Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Honorius |
![]()
|
||
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
||
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cand vreodata vor fi satui astia din politica?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De la Imperiul Roman încoace, nu s-a întâlnit așa ceva.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Vrajeala galului...
![]() Dacis, scuza-ma ca te-am banuit pe nedrept de ceva sophia. Dar esti cam rudimentar politic. Ce mare lucru le poate promite iohannis in conditiile unei majoritati pro-psd in parlament ? Nimic, lula marioarii mai exact. Daca iti inchipui ca se va strica ceva in legislativ de dragul lui iohannis te inseli, omul nu are anvergura si nici mijloacele pentru asa ceva. Plus ca fratili-Licurici nu da voie in perioada asta cu Ucraina la experimente democratice cu guverne minoritare sau de tehnocrati. Liberalii vor fi vioara intai la carciuma unde canta Ludovic Orban poate.... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am vazut un studiu statistic interesant. Cica echilibrul Ponta-Iohannis, dupa varsta votantilor, e atins în jurul varstei de 45 de ani. Daca mergem cu varsta în jos, Iohannis e peste Ponta (iar în zona 18-25 de ani îl cam bate la fundul gol). Iar situatia e în oglinda - peste 45 de ani castiga Ponta, iar în zona pensionarilor îl umileste pe Iohannis.
This post has been edited by Markos: 3 Nov 2014, 13:40 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In turul doi vor fi viscole, tunete, traznete si reduceri la Cora. Deci bosorogii vor sta acasa. Poate Galul sa incerce ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 13:40) Am vazut un studiu statistic interesant. Cica echilibrul Ponta-Iohannis, dupa varsta votantilor, e atins în jurul varstei de 45 de ani. Daca mergem cu varsta în jos, Iohannis e peste Ponta (iar în zona 18-25 de ani îl cam bate la fundul gol). Iar situatia e în oglinda - peste 45 de ani castiga Ponta, iar în zona pensionarilor îl umileste pe Iohannis. Ai de gând să mergi la vot în turul II??? ![]() This post has been edited by gabize: 3 Nov 2014, 13:43 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Evident. Acolo-s doar niste medii statistice, relax
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca as fi patriarh, as lansa o promotie de nerefuzat la inmormintari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Domnu consultantu' parca sondajele de ieri nu erau bune.
Da cam bat tare cu rezultatele ... Cam multe rateuri in ultima vreme ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 14:40) Am vazut un studiu statistic interesant. Cica echilibrul Ponta-Iohannis, dupa varsta votantilor, e atins în jurul varstei de 45 de ani. Daca mergem cu varsta în jos, Iohannis e peste Ponta (iar în zona 18-25 de ani îl cam bate la fundul gol). Iar situatia e în oglinda - peste 45 de ani castiga Ponta, iar în zona pensionarilor îl umileste pe Iohannis. Vezi că Ake avea un studiu personal care spunea altceva. Cică pe Ponta îl votează țăranii proști și needucați împreună cu femeile la menopauză care sunt de părere că Ponta e frumos. La partea cu femeile la menopauză studiul lui personal se pupă cu cel citat de tine, dar în rest e clar în favoarea lui Ponta și in defavoarea lui Iohannis, iar eu cred in studiul unui membru marcant al forumului și nu în cel făcut de anonimul pe care l-ai citat. Deci degeaba votăm noi cu Iohannis. ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Daca e adevarat si se materializeaza ce propune Ponta, cu descarcarea online a formularelor în diaspora, atunci îi pot suspecta pe guvernanti doar de prostie la primul tur, nu si de intentie de fraudare. Dar sa vedem ce va fi..
Oricum, dupa ce aseara guvernantii au refuzat sa accepte orice vina, declaratia de azi a lui Ponta reprezinta practic o recunoastere a greselii: QUOTE El a subliniat ca ministrul de Externe "garanteaza cu functia ca pe 16 noiembrie orice cetatean care vrea sa voteze va putea sa voteze si nu va ramane in afara sectiei pana la ora 21:00" |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ai inceput sa-l crezi?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 3 Nov 2014, 13:56) Vezi că Ake avea un studiu personal care spunea altceva. Cică pe Ponta îl votează țăranii proști și needucați împreună cu femeile la menopauză care sunt de părere că Ponta e frumos. Pai studiile astea se pot face (si chiar se fac) în multe variante: dupa varsta votantilor, dupa zona geografica, dupa mediul rural sau urban, dupa studii/educatie samd. Aici era vorba strict despre varsta. Cum populatia peste 45 de ani e mai numeroasa fata de 18-45 ani, avantajul lui Ponta se confirma. This post has been edited by Markos: 3 Nov 2014, 14:03 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
Totuși mă întreb de ce încă nu a ieșit băsescu să ne spună cu cine să votăm in turul doi. I-o fi frică de ceva?
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
Are timp suficient Basescu. Si va repeta ideea de saptamana trecuta: ambii candidati sunt slabi, dar el va alege raul cel mai mic, adica Iohannis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ponta a explicat că nu va mai repeta greșelile făcute în 2004 și 2009 de către partid și că nimeni nu va sărbători nimic până când nu se va termina procesul de vot și de numărătoare
"Încercăm să nu repetăm greșelile trecutului. Și în 2004 și în 2009, tot partidul era la Kisselef și PDL fura. Pentru că Iohannis este candidatul PDL, aceeași rețea de indivizi, nu calcă nimeni pe la sediu la PSD, trebuie să numere și să păzească. De data asta am zis să lăsăm exit-poll-urile, avem un sistem mult mai bun de trimis din teritoriu, după care am spus, alături de Liviu Dragnea, să numărăm. Așa o să ne vedeți și pe 16 noiembrie, seara. În special în diaspora aveau un sistem cu autobuze. Diferența este că absolut toate voturile din listele suplimentare se scanează și se introduc în sistem, deci dacă te duci la un alt vot, apare imediat în sistem." p.s. Diaspora era nervoasa, platisera chiria la autobuze si in loc sa mearga sa voteze in mai multe locuri astia ii fwuteau la cap cu formularul scanat... Buna treaba ! ![]() This post has been edited by vercingetorix: 3 Nov 2014, 14:09 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 13:58) Daca e adevarat si se materializeaza ce propune Ponta, cu descarcarea online a formularelor în diaspora, atunci îi pot suspecta pe guvernanti doar de prostie la primul tur, nu si de intentie de fraudare. Dar sa vedem ce va fi.. Prostie sau nu se asteptau la asa prezenta masiva. Sa fraudeze in primu tur ... nu prea avea nici un rost, oricum era clar ca erau pe primu loc si ce rost are sa-si puna oamenii in cap sau sa riste sa fie prinsi ... Singurii care aveau de castigat prin fraudare in primu tur erau cei de pe locurile 3-5. pesedeii aveau numa de pierdut, nimic de castigat efectiv din asta. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pan' la urma cred ca au ramas pe dinafara cateva sute de votanti, maxim, insumati. Ca rezultat de vot egal zero, ca subiect de propaganda nepretuit.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Nov 2014, 14:07) p.s. Diaspora era nervoasa, platisera chiria la autobuze si in loc sa mearga sa voteze in mai multe locuri astia ii fwuteau la cap cu formularul scanat... Buna treaba ! ![]() Corect, e plin de sectii de votare prin strainatate, sa te tot plimbi cu autobuzul de la una la alta. Mai ai multe cretinisme-n program azi? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 15:06) Are timp suficient Basescu. Si va repeta ideea de saptamana trecuta: ambii candidati sunt slabi, dar el va alege raul cel mai mic, adica Iohannis. Mi se pare normal să li se alăture hoților lui. Parcă era și un slogan: "Uniți vom învinge!" 3 Nov 2014, 15:16: QUOTE(corbex @ 3 Nov 2014, 15:12) Și cu gura plină de salam băsesc. This post has been edited by Honorius: 3 Nov 2014, 14:16 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 3 Nov 2014, 14:13) Pan' la urma cred ca au ramas pe dinafara cateva sute de votanti, maxim, insumati. Ca rezultat de vot egal zero, ca subiect de propaganda nepretuit. Si asta-i adevarat. Interesant e ca, daca în tara prezenta la vot este de peste 50%, în strainatate e undeva pe la 6-8%, adica foarte scazuta. Ieri cica au votat 161.054 peste hotare. Cu drept de vot sunt peste 2 milioane. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(cdadan @ 3 Nov 2014, 14:13) Pan' la urma cred ca au ramas pe dinafara cateva sute de votanti, maxim, insumati. Ca rezultat de vot egal zero, ca subiect de propaganda nepretuit. sunt mai multi. cam la fiecare sectie din europa au ramas cateva sute. In bruxelles au fost minim 1500 ramasi 'nevotati', cam 1000 la paris si londra... extrapoland, ajungem la cateva mii, poate spre 10.000. pe langa propaganda, cred ca mai are un efect: o sa mareasca consistent numarul de votanti in strainatate pentru turul 2. chiar si in conditiile astea, in strainatate au votat acum cam 160K, deci 200K nu ar fi complet exclus. acceptand o distributie 50K-ponta, 150K-johanis, la 10M de voturi, inseamna 1%... nu cred ca se va judeca atat de 'in scurt' insa trebuie vazut daca risca sau nu. spre deosebire de Markos, eu cred ca e vorba de ticalosie mascata sa para incompetenta. nu cred ca se asteptau sa le explodeze in asa hal in fata. vom vedea, daca in turul 2 miscarile vor fi strict cosmetice. nu cred ca formularul online va schimba fundamental datele problemei, e nevoie de mai multe cabine si stampile. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 Nov 2014, 14:13) Corect, e plin de sectii de votare prin strainatate, sa te tot plimbi cu autobuzul de la una la alta. Mai ai multe cretinisme-n program azi? Cand vei pleca prima oara din orasul de bastina, vei vedea cum e in afara. Si raspunsul meu e pozitiv, am multe cretinisme. Cu care ma lupt de ani de zile, dar mama unora e prolifica... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
Diaspora poate fi decisiva doar în cazul unui scor foarte foarte strans în tara, se stie asta (ask Geoana
![]() Pesedistii sunt însa patiti, înca are cosmaruri Dragnea. This post has been edited by Markos: 3 Nov 2014, 14:25 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 05:39 |