Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
neah. mie unu mi s-a luat de providentiali.
vreau unu' functional. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Neamtu' rullz.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.081 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 15 Oct 2014, 13:55) la macovei ma gandeam si eu. da' m-am razgandit. prea intensa pentru mine. 'savonarola cu fusta' cum o caracteriza unul din commenturi pe un alt site. cre'ca raman tot la neamtu'-sase case. Ce e Savanarola aia? Legat de scandalul cu Pond, James Pond, mi se pare cam lipsita de efect treaba asta; Cei care votau pe Ponta, nu se impiedica de detalii din astea, iar cei care nu-l votau oricum nu se intorceau. In 2004, situatia era cam ca acum Adrian Năstase Alianța PSD+PUR 4.278.864 40,97% Traian Băsescu Alianța Dreptate și Adevăr 3.545.236 33,92% Si a ciufulit-o Bombonel. Deci nu-i exclus sa o ia si acum Ponta peste ochi. Pe de alta parte Klaus Johannis e absolut varza la oratorie si e un tip asa de domol ca pare prostanac desi sunt convins ca nu e. Restul sunt degeaba: Udrea, pixda prezidentiala, are rol de paratraznet pentru ura populara. Macovei, desi ar fi poate cea mai potrivita persoana nu va scoate nicicand 50%+1. Restul sunt degeaba. This post has been edited by dizzy: 15 Oct 2014, 13:32 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
un exaltat
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 15 Oct 2014, 13:51) da' un poll (si-un pall-mall) cu actualul bolentin de vot nu baga nime'? sa vede si ochiu' nostru cum se pozitioneaza boboru' daciot. Vezi aici (dai o bere) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
merci
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Astept sa apara primul vot pentru Nuti Udrea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 13:28) Deci e clar. Esti un moldovean din ala... Pentru tine toate femeile sunt curve. Esti prea inapoiat sa faci diferenta intre infractoare/lichea/... (aici intra toate caracteristicile unui politician corupt) si o bagaboanta. Pentru mine, curva e aia care se fwte pe bani ma nea'... Pentru tine e femeia care este amanta cuiva sau care nu sta la cratita. Sau care pur si simplu te-a enervat. Nu mai are rost sa-mi bat capu' cu de-alde tine, ca simt ca imi consum cuvinte inutil. Ramai cu ideile tale. Cu cat mai simplu, cu atat mai bine. Mai pupa niste moaste, ma fa niste rugaciuni si traieste fericit: cineva acolo sus are grija de tine. Tu nu trebuie decat sa bei, sa mananci si sa te imultesti (cum zicea nush'ce sfant de-al vostru). De restu' se ocupa cineva sus. P.S. Stiti (voi astia care folositi epitete din astea de-aiurea) ca sunteti pe aceeasi treapta cu asta, nu? QUOTE(Markos @ 8 Oct 2014, 14:43) Aveti cam acelasi tip de gandire. ![]() This post has been edited by kum: 15 Oct 2014, 13:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Han Solo |
![]()
|
prostituata... asta e termenul pe care il cauti.
cu placere ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
sinonim
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Oct 2014, 14:50) Nu e. Curva se fuute fiindca o maninca. Prostituata, ca sa traiasca. Imbecila, cea din poza de mai sus, se fuute ca sa para femeie normala si cu toate drepturile. Are copil-de nota 1 la bac- are dreptul la respect, consideratie si orice functie in stat. This post has been edited by corbex: 15 Oct 2014, 14:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Oct 2014, 14:45) Pentru tine e femeia care este amanta cuiva sau care nu sta la cratita. Sau care pur si simplu te-a enervat. da' de unde PLM stii tu care femeie e curva pentru mine? Ca sa iti scutesc neuronul sa mai inventeze ineptii, pentru mine una care e maritata cu unu' si se fwute cu altul e curva. Tu te lamuresti de toti, dar de tine nu reusesti sa te lamuresti? Esti unul care cauta scandal din orice. A zis Serje ca Udrea-i curva si parca se luase de familia ta, asa te-ai buricat. Oricum e ultima oara cand te bag in seama, esti prea prost pentru secolul asta. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 15 Oct 2014, 14:57) Ai ratat multele ocazii in care s-a pronuntat vis a vis de problemele spinoase sau dubioase ale natiei. Si a luat pozitie. Care pozitie a fost apropiata de ceea ce pretinde ca asteapta de la un politician cam toata lumea pe aici. This post has been edited by corbex: 15 Oct 2014, 14:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
tipa nici n-a trecut bine de 2% si are derapaje demne de o cauza mai buna.
am mai postat pe undeva asta: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18301...consternare.htm asa ca nu vreau s-o vad si p'asta jucatoare - chestie care e probabil oricum rezolvata inainte de a incepe. trece sau nu de 3%? gentlemen, place your bets... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
"Băsescu a rămas ACTIV. Nu a ieșit din aceste structuri".
Fostul președinte Constantinescu, despre Băsescu: "El nu este liber, este un SCLAV" Traian Băsescu riscă să cadă în propria plasă. Afirmațiile sale potrivit cărora Victor Ponta a fost ofițer SIE aduc din nou în actualitate acuzațiile că însuși Băsescu ar fi manevrat de serviciile secrete. Fostul președinte Emil Constantinescu spunea încă de acum patru ani că Băsescu ar fi ofițer al serviciilor secrete. Și nu oricum, ci unul care ar fi încă activ. Intr-un interviu acordat în mai 2010, Emil Constantinescu lansa afirmații extrem de grave la adresa lui Traian Băsescu. "Președintele Traian Băsescu nu-i liber, e un sclav al celor care i-au dat bani și sprijin". Emil Constantinescu afirma că apartenența lui Băsescu la servicii este păstrată secretă deoarece actualul președinte ar fi încă la mâna celor care l-au racolat. Și asta încă dinainte de 1989 "Toată viață a fost în Securitate, informator, colaborator, cu acte și cu documente. (...) În societatea românească există persoane care atacă cu violență comunismul, care atacă cu violență Securitatea și care fac acest lucru pentru că ei au rămas activi. Pentru că nu ieși. Din aceste structuri nu ieși." Deși afirmațiile lui Emil Constantinescu au fost preluate de o bună parte a presei, Traian Băsescu nu a răspuns niciodată afirmațiilor făcute de fostul șef al statului. p.s. eu inca astept probele cu spionita-acoperita lui Vivi... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Candidatul parlamentar prim-ministru fost-ofițer-sub-acoperire Viorel are socru urmărit penal.
Galluse, ce se întâmplă? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Nici el nu stie. In ultima vreme primeste numai ordine contradictorii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ma intreb daca se va cere demisia lui ponta pe motiv de socru penal...
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
La multe colturi de strada intilnesti oameni care cer ceva. Pe asta numai un BMW il face sa renunte la putere.
This post has been edited by corbex: 15 Oct 2014, 14:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 15 Oct 2014, 14:57) da' de unde PLM stii tu care femeie e curva pentru mine? Ca sa iti scutesc neuronul sa mai inventeze ineptii, pentru mine una care e maritata cu unu' si se fwute cu altul e curva. Tu te lamuresti de toti, dar de tine nu reusesti sa te lamuresti? Esti unul care cauta scandal din orice. A zis Serje ca Udrea-i curva si parca se luase de familia ta, asa te-ai buricat. Oricum e ultima oara cand te bag in seama, esti prea prost pentru secolul asta. Ma moldovene (si aici e strict cu sens peiorativ), daca matale interpretezi cuvintele scrise de mine drept imburicare/luat de familia mea/... e strict problema neuronului tau. Cand o sa incetezi sa ma mai musti de cur de cate ori poti (doar doar vei mai bagat in seama pe forum) si o sa te gandesti (retrospectiv) la ce scriu io acum, o sa-ti dai seama ca ai fost prost. De ce spun asta? Ia incearca sa te iei de familia mea sa vezi ce inseamna imburicare la mine. Ca nu va convine ce scriu si aveti impresia ca ma iau de voi? Pana mea, prea va credeti importanti, pe bune! Pai ca sa ma iau de voi tre'sa existati ma (figurat vorbind). Ori pentru mine nu prea existati. Dovedeste tu la lume ca stii gramatica, stii sa faci analiza pe text, ca limba romana nu te face sa transpiri si evidentiaza-mi si mie unde anume l-am jignit pe individu' (vreun epitet, comparatie, orice): QUOTE(kum @ 14 Oct 2014, 19:11) Da' de unde stii matale ca-i curva ma nenea? ![]() A nu se intelege ca o agreez in vreun fel pe madam udrea, asta fiind unul din motivele pentru care ii urez mwe zilnic lu' baxe. Da' sa ne pastram totusi in niste limite mai intelectuale zic, ca nu suntem handicapati mental. Cel putin nu toti. Tie ti-ar place sa fie unu' suparat pe vreun neam de-al tau de sex feminin si sa i se adreseze cu acel epitet? Pentru simpul motiv ca asculta muzica prea tare/bate covoare pe la ora pranzului/scutura paturi la balcon/... Hint: textul ala inrosit este de fapt ideea postarii mele. Si acu' sa vaz jignirea din textu' meu, imburicarea cum ii zici tu. Uimeste-ma! This post has been edited by kum: 15 Oct 2014, 14:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Vezi ca a uitat Ake sa stearga si din postarea lu' Serje:
"Esti cam obraznic. Asta denota ca esti cam prost (nu prea am vazut oameni destepti care sa fie obraznici). In spatele tastaturii toti sunteti tari in dantura. As vrea sa-mi spui in fata ce ai de spus. Eu am afirmat mereu: ce scriu pe-aici am curaj sa spun si face-to-face. Cam asta-i diferenta intre mine si tine. Da-i inainte, mananca rahat cât poți. E momentul tau de glorie. Partea misto e ca maine tu tot prost te vei trezi." |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
S-ar parea ca scenariul negativ de care vorbeam acum cateva saptamani este pe cale sa se concretizeze. Sondajul INSCOP il da pe Ponta la 40% si pe Iohannis pe la 30%. Asta aparent n-ar fi o problema asa grava pentru Vivi, ca alta-i durerea la PSD: prezenta la vot a crescut de la putin peste 50% la aproape 60%. Ori, cum spuneam, asta-i principalul dusman al Pontacului...
Iar sondajul este facut saptamana trecuta, cand nu explodase inca bomba agentului Cacareaza Intaiul. Daca scandalurile vor avea acelasi trend ascendent, astfel incat sa activeze electoratul mai tanar si mai activ, dar mai greu de sensibilizat fata de chestiuni politice s-ar putea chiar sa avem surpriza sa avem o prezenta de vreo 60%, poate chiar peste... Caz in care cariera politica a lui Vivisor se cam incheie... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Dacis...sa facem o flotare logica cu 2 intrebari.
Voturile lui Tariceanu unde vor merge in turul II ? Si...cat la suta din cei 7,4 meleoane vor vota cu Iohannis in turul II ? Sper ca nu ai facut calcule cu Nutzi, desi... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 08:56 |