Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Daca era o crestina adevarata se calugarea si-si petrecea restul zilelor in post si rugaciune asteptand ziua cand va fi reunita in ceruri cu sotul sau...
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 16 Oct 2014, 07:12) Cat am vazut eu, am vazut un om disperat ca isi pierde jucariile. Adica serviciile secrete puternice sunt bune cat timp le subordonez eu. Ady, tu ori nu intelegi, ori nu vrei sa pricepi. 1. Ca sef al CSAT, Base este indirect si seful tuturor serviciilor pana pe 20 decembrie, inclusiv. 2. Accesul lui la informatii este cu gradul cel mai inalt din tara. 3. Are dreptul ca, la cerere sa ori la initiativa serviciilor, sa fie informat de orice chestiune. 4. Informatia pe care a cerut-o SIE este indreptatit sa o ceara si SIE era obligat sa o dea. El a intrebat, conform legii in vigoare, daca pe lista membrilor guvernului se afla persoane care au fost ori sunt ofiteri acoperiti. Conform legii, intrebare legitima si raspuns obligatoriu. Cu da ori nu. Daca raspunsul era da, trebuia insotit, conform legii de numele si prenumele celor in cauza 5. Conform legii, inmaterie de subordonare, din prima in ultima zi de mandat a presedintelui serviciile i se subordoneaza In concluzie, despre ce vorbim noi aici? De un serviciu secret care analizeaza daca informeaza ori nu presedintele cu privire la o chestiune care, daca ar fi adevarata, ar insemna ca SIE a incalcat legea? Atunci si acum! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu vorbesc de ce a spus nen'tu Basescu, ca el a facut serviciile puternice, rolul viitorului presedinte e sa le si controleze.
Tu ce intelegi din asta? |
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Oct 2014, 06:36) 4. Informatia pe care a cerut-o SIE este indreptatit sa o ceara si SIE era obligat sa o dea. El a intrebat, conform legii in vigoare, daca pe lista membrilor guvernului se afla persoane care au fost ori sunt ofiteri acoperiti. Conform legii, intrebare legitima si raspuns obligatoriu. Cu da ori nu. Daca raspunsul era da, trebuia insotit, conform legii de numele si prenumele celor in cauza Tz, tz, tz, ai vazut prea multe film americane. Serviciile de informatii nu ofera adeverinte de campul muncii, cum se spune. Deci niciodata nu vor confirma/infirma apartenenta unui cetatean, indiferent cine o va cere. Uita-te la afacerile de spionaj din al doilea razboi mondial...nici macar astazi dupa aproape 70 de ani nu se dau informatii.Cu atat mai mult date concrete, precise, nume de oameni, etc. Daca s-ar face asa ceva nimeni niciodata nu ar mai fi dispus sa colaboreze cu vreun serviciu secret.Capisci ? Basescu e doar un functionar public, e gresit sa credem ca poate face orice in tara asta in materie de informatii, citeste legea 1/1998 si art 39 alin.2 din legea 182/2002. p.s. si eu tot astept dovezile concrete cu spionita lui Vivi...sunt optimist ![]() This post has been edited by vercingetorix: 16 Oct 2014, 07:34 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 16 Oct 2014, 07:28) Tz, tz, tz, ai vazut prea multe film americane. Serviciile de informatii nu ofera adeverinte de campul muncii, cum se spune. Deci niciodata nu vor confirma/infirma apartenenta unui cetatean, indiferent cine o va cere. Uita-te la afacerile de spionaj din al doilea razboi mondial...nici macar astazi dupa aproape 70 de ani nu se dau informatii.Cu atat mai mult date concrete, precise, nume de oameni, etc. Daca s-ar face asa ceva nimeni niciodata nu ar mai fi dispus sa colaboreze cu vreun serviciu secret.Capisci ? Basescu e doar un functionar public, e gresit sa credem ca poate face orice in tara asta in materie de informatii, citeste legea 1/1998 si art 39 alin.2 din legea 182/2002. p.s. si eu tot astept dovezile concrete cu spionita lui Vivi...sunt optimist ![]() da cine cere adeverinte de venit domnule, se cere doar confirmarea faptului daca sie-ul a avut ofiteri acoperiti in guvern, ce au incalcat legea la recrutare.. Ps.. Pe cat pui pariu ca un dosarel rosu (marinarul chiar stie sa va infunde cu zambetul pe buze si cu un umor sec, sec ) il va infunda definitiv pe pontac si melescanu. Ala uitat (din greseala bineinteles) de marinar, care a fost gasit de un cetatean onest, care va hotari sa serveasca tara si sa dezvaluie ilegalitatea recrutarii pontacului ![]() This post has been edited by aphophis: 16 Oct 2014, 08:10 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Oct 2014, 08:08) Eu spuneam de adeverinte de activitate, nu de venit, citeste cu atentie ce am scris. Astept in continuare proba decisiva ce va dovedi ca Vivi e spion. Stat de plata, brevet de ofiter, un livret, ceva cat de cat... Tare mi-e teama ca e doar o fasaiala totul. 16 Oct 2014, 08:27: Cătălin Harnagea, fostul director al SIE în perioada 1997-2001, indicată de președintele României, Traian Băsescu, drept cea în care ar fi fost racolat premierul Victor Ponta ca ofițer acoperit, a vorbit la Europa FM despre acest caz. "Este și nu este posibil, așa cum sunt și altii posibil sau imposibil de racolat de un serviciu de informații. Ce a făcut un serviciu de informații este direct în atribuțiile fiecărui serviciu, pentru motivele pentru care le face samd. Posibilitatea sigur că există, nu e nimic imposibil. Da, este posibil că nu numai Ponta, dar și alții să fi fost racolați de servicii de informații, nu este nimic imposibil. Atât timp cât nu se încalcă legea, este posibil. Este posibil să fi fost recrutat", a spus Cătălin Harnagea, la Europa FM. Harnagea a mai declarat la Europa FM că serviciile secrete puteau recruta magistrați în acei ani. "Nu cred că SIE ar trebui să dea vreun răspuns, după părerea mea, la fel cum nu cred că ceea ce ar trebui să se întâmple acum este ca, în Parlament, comisia de control a SIE să se întrunească să îi ceară nu știu ce. În clipa de față, singura instituție, singura persoană care a comis o infracțiune este președintele României. Singura lege care nu ar fi permis lucrul ăsta (recrutarea unui magistrat - n.r.) era Statutul Magistraților - Legea 92. Iar Legea 92, între 1992 și 2004, permitea acest lucru, iar SIE nu a comis nicio infracțiune în clipa de față, astăzi. Singura persoană care o comis o infracțiune este cel care a dezvăluit, a deconspirat numele unui ofițer. Că e real, că nu e real, asta e o altă discuție," a declarat Cătălin Harnagea la Europa FM. Întrebat,la Digi24, dacă a semnat pentru cooptarea lui Victor Ponta în corpul de agenți sub acoperire ai SIE, Cătălin Harnagea a răspuns: „Zâmbesc încă de azi dimineață. Mi se pune aceeași întrebare, răspund în același mod. Cum a răspuns și vechiul director al SIE: nu pot să infirm sau să confirm”. This post has been edited by vercingetorix: 16 Oct 2014, 08:27 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
harnagea a fost agatat subit in dosarul microsoft
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Subit, subit, dar nu nejustificat. Pesedeul ar fi preferat sa fie agatat mai lent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Au inceput pechezitii la personaje care stiau de zile bune ca sunt vizati in afacerea asta.
Oare cati din banii incasati de dorin cocos au ajuns, prin partaj, la elena gabriela udrea? Totusi ea este o divortata de buna credinta, nu? |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Foarte tare, merita citit : http://adevarul.ro/news/politica/cristian-...799c/index.html
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Alegeri-prezidenti...0-p4172773.html
2 voturi pentru funar. eu habar n-aveam ca tipu' mai traieste, daramite ca e cantindat... care e ideea? de ce ar vota careva pentru funar? chiar intreb. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astea se pot vindeca, cu putin efort. Prostia, nu!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sifilisu' tertiar... nu prea cica.
![]() mai sunt sigur si altii: maica-sa, nevasta-sa, vreunul din copii.... ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.220 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 15 Oct 2014, 21:40) Acum, dupa cateva ore in care s-au derulat mai multe evenimente, ai inteles ? QUOTE(maho @ 15 Oct 2014, 16:32) "spilul" e ca serviciile sunt "stat in stat" (ca si biserica ![]() Cu alte cuvinte, "dai in mine, dai in fabrici si uzine". Am fost generos cand am zis "alcoolemie". Dupa ce-i desface si Opris haturile de la parasuta, sa vezi atunci "hard landing"... |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vi_escu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
|
|
corbex |
![]()
|
Inca mai sint pensionari in Cluj care-l binecuvinteaza ca le-a vopsit tricolor bancile pe care maninca seminte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 16 Oct 2014, 10:17) Oare cati din banii incasati de dorin cocos au ajuns, prin partaj, la elena gabriela udrea? Totusi ea este o divortata de buna credinta, nu? Sa nu fie asta motivul divortului ![]() 16 Oct 2014, 12:32: Oricum nea Baxe si-a dat seama ca exista riscul ca Ponta sa devina in imaginatia oamenilor vreun James Bond si a avut grija sa precizeze ca nu a avut nicio misiune. This post has been edited by ady77: 16 Oct 2014, 11:32 |
--------------------
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Spionul de noiembrie…
978x0.jpg Nici celelalte puncte nu sunt de neglijat… prtvaler.jpg Ioan Mircea Pașcu: Ponta și Megapower… QUOTE(Joseph Daul PPE@Twitter) Victor Ponta trebuie să clarifice urgent alegațiile potrivit cărora a lucrat ca agent acoperit al SIE. Românii au dreptul să știe adevărul. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Si reciproca...
Attached thumbnail(s) 18495272.jpg ( Size: 93.38k ) Number of downloads: 166 18495273.jpg ( Size: 23.51k ) Number of downloads: 173 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nume conspirativ "Pisicul"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
asa va mintiti intre voi???
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Han Solo |
![]()
|
este o pasare? este un avion?
este superpisoiul! este cel care ne anunta ca in noiembrie avem alegeri pentru ca lui basescu i se termina mandatul legal ! zmuaramasa, pana si aci plagiaza. s-a inspirat din monitorul oficial. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Postasei dupa mine si nu prea pricepeam.
Ce ai cu galu bre? Ca el e aphophis varianta PSD. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 15:16 |