The Vijeliens, pana unde se poate cobori?
![]() ![]() ![]() |
The Vijeliens, pana unde se poate cobori?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.754 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am vazut si eu vreo cateva secvente din The Vijeliens si m-a apucat o durere crunta de cap, alinata insa cu butonat pe Descopery*, Reality TiVi* si interNational Geografic*, motivele mele principale pentru conectarea "la cablu"
* ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 3 Oct 2005, 10:38) se pare ca ,pana la urma fiecare post de televiziune are cate o emisiune din asta "sukara" sau mai multe~!in curand vom avea manele TV! ![]() Parol! Chiar se iegzista! Mergi la Brasov si ai sa prinzi un post numit "Taraf TV" sa-i fezi pe puradhei ce mai de din guritz si fetitz she da din popo... au au! Mai ca incepe sa de din buric si masuta cu TV-ul ... Ie o incantare va zice Je, si Je se stie ca nu minte, ca ie bajat de bajat, si vre sa-si ia Mert clasa S din 97 ca sa de bine la ghiul si cu caine d-ala de da din cap, sau mai bine Ochios d-ala, cai mai nou si are staifa cuminte ca vorbesc cu domnii!!!... Pa gajica o s-ombrac ca cand o sa iasa pe strada sa de bine din motoare sa sa uite toti fraierii la ia ce buna ie si sa muara de putzasculata (baola nou, pe muschiu' meu, de nui asea!), c-asai shel mai cashto, mdaaaaaaa???????? This post has been edited by MAS: 3 Oct 2005, 13:24 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
lm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 13 July 04 From: Tg-Mures ![]() |
La polul opus cititi .../antiprotv.
(Dati o cautare google dupa antiprotv) |
--------------------
Ex.Dacia
1100,1310
1971/1991
|
|
fion98 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
e penibila emisiunea
trist e ca se mai si uita luma la ea, eu am urmarit vreo 5 min ca sa-mi fac o idee si sa nu critic degeaba ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- IL-xx-DIO --
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
NU POT SA CRED!Au ajuns episoade din porcaria asta si pe huburi...Cautam aseara o melodie, culmea nu avea nici o legatura cu ratatii astia si am dat de episoade, in format avi.Cat de imbecil sa fii sa pui asa ceva pe un share?
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mda, duminica m-am uitat iarasi cateva minute ca vroia si nevasta-mea sa vada putin din asmenea grozavenie. Am prins o faza de nota 10, m-am spart de cat de boi sunt manelistii astia.
Deci era Blizzard in nu stiu ce oras si trebuia sa se mai intalneasca cu unu. Si il suna p-ala. Noi vedeam/auzeam numa ce zicea guristu nostru, nu si ce raspunsuri primea. Dialogul este dupa cum urmeaza: - Pai ce faci bah, trebuia sa ne vedem la 5 si tu vii la 7? - [...] - A, esti pe drum. Pai de ce n-ati ajuns inca? - [...] - Bun baiat soferul ala, unde dracu l-ati gasit? Sa i-l dai lu maica-ta sa-l ia de barbat... De fapt nu lu maica-ta, ca ea e femeie de treaba. - [...] - Aaa, Dumnezeu s-o ierte atunci. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Cruchot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 September 05 ![]() |
Am urmarit si io f'o 10 minute dupa aia n-am mai putut...
E in stilul postului. Sincer, eu nu ma uit nici la cronica carcotasilor. Fac o gluma si pe urma ha ha ha o ora de aberatii pe aceeasi tema. |
--------------------
Citroen
Axel 12
- JNF
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Cea mai tare faza am vazut-o sapt trecuta cand a trebuit sa ajunga la nustiu ce concert si au facut pana pe drum. Rezerva era moale, compresorul portabil era defect si el impreuna cu soferul, alias "Jean", cautau ca disperatii prin masina ca el stia domne ca masina are compresor pentru umflat roti. Pana la urma i-a dat unui tractorist 200K lei ca i-a umflat roata.
Hazu' de pe lume domne, in sensul prostiei unora. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Stau de 5 minute si ma uit siderat in topicul asta. Pana acum habar n-aveam ca exista o asemenea emisiune (pardon, nici in cele mai absurde cosmaruri nu aparea varianta asta) si chiar si-acum, dupa ce am citit, imi vine greu sa accept.
Si prima intrebare e: cine p**a e vijelie asta ? Ca Osbourne e o figura pitoreasca si in plus, a fost cineva la viata lui. Pe cand micul negru e un nimeni si nu straluceste decat prin lipsa totala de calitati pe orice plan.. Tot ce as mai vrea sa spun legat de subiectul asta s-a mai scris deja in topic, sau nu se poate scrie, ca se strica monitorul ![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i mai trist este ca banuiesc ca au si audienta necesara, altfel nu cred ca i-ar tine pe grila.
Apropo ati vazut ce public a avut Costi-"agramaticalitati" duminica la lansarea unui CD? Ziarele vorbeau de 10.000 de persoane. 10.000 de oameni veniti sa asculte "salam", "minune", "pustiu", fantasticu'" !!! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Pai Costi, tu crezi ca emisiunea se difuzeaza in continuare datorita audientei? Oare care a fost metoda prin care s-a selectat aceasta familie. Am eu o banuiala ca cineva "sponsorizeaza" emisiunea, iar atata vreme cat sponsorizarea continua noi nu vom scapa de ineptiile, agramatismele si "sa traiasca nasu" sau "jean, regele sexului".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
sept 2006, Laureate 1,6 Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Stau si ma intreb: "Si daca o fi vorba de a arata la straini ca noi integram cultural si minoritatile conlocuitoare, pe langa programele de divertisment cu continut autohton?"
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
rtulea |
![]()
|
Corect, inseamna ca acestia, strainii, au vazut gradul de cultura al unor nationalitati conlocuitoare, si al unor persoane dintre aceste nationalitati, iar la iesirea din tara suntem tratati ca %$#@&&*. Adica in viziunea lor suntem toti o apa si-un pamant.
|
--------------------
Dacia
Logan
- PH-78-UTU
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Va lamentati ca niste babe paralitice, aia faceti! Parca ati fi in epoca Telecolorului si a Elcromului. Mai, baieti, s-au inventat telecomenzile TV, vedeti ca daca tv-ul vostru n-are asa ceva, se gasesc de vinzare in comert!
Ce treaba aveti voi cu aia? Pe bune acu' , spuneti-mi si mie, poate inteleg si eu... N-aveti altceva mai bun de facut decit sa va uitati la rromulanii aia? Nu mai emite Discovery, National Geographic, eXtreme, Tv Sport, Tele Sport, EuroSport, MTv, VH1, Atomik? Ati uitat c-aveti placi video cu tv-out ? Ia, stai ca unii vor sa faca petitii... Ia faceti, ma, petitii, fir-ar mama lor a dracu' de manelisti!!! Sa-i bagam in puscarie, sa-i aruncam in cele mai intunecate cotloane ale Doftanei, sa nu ne mai infecteze cu subcultura lor! Sa scapam de aia si sa proslavim pe Miaiela Tatu, pe Teo, pe Fizz, pe Pepe, pe Zavoranca, pe Bebe Miaiescu si pe toate telenovelele ("Tinar si nereusit" included)! Astia reprerezinta cu adevarat cultura, astia trebuiesc promovati !!!! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai Marty ca nu-i vorba de asta !
Problema este una de principiu, ca o televiziune cu oaresce' notorietate se prostitueaza in halul asta. De "rolul televiziunilor in educarea maselor" nici nu mai vorbim. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dar cind vorbim de toate telenovelele care au invadat televiziunile de prin '93 incoace, nu ne mai referim la "rolul televiziunilor in educarea maselor" ? Rahaturile alea de seriale ce-s, "hrana spirituala clasa 1 (not tested on animals)" ?
Democratia v-a adus (printre altele) si libertatea de a alege, e dreptul vostru sa folositi telecomanda dupa cum vreti! FLOSITI-VA DE EL! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
costi |
![]()
|
Te faci ca nu intelegi.
Bineinteles ca folosim telecomanda. Altfel as sparge televizorul la toate porcariile insirate de tine mai sus. Nu asta-i problema ci faptul ca in goana dupa audienta astia sint in stare de ORICE. O fi si asta o metoda de marketing de..... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Nu ma fac ca nu inteleg, dimpotriva: NU VREAU SA INTELEG!!! E ca si cum s-ar face petitie impotriva ta ca porti blugi si ca prin tinuta vestimentara adoptata dai idei tineretul republican care va purta la rindul lui blugi, urmindu-ti tie exemplul!
De/Pe banii lui, Cristi Burci face ce vrea! Atita timp cit licenta de emisie ii permite si nu contravine legilor tarii si regulilor CNA, poate sa ti-l arate si pe Adrian Copilu' Malefic cum o ia-n pârț de la Iftimoaie (scuzati imaginea). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu prea am timp sa ma uit la TV... ma uit doar la stiri si rar la cate un film, dar am in familie urmatoarele fenomene:
Soacra (casnica, aproape de pensionare): Telenovele + Schimb de mame+ aventurile alea a lu Vijelie+ altele de genu asta ..... Mamaie (Pensionara): Telenovele+ Vijelie+ etc.... Mama (lucreaza): Telenovele Personal m-am uitat si eu vreo 10 min. la Aventurile lu Vijelie si m-au apucat nervii.... Pai de unde nene tone de Aur+ nus ce fel de masini care mai de care mai nave spatiale + Administratorul de bloc care tipa dupa ei sa se duca sa plateasca intretinerea.... Am schimbat programul dar mi-a ramas gandul la masinile alora ... Cred ca ma las de Consiliere Juridica si de contabilitate si ma apuc de compus si cantat manele .... ![]() Pardon ... ma scuzati ... Banii vorbeste !!! Banii Vorbeste!!! ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiati ca 10.000 (zece mii!) de bucuresteni s-au calcat in picioare duminica trecuta in parcul Herastrau la mega-showul manelist dat pe gratis acolo?
Read this: "Orice muzică, numai gratis să fie" - Adevarul, 11.10.2005 In acelasi ziar, la rubrica "Vorba lu'Dinescu" care trateaza o cu totul alta tema ("Nefericirea la romani"), autorul face la un moment dat o remarca cutremurator de pertinenta: QUOTE Să nu ne mai mirăm că poporul se droghează cu manele și că însuși președintele nostru trăiește cu complexul lui Costi Ioniță și Nicolae Guță, de vreme ce, cu mult înaintea Ministerului Sănătății, băieții ăștia care țin loc de societate civilă și care scot, ca pe nimic, zece mii de oameni în stradă ne-au avertizat că: Io cre'ca vremea in care tre' sa trecem la actiune e din ce in ce mai aproape.... Am umblat prin țări străine Unde credeam că e mai bine Dar peste tot, vreau să știți, Sînt români nefericiți, Ce-au plecat din a lor țară Stresați de partea financiară ![]() Prima tinta este sugerata chiar de topicu' asta... ![]() |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
Nici macar nu-l mai putem invinovati pe Burci:
"Bucharest, March 3 (InvestRomania) - SBS Broadcasting S.A. said it had increased its stake in Prima TV to 86%, following the purchase of an additional 48.8% indirect equity stake and Prima TV debt for €7.8 million from Romanian Investment and Development, which is owned by Cristian Burci, SBS's former Romanian partner in Prima TV.... ..... As part of an overall reorganization of Prima TV and the acquisition of the Romanian radio stations, SBS also announced: * The appointment of Christoph Buerge, a former member of the management team of SBS's station TV2 in Hungary, to Chief Operating Officer of the Company's Romanian operations; * The appointment of Peter W. Thrane, formerly chief financial officer of SBS's television operations in Denmark, as Chief Financial Officer of the Company's Romanian operations " Asa ca Marty cred ca ai dreptate: traiasca dreptul lor de libera exprimare cu orice pret, precum si dreptul nostru de a alege si folosi sfinta telecomanda ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(mil @ 2 Oct 2005, 20:31) Si ca sa fie sarabanda completa...eu cu ochii mei vazut-am in Germania un post de TV care difuza permanent mame omide si tati omizi (spalati si apretati si cu notebookuri e drept) dand in carti si in ghioc si in mai nu stiu ce...un altul vecin avea concursuri de astea minunate la care noi sunam, noi castigam...toata noaptea...insa telecomanda e la mine ... Exact, si la aia care dau in carti sau citesc in stele de pe leptop in direct trebuie sa si platesti cind suni, e 0,49 € apelul, si mereu sint idioti care dau telefoane. Concursurile alea sint nebunie deja, mai toate posturile tv din Germania au facut din alea. QUOTE(MariusI @ 12 Oct 2005, 09:53) Si citi din Romania (si nu doar din Romania) stiu cine-i Ozzy? Cine sa aduca rating? QUOTE(costi @ 12 Oct 2005, 16:08) Nu asta-i problema ci faptul ca in goana dupa audienta astia sint in stare de ORICE. O fi si asta o metoda de marketing de..... ESTE ce spui tu. Majoritatea oamenilor vor sa vada prostie la tv, ca sa se bucure si sa se simta ei destepti. Pentru unii e greu sa accepte ca sint "prosti", si sa isi caute un post tv de la care sa invete ceva sau prin intermediul caruia sa-si mareasca cultura generala. Se vinde circul si prostia la tv? Se vinde! Aduce bani? Doar n-or fi facut aia televiziune ca sa piarda bani. Mai mult ca sigur ca Vijelienii au rating mai mare decit orice emisiune difuzata la aceeasi ora pe Discovery Channel, indiferent despre ce ar fi ea. In Germania la fel au facut in vara asta, cu Sarah Connor si barba'su, Mark Terenzi, amindoi de o prostie rar intilnita. Nu puteam sa ma uit mai mult de citeva secunde. Daca au facut acum citiva ani Acasa TV, doar pentru ca au vazut ca e nebunie cu telenovelele, faptul ca astia au facut doar o emisiune (adica un serial, dar nu un post special doar pentru ei) nici nu mi se pare cine stie ce mare scofala daca e sa compari cu telenovele non-stop. Important e sa aduca bani. Orice ar fi. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
costi |
![]()
|
Mai acu' la stiri au amintit ca o manelista a fost data in judecata de de unii care o arvunisera cu 2,500 sa cinte la o nunta.
Ca n-a cintat destul sau din alte motive a luat-o in barba (la propriu) de la nasu si pt ca n-a dat chitanta pt bani. Ce credeti ca a spus avocatul manelistei? "doamna (sic) este persoana fizica si nu poate taia chitanta. Banii au fost primiti sub forma de donatie" Dupa cum vedeti sindromul" beecali" face prozeliti ! Simt nevoia sa tin in mina pusca lui Iovan. Nu stiti unde a pus-o? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
daca a aparut si manele tv e grav de tot!ar mai trebui sa apara si un post din asta mai de dreapta!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
are dreptate Marty. ei au libertatea sa difuzeze ce vor atat timp cat e in limita legii, iar noi avem libertatea sa nu-i urmarim. pentru continut informativ exista internetul si canalele civilizate, iar pentru divertisment, saru'mana fratilor lumiere si celor care au inventat DVD-ul: urmaresti ce/cand vrei tu, fara manelisti, fara telenovele si mai ales, o! mai ales FARA RECLAME. Antena 3 difuzeaza noaptea de la 11 emisiunea lui Jay Leno "the tonight show". Am crezut ca innebunesc de nervi aseara ca nu apucai sa vezi 15-20 de minute si hop tona de reclame.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Daaaa? Da' noi n-avem libertatea sa-i injuram pe forum? Cum oti reusi sa nu vedeti fondul problemei, nu stiu zau. De ce posturile comerciale fac concurs de care difuzeaza mai multe imbecilitati si dejectii, aici e buba. Vi se pare comparabil numarul de emisiuni retarde cu cele pentru oameni normali la cap? O fi misto ca gospodina brainless sa aiba posibilitatea sa gaseasca ceva pentru gusturile ei imunde pe tzaspe posturi simultan, iar eu pe nici unul? Eu deja nu mai pot sa ma uit pe ProTV, pe Prima, pe Antena 1, pe B1TV, etc. Nu-mi place vijelie si schimb canalul, ok, spune-mi tu unde trebuie sa schimb ca sa vad un show cu aia de la Zob. Nu vreau sa vad telenovele, cam unde pot schimba sa vad o piesa de teatru? E revoltator ca pentru posturile comerciale din Romania nu exista decat publicul asta retard, cei cu ceva neuroni in cap nu sunt interesanti pentru nici un post tv.
Culmea e ca acum vreo 6-7 ani lucrurile stateau infinit mai bine, emisiunile tv parca nu se adresau numai si numai gibonimii. In loc sa progreseze, televiziunile au regresat, realizand emisiuni din ce in ce mai idioate. Si dupa cum ziceam la inceput, e dreptul meu sa ma urinez pe ele in public, da? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashu, ai TVR 1, TVR 2 si TVR Cultural, care mai scapa cate o piesa de teatru din cand in cand. Si pe mine ma deranjeaza la fel de mult ca seara, daca vreau sa ma uit la televizor "pe romani", trebuie sa aleg intre telenovele, filme cu pumni in gura si cisterne de sange, talkshow-uri cu asa-zise personalitati, divertisment grosier tip mama-natura si Leana lu Costel sau muzica idioata pe Klumea. Imi exercit dreptul meu fundamental de a juca un shooter daca vreau sa vad sange, dau pe un Discovery sau si mai bine citesc o carte. Asa ca subcultura la tembelizor poate duce inclusiv la culturalizarea celor putini care n-o suporta.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:07 |