Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' KI nu e preten cu Simona sau ai ei, deci nu.
El nu e prieten nici cu România. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe durata campaniei e prieten cu toata lumea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Halep pe topicul CMN, Halep pe topicul de Prezidentiale, wow!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Personalitatile sint folosite si manevrate in fel si chip. Halep e si pe paginile de feisbuci.
This post has been edited by corbex: 24 Oct 2014, 12:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 24 Oct 2014, 13:23) Acum vreo 2-3 ani a mai fost o actiune d-asta cu vamesii si politistii de frontiera. I-a luat cu elicopterele si rezultatul a fost un fas total. Din lotul de la Moravita au mers la facultate vreo 20 de insi. Cauta si tu pe net daca vrei detalii, dar inceteaza sa minti pe fata. Incepi sa-ti emulezi idolul politic... P.S.: Na, ca daca cauti tu, tot la Antena3 ajungi: http://www.tion.ro/118-ani-de-inchisoare-p...avita-2/1377902 (Just ca nu stiu unde a ajuns recursul, dar e foarte putin probabil ca ICCJ sa intoarca sentintele - cred ca nu s-a intamplat niciodata pana acum, deobicei chiar mai da "bonus") This post has been edited by IsNa: 24 Oct 2014, 13:05 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Era legat de o declaratie a lui, ca nevasta-sa e romanca, de se intrebau aia de la antena 3, dar el (Iohannis) ce e?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Nu s-a hotărât încă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Premierul Victor Ponta a explicat că legea privind casele foștilor șefi de stat trebuie modificată.
Victor Ponta este de părere că foștii șefi de stat care mai au o locuință, să nu mai poată beneficia de încă o casă. "Cred că trebuie să modificăm legea și cred că foștii șefi ai statului care au locuință nu mai pot beneficia de încă o locuință. Sigur, dacă nu au, nu o să stea la hotel, sau în chirie. Știu că domnul Băsescu și-a acordat el însuși o locuință, când era primar. Din câte știu eu, nu și-a vândut-o. Poate nu mai trebuie să plătim din bani publici. Eu sunt premier de doi ani și jumătate și stau acasă, nu în case RAAPPS. Cred că și domnul Băsescu, dacă ține la binele public, poate să stea la dânsul acasă", a declarat premierul. p.s. pisicul e rau, a inceput sa zgarie... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Vai s-amar, daca marele lui atu in campania electorala e ca ne scapa de cheltuiala de a-i da la base o casa.
Sunt deacord cu propunerea lui, de altfel, doar ca e un lucru atat de marunt fata de problemele reale ale tarii!... Oricum, se vede treaba ca nici el, nici electoratul lui n-a trecut dincolo de "cenzurat Base!". Mare va fi surprinderea multora cand vor realiza ca Base nici macar nu e candidat in alegerile astea! ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 24 Oct 2014, 12:55) Scuze, promit sa nu mai intru pe felia minciunilor basiste televizate. Ca sa intelegi si tu, aia cu vamesii a fost pentru prostirea lu'Merkel si Barroso, ca sanchi avem frontiere beton si nici macar un pachet de tigari nu intra in tara. Doar-doar reusea Impostorul asa sa fim admisi in Schengen... Vaaai, ca iar mi-am adus aminte de Robert Schengen Turcescu ![]() Dar despre morti numai de bine. Imi dai linkuri din ziare locale dupa care admiti ca nu stii la recurs ce s-a intamplat... Cand afli ceva, te astept cu informatii. Pina atunci.... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Tot mare va fi si surprinderea unora ca sunt multi ce-l urasc pe Basescu . (7,4 ?)
De aceea orice contracandidat al lui Ponta "beneficiaza" de acest balast. Si tot de aceea Ponta nu scapa nici un prilej cu Basescu, capisci ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
IsNa |
![]()
|
Ai mintit ca nu s-a facut nimic dupa ce au fost ridicati. Eu ti-am aratat ca au fost condamnati in prima instanta (118 ani in total, cu executare). Recursul e pe rol... om trai si om vedea.
Sa nu crezi ca ma macina pe mine edificarea ta intr-atat incat sa revin sa te informez cand se va da solutia definitiva. Eu ti-am mai tot spus ca nu te poti informa de la Antena3. N-am nimic impotriva sa belesti ochii acolo cand simti nevoia sa-ti ostoiesti frustrarile proletare, dar cand vrei sa AFLI ceva, pune si tu mana si cauta, ca e informatie destula pe net. Alt observatie imi permit, s-apoi "ma duc": vezi tu, prostul nu se cunoaste dupa faptul ca minte, ci dupa cum minte: prosteste, ca Ponta, negand direct realitati usor de verificat. Iliescu macar asta stia, ati decazut mult de atunci.... This post has been edited by IsNa: 24 Oct 2014, 13:36 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Capu' sus, fiti optimisti. De la anu' va fi mai bine!
QUOTE Cât crește impozitul pe imobile Potrivit datelor obținute de la Ministerul de Finanțe, clădirile vor fi impozitate ca nerezidențiale, dacă nu sunt de domiciliu sau sediu de firmă. Efectul va fi majorarea impozitului plătit, în cazul terenurilor, de opt ori. Mai exact: De la 10353 lei/ha la 83000 zona A De la 8597 lei/ha la 68800 zona B De la 6499lei/ha la 52000 zona C De la 4447lei/ha la 36000 zona D Astfel, pentru o clădire din beton, cu instalații, de la 935 lei/mp, impozitul va crește la 2430 lei/mp. Mai exact, pentru o clădire de 60 mp cu o valoare de 155.000 lei, impozitul era 0.1%, iar pentru a doua locuință era (0.1% x 155.000) x 1.65 = 255 lei/an. În proiect, pentru o clădire de 60 mp, valoarea va crește în felul următor: 60 mp x 2430 lei/mp x 1.4 (coeficient de transformare) x 1 (rang localitatea buc)= 204.120 lei. Pe de altă parte, prin hotarârea adoptată de consiliile locale, se stabilește între 0.25 - 1.5% cota impozitare pentru clădiri nerezidențiale reevaluate și 2% pentru cele nereevaluate. Adică 4082 de lei, față de 244 lei. Consiliile locale vor fi obligate să stabilească ele, pentru clădirile reevaluate, cota de impozitare între 0.25 si 1.5%. Cât crește impozitul la autoturisme În ceea ce privește autoturismele, pentru cele cu capacitatea cilindrică de 1600 cmc, cetățenii plăteau 64 de lei, însă, prin noul proiect al MFP, vor fi nevoiți să scoată din buzunar 160 lei. Pentru cele cu 2000 cmc, unde impozitul era de 180 de lei, acesta este prevăzut să ajungă la 300 de lei. Mai departe, pentru cele cu capacitatea cilindrică de 3000 cmc, de la 2160 de lei, impozitul crește 2250 de lei, iar pentru cele cu 4000 cmc, de la 5800 de lei, impozitul scade la 4000 de lei. În ultimul rând, pentru cele cu capacitatea cilindrică de peste peste 4000 cmc, proiectul prevede alocarea a 250 de lei, pentru fiecare 200 cm. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Iti dai seama, 50 lei pe an in plus, ruina scrie pe noi.
|
--------------------
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 24 Oct 2014, 13:35) Ai mintit ca nu s-a facut nimic dupa ce au fost ridicati. Eu ti-am aratat ca au fost condamnati in prima instanta (118 ani in total, cu executare). Recursul e pe rol... om trai si om vedea. Sa nu crezi ca ma macina pe mine edificarea ta intr-atat incat sa revin sa te informez cand se va da solutia definitiva. Eu ti-am mai tot spus ca nu te poti informa de la Antena3. N-am nimic impotriva sa belesti ochii acolo cand simti nevoia sa-ti ostoiesti frustrarile proletare, dar cand vrei sa AFLI ceva, pune si tu mana si cauta, ca e informatie destula pe net. Alt observatie imi permit, s-apoi "ma duc": vezi tu, prostul nu se cunoaste dupa faptul ca minte, ci dupa cum minte: prosteste, ca Ponta, negand direct realitati usor de verificat. Iliescu macar asta stia, ati decazut mult de atunci.... Eu am spus ca a fust un mare fas, nu ca s-a facut nimic, deci tu minti prin adaugare. Daca urmareai programele tv din perioada respectiva era urgie, au fost sute de oameni arestati si rezultatele nu se stiu prea bine nici azi, concluzia mea e cea de mai sus. Cand vor fi posturi de stiri cu rating mai mare decat Antena3, anunta-ma.Pina atunci ramai pe B1TV al tau. Cat despre prostie probabil ai experienta, nu ma bag la d-astea, probabil ai fost prostit de propaganda basista de atatea ori incat ai inceput sa dai sfaturi si sa dai consultanta publica in asa ceva, ce sa-ti zic, succesuri... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
Cer scuze ca intervin, dar consultantu-i altu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Sa mai si radem
10374486_10152511404170892_3299441932664513756_n.jpg ( Size: 53.38k ) Number of downloads: 136 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Iohannis nu e prieten cu România.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(corbex @ 24 Oct 2014, 12:28) Da-da, asa e, e ca si cum te-ai duce sa feliciti un prieten care se inosara, ii urezi casa de piatra si-i spui ca, totusi, putea sa ia una mai aratoasa. Sa muara Cici! Chiar daca a luat balciza tirgului, frumos e sa re abtii, daca vrei sa-l pastrezi de prieten, recte votant. Mno, acu' stiu ca-i greu de digerat, da' asta face diferenta intre noi si nemti: aia arata oaresice semne de bucurie abia daca-s pe locul unu, noi ne mandrim si daca picam de pe 2 pe 4! Omul a spus un adevar: ca sa demonstreze ca nu este doar "one hit wonder" trebuie sa ajunga pe locul unu. Altfel e doar "un accident" si atat. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
HSBP, hal de accident!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 04:00 |