Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
paul_p |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
||
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ma, nu de tine era vorba in propozitie, ci de Ponta, ca face aceleasi greseli de vorbire ca si Tariceanu.
Eu am votat cu Johannis, ca doar nu era sa votez cu marlanul de Ponta! Dar tie ce-ti veni de votasi cu Tariceanu? ![]() This post has been edited by paul_p: 2 Nov 2014, 22:15 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu cred ca Ponta stie sa vorbeste dar incearca sa fie pe intelesul alegatorilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(paul_p @ 2 Nov 2014, 22:14) Am mai zis, intre primii doi nu puteam face o diferenta. Si de cand basistii sunt praf, merg si eu la vot relaxat. De ex. la votarile trecute l-am stampilat pe Diaconu. Ma uit de regula la d-astia fara mari sperante, care mi se par asa, mai de treaba. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
52,31%
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Coca tanti Rovana a tinut un scurt speechla sediul PSD in care a multumit votantilor lui Victor Ponta, pensionarilor si celor doi studenti beti...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Doi candidați în platoul A3: Tăriceanu și Diaconescu. Ăștia pot fi adunați la Ponta, să vedem cât iese totalul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am impresia ca astia, impreuna, aduna aproape 1%.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Trădătorul liberal are mai mult.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Iohannis?
|
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
Care spunea ca in 2009 la Paris s-a votat prea repede, si ca clar a fost o smecherie?
Cica acum, in 2014, la Paris au votat mai multi ca in 2009, cu toata supravegherea si incetineala indusa de organizatori. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si uite asa ne mai facem o data de basm in Vest!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 2 Nov 2014, 22:29) Am mai zis, intre primii doi nu puteam face o diferenta. Si de cand basistii sunt praf, merg si eu la vot relaxat. De ex. la votarile trecute l-am stampilat pe Diaconu. Ma uit de regula la d-astia fara mari sperante, care mi se par asa, mai de treaba. adica votezi toate mizeriile asa zis independente , promovate de latrine.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cdadan |
![]()
|
Pai si ce-ai dori, sa votez jegosi chiori si slugile lor?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 2 Nov 2014, 23:54) motocicleanu, zis si ponta-cur-xerox ![]() 2 Nov 2014, 23:56: QUOTE(cdadan @ 2 Nov 2014, 23:53) am zis eu ca doream ceva. Doar constatam ca ai votat de 2 ori , 2 mizerii asa zis independente promovate de latrine. ![]() This post has been edited by aphophis: 2 Nov 2014, 23:56 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Nov 2014, 23:57) Habar nu am, probabil c-o sa ma abtin, dar asta nu conteaza. Important e ca in sfarsit adeptii basistii sunt tristi. Tristi rau, rau de tot. Atat de tristi incat nici n-au prea votat dupa sugestia idolului lor. Cum drac ma, sa zica baxe sa votezi cu udrea, iar tu sa votezi cu macavei? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
Personal, n-am așteptări politice de la vreun candidat. Singura chestie care îmi repugnă este limbajul de mahala, total inadecvat pentru un președinte de țară. Băsescu ne-a furnizat un show de 10 ani - campion absolut la capitolul ăsta (da, știu, are o scuză, e marinar). Vine tare din urmă Viorel, care a comis-o din nou chiar în seara asta.
Măcar neamțul ăla, așa de tăntălău cum îl văd mulți, nu se pretează la așa ceva. E singurul motiv pentru care merită votat. This post has been edited by Markos: 3 Nov 2014, 00:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 3 Nov 2014, 00:06) Important e ca in sfarsit adeptii basistii sunt tristi. Tristi rau, rau de tot. Atat de tristi incat nici n-au prea votat dupa sugestia idolului lor. N-ai depasit inca momentul? Chiar si acum in al 13-lea ceas, tot la Basescu ti-e gandul? Oricum, ar fi pacat sa votezi cu Ponta doar pentru ca sustine ca este inamicul lui Basescu. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu DNA-ul n-a votat decat iepurasu'?
Lasand gluma la o parte, foarte triste aceste alegeri. Candidati in mare parte sub orice critica pentru anul 2014. Ajung in turul doi marionetele acelorasi sisteme care au facut prapad in tara asta de 25 de ani. O sa-i votez pe ambii cand vine momentul... In rest, fara dezbateri televizate, care mai puteau anima putin situatia, care ar mai fi dumirit un mic procent de oameni cam cum sa voteze. Oricare iese, o sa fie nasol garantat. Bine, se putea sa iasa Nuti si era si mai rau, sau poate DNA-ul. Macar ne-am lamurit ca 95% dintre romani au o fobie in ceea ce priveste institutia asta... Mi-e dor de un Vadim care promitea executii pe stadioane si mai aduna niste procente. Da' si asta am auzit ca-i mai mult pe la Capatos, deci ce sa-i ceri. Un candidat extremist ar fi avut de unde sa adune multe voturi, ca e multa ura in tara. S-a pierdut imaginatia cu trecerea anilor. Am un feeling ca neamtul o sa castige. Viorel o sa ramana premier o perioada, dupa care probabil ca o sa-l vedem prin preajma PSD cam cum il vedem si pe Geoana. Poate l-as fi si votat in turul doi daca nu era sustinut de Blaga si prietenii sai. Dar asa... Ne asteapta vremuri grele... This post has been edited by Merced: 3 Nov 2014, 00:31 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Voi n-ati depasit momentu iliescu/nastase si vreti de la altii sa depaseasca momentu basescu? sunteti tare distractivi.
QUOTE(Markos @ 2 Nov 2014, 23:59) Dacă e să fim preciși, trădătorii liberali (și e muuulți) e ăia care au creat alianța aia bengoasă, în 2011. Tariceanu atunci nu era tradator, el s-o opus ![]() Alianta aia o fost ciudata, dar cu un scop si o durata bine precizate, daca se extindea peste perioada aia ... atunci era penibila, da s-o rupt inainte. Da de acolo pana la alianta/fuziune cu pdl ... ii cale cam lunga. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
paul_p |
![]()
|
Aproape ca s-ar putea crede ca Serje l-a votat pe Ponta
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 20:48 |