Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
kato |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Nov 2014, 22:16) poate tu nu-ti dai seama de ce faci...asta te-ar putea scuza, partial. cand pui etichete de genul esti basist, deja faci o divizare....cei care nu voteaza ponta sunt basisti, iar basistii sunt raul suprem. ce facem cu raul? il suprimam, il izolam ![]() in locul tau nu as intreba pe altii daca gandesc.... De ce folosești.... așa des? |
--------------------
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 22:15) Era vorba de Joahannis si de Ponta. Sau Ponta neavand nimic pozitiv, trebuie sa cauti pe cineva mai rau ca el, ca sa para si el digerabil? Nu are rost sa extrapolam la gasca din spatele lui Ponta, recte Hrebenciuc, Voiculescu, Nastase, samd. This post has been edited by paul_p: 5 Nov 2014, 22:21 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Daca n-o sa castige Iohannis fix prin atitudinea asta veti vedea..Asta-i un fel de antireclama care-i mai a dracului decat logoreea si condescendenta subita a boului de Ponta.
This post has been edited by iulia_boris: 5 Nov 2014, 22:24 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 23:15) Mai, lui Ponta, in afara de scandalul cu plagiatul (discutabil...) la capitolul coruptie nu i se pot reprosa prea mute. Nu si-a tras proprietati, nu si-a promovat mebrii familiei (e drept, nu prea mai aveau nevoie...). Dar in schimb are in spate o colectie de puscariabili ... Nici Boc nu a facut avere cat a fost prim-ministru, dar nici manualele de istorie nu o sa insiste prea mult pe personalitatea sa... QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 23:17) Dai o bere? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Ezact.Pt kato.
This post has been edited by iulia_boris: 5 Nov 2014, 22:26 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Nov 2014, 22:23) Mai, lui Ponta, in afara de scandalul cu plagiatul (discutabil...) la capitolul coruptie nu i se pot reprosa prea mute. Nu si-a tras proprietati, nu si-a promovat mebrii familiei (e drept, nu prea mai aveau nevoie...). Dar in schimb are in spate o colectie de puscariabili ... Nici Boc nu a facut avere cat a fost prim-ministru, dar nici manualele de istorie nu o sa insiste prea mult pe personalitatea sa... Dai o bere? incepem cu procurorul panai, continuam cu dosarul megapower, in care in calitate de procuror a gasit un singur vinovat (ce a fost gratiat de iliescu), a fost seful corpului de control al primului ministru cand cu licentele macrosoft, avocatul lui dorin cocos in perioada in care stimabilul facea magarii..... da ai dreptate, nu i se poate reprosa nimic! ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kato @ 5 Nov 2014, 22:16) poate tu nu-ti dai seama de ce faci...asta te-ar putea scuza, partial. cand pui etichete de genul esti basist, deja faci o divizare....cei care nu voteaza ponta sunt basisti, iar basistii sunt raul suprem. ce facem cu raul? il suprimam, il izolam ![]() in locul tau nu as intreba pe altii daca gandesc.... M-ai văzut să-i zic lu Markos, Garett, radian. .. basist? Markos ii numa paulvassist Sau ca's într-un anumit fel ca votează cu icsulescu? Da pesedist, pedelist dinamovist, stoist... am voie sa zic? Nu cred c-am sărit cuiva în cap că-i pesedist basist... Din cate știu io votu ii liber și nu-l face pe niciunu mai deștept ca pune stampila pe poanta neamțu băsescu sau chiar pe lângă, dacă nu vrea pe nici unu de pe lista. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Io-mi aduc aminte de matusa unui procuror care povestea despre drama nepotului ei,poate stiti voi cazul ca nu-mi aduc aminte acu',Panait care s-a aruncat de la etaj la presiunea boului pt ca nu stiu ce presiuni i-a facut omului intr-un caz.De atunci nu pot sa-l sufar pe mongoloidu' asta.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kato, acuzatii sunt mute, cate din ele sunt si sustinute de dovezi si eventual finalizate cu sentinte jdecatoresti?
Si lui Johannis i se reproseaza ca a vandut copii, etc, etc, etc. Efectul "sticlei"... Stai linistit, de data asta vaslim in aceeasi barca, si eu l-am votat pe Johannis. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 5 Nov 2014, 22:32) Io-mi aduc aminte de matusa unui procuror care povestea despre drama nepotului ei,poate stiti voi cazul ca nu-mi aduc aminte acu',Panait care s-a aruncat de la etaj Ai serial în 3 episoade pe evz. This post has been edited by Markos: 5 Nov 2014, 22:37 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 5 Nov 2014, 22:32) M-ai văzut să-i zic lu Markos, Garett, radian. .. basist? Markos ii numa paulvassist Sau ca's într-un anumit fel ca votează cu icsulescu? Da pesedist, pedelist dinamovist, stoist... am voie sa zic? Nu cred c-am sărit cuiva în cap că-i pesedist basist... Din cate știu io votu ii liber și nu-l face pe niciunu mai deștept ca pune stampila pe poanta neamțu băsescu sau chiar pe lângă, dacă nu vrea pe nici unu de pe lista. "Am voie ca in topul răului pentru mine Băsescu să reprezinte răul cel mai mare? * NU, tre sa asculti de basisti." ai voie sa zici orice, replica mea a fost strict legata de interventia ta. sa nu te mire daca perceptia mea (nu-mi permit sa generalizez la toti colegii) difera de ceea ce ai vrut tu sa transmiti prin postul tau. si eu am avut si foarte posibil o sa mai am probleme de transmitere a unui mesaj. |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Nov 2014, 22:35) Kato, acuzatii sunt mute, cate din ele sunt si sustinute de dovezi si eventual finalizate cu sentinte jdecatoresti? Si lui Johannis i se reproseaza ca a vandut copii, etc, etc, etc. Efectul "sticlei"... Stai linistit, de data asta vaslim in aceeasi barca, si eu l-am votat pe Johannis. in cazul procurorului panait sa zicem ca sunt rautati gratuite... pai hai sa vorbim pe fapte. eu sustin ca in dosarul megapower a fost o singura persoana gasita vinovata si a primit cam vreo 12 ani inchisoare. dosar cu prejudiciu enorm pentru Romania, instrumentat de vv ponta. astept sa ma combati. in dosarul microsoft, ponta era seful corpului de control al primului ministru.... pana in anul de gratie 2014, ai auzit ceva de el? alt fapt. ponta a fost avocatul lui dorin cocos in perioada in care acesta facea magarii in acelasi dosar microsoft... ce spui, in calitate de avocat, stia ori nu stia? p.s. io nu am votat neamtul, in primul tur mi-am permis luxul sa votez pe cine am crezut eu ca s-ar potrivi mai bine pe functie.... in turul doi, o maimuta daca candideaza contra lui ponta, votez maimuta... 5 Nov 2014, 22:48: QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 22:39) asa mare o vrea???? ![]() This post has been edited by kato: 5 Nov 2014, 22:48 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 22:35) Multumesc! Normal ca de acolo reiese altceva.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:13 |