
Post #34

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(vladbobtm @ 10 Dec 2013, 22:35)
[...]aici in Italia citesc lunar o revista care da absolut toate detaliile, insonorizare(in dB) [...]intre Cruze si A4 era diferenta de 8 dB in medie
*

Crezi ca ai putea gasi revista respectiva sa-i faci o poza sa o pui pe aici?
Si mie mi se pare extrem de mare diferenta de 8 db.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tony-s
post 11 Dec 2013, 16:38
Post #35

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Ma repet dpmdv consider Cruze cea mai buna masina ca si raport calitate/pret din romania....si nu sunt posesor de cruze.Cum am mai spus ca posesor de lacetti sunt foarte multumit de masina in ciuda legendelor lansate de romanasi despre fiabilitatea chevrolet...iar Cruze evident ca e un update mult imbunatatit fata de lacetti.

Evident ca totul se refera la pret un Cruze nou incepe de pe la 12-13 000 euro cu toate taxele incluse.....l-as alege in locul unui Megane,Hyundai i30....si ce masini mai sunt in gama aia de pret, Jetta poate este peste Cruze insa dpmdv nu merita cei 3-4 000 euro in plus la pret, A4 evident ca este peste orice am amintit aici insa acolo deja vorbim de preturi de minim 25-30 000 euro....la fel nu cred ca A4 merita dublul pretului unui Cruze.

This post has been edited by tony-s: 11 Dec 2013, 16:46

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
b76bgaarh
post 11 Dec 2013, 16:53
Post #36

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 11 Dec 2013, 00:26)
Intodeauna posesorii de deuu, sevi, chia sau hiundai au crezut ca masinile lor sunt rachete. Trist.
*

spre deosebire de posesorul de zamzung... pardon reno fuence/koileos/flatitude sau dacia by reno.

This post has been edited by b76bgaarh: 11 Dec 2013, 16:54

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
vladbobtm
post 11 Dec 2013, 19:30
Post #37

Membru

From: Italy

QUOTE(klaus @ 11 Dec 2013, 15:17)
Crezi ca ai putea gasi revista respectiva sa-i faci o poza sa o pui pe aici?
Si mie mi se pare extrem de mare diferenta de 8 db.
*

Klaus revista ce am citito era din 2009(anul cand am comandat masina, venita in februarie 2010), am cautat revista in garaj si se pare ca nu o mai am, am cautat si online tot la revista aia si acolo nu dau detalii prea multe mad.gif din pacate, in orice caz revista se numeste Auto. Am un coleg care are un A4 din 2010 si a confirmat ca e mai silentios dar nu e ceva ca de la cer la pamant. Nu vad de ce e asa mare lucru ca o marca premium este inferioara unei alte marci care costa mai putin?? Pana la urma sunt doar cateva detalii, cu siguranta nu alege nimeni o masina doar ca are cativa dB mai putin/mult decat alta...

This post has been edited by vladbobtm: 11 Dec 2013, 19:32

--------------------
Citroen/Suzuki Grand C4 Picasso/Swift Exclusive (2014)/2014 - -
ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
+
klaus
post 11 Dec 2013, 23:03
Post #38

步步

Group: Moderatori

Nu e o problema ca ar fi mai silentioasa o masina mai ieftina, e o problema sa fie mai silentioasa cu o diferenta de 8 db, care in zona a 60 db e o gramada de zgomot suplimentar.
Plus de asta, am mai zis pe aici, s-a reusit realizarea unor masini foarte silentioase cu ajutorul unor metode electronice (defazare de unda sonora, dar dificil cu amplasarea microfoanelor de preluare a zgomotului sursa si a difuzoarelor de antifaza, totusi), insa lipsa zgomotului conduce la o stare de somnolenta a soferului mult mai rapid decat la masinile care au un "zgomot de fond".
Lupta se da la gasirea unui nivel de "zgomot de fond" neutru, si placut, si redus, dar fara influente negative asupra sigurantei rutiere.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Cypher4laguna
post 12 Dec 2013, 13:51
Post #39

Honda Driver

Cruze e momentan Best Buy (cum era mai demult Ceed).

Generatia noua se anunta ca ar fi adus multe imbunatatiri. Sa faca ce vor ei, dar e pacat de Cruze. Opel nu se apropie la pret de gama Chevrolet...

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Ampt
post 12 Dec 2013, 19:26
Post #40

Membru autentic

From: București

QUOTE(Cypher4laguna @ 12 Dec 2013, 13:51)
Cruze e momentan Best Buy (cum era mai demult Ceed).
*

Concret, ofertă Chevrolet Cruze motorizare 1,8 litri și 141 Cp, variantă echipare LT+, culoare alba nemetalizată, preț final 10.500 Euro (TVA inclus) !

Ce depunctează serios mașina este consumul, nu tocmai prietenos cu buzunarul !

--------------------
Dacia SupeRNova / Logan ph2 2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011
Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 13:57
Forum Renault