[CUMPAR] URGENT DACIA Brasovia - 1410 sport
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] URGENT DACIA Brasovia - 1410 sport
caposu' |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BRASOVIA
1987
|
|||
iulica89 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.265 Joined: 6 August 08 ![]() |
Masina n imi apartine. Este "de'a gata" cm s'ar spune, vei depasi suma destl de usor daca te apuci sa o faci tu.
http://mercador.ro/oferta/dacia-1410-sport...html#9d3010af55 |
--------------------
Dacia
1310
1989 MLS
- PH 10 SIA Iulian
|
|
caposu' |
![]()
|
In nici'un caz nu dispun de acea suma este ( enrom este prea putin spus
![]() Nu imi pasa cati bani o sa pape ( cert e ca o sa i pape cu timpul nu odata... ) + ca alta e mandria cand ti-o faci tu... Caut in continuare si nu mai sus este un exemplu clar de : asa nu ![]() |
--------------------
DACIA
BRASOVIA
1987
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
Oricum o sa iesi la o suma mare numai cu cumpararea + inmatricularea, eu am luat una in acesta toamna, cu pretul de cumparare + timbru de mediu am depasit mia de euro, si abia acum am inceput reparatiile la ea , nici nu vreau sa ma gandesc cati bani va fi nevoie sa fie ca si cum a iesit din fabrica, dar in timp se va rezolva.
Bafta la cumparare! |
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|
caposu' |
![]()
|
QUOTE(tpv @ 5 Dec 2013, 13:55) Oricum o sa iesi la o suma mare numai cu cumpararea + inmatricularea, eu am luat una in acesta toamna, cu pretul de cumparare + timbru de mediu am depasit mia de euro, si abia acum am inceput reparatiile la ea , nici nu vreau sa ma gandesc cati bani va fi nevoie sa fie ca si cum a iesit din fabrica, dar in timp se va rezolva. Bafta la cumparare! spor ! si eu caut asa ceva... daca nu gasesc pana la sfarsitul lui ianuarie ma reorientrez catre nova gti ! |
--------------------
DACIA
BRASOVIA
1987
|
|
laur MLV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 16 July 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia / Cannondale
1300 / Trail 7
1979 / 2013
- NT 03 ZKD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:10 |