Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 5 Nov 2014, 22:53) Atunci așteaptă filmul This post has been edited by Markos: 5 Nov 2014, 23:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
de dosarul microsoft cand era seful corpului de control al primului ministru ce scuza mai poti gasi?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta cu poanta si Panait ii ca si aia cu James pont. Adevaru ca oricare dintre noi ne-am kk pe noi de frica cand l-am vedea, mai ales pe vremea aia.
This post has been edited by Serje: 5 Nov 2014, 23:25 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Idiotul-perfect (pe numele lui din buletin Dan Șova) tocmai ce ne-a informat că municipiul Sibiu are "50 de mii de locuitori, cu tot cu sugari"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cati sugari is?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
A tras cu urechea la bardul anestezist din Galati, care balmajea azi pe la tembelizor ca Sibiul este, citez, "cat Tecuciul meu".
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bardului anestezist i-a intrat formolu-n cap.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(radian @ 5 Nov 2014, 22:23) Mai radiane, tu stii ca te apreciez si te respect! Dar sa zici tu una ca asta!... ![]() Tin minte ca destula vreme in urma ziceam ca raspunsul la intrebarea cu privire la plagiatul lui Ponta este un test elementar de cretin. Fata de care mononeuronal inseamna deja prea genial. Inteligenta ramei deja-i monumetala... Nu-mi retrag spusele si pot proba oricul justetea afirmatiei, ca sa nu avem vorbe. Fara nici 0,00000001% dubiu, 100% corect si indubitabil, la alegerea clientului, pe definitia academica a oricarui sistem educational (primul, evident cel romanesc) ori pe definitia juridica a oricarui sistem legislativ (inclusiv cel romanesc). PS Plagiatul nu are de-a face cu incalcarea drepturilor de autor! Asta cu "drepturile" e o chestiune conexa. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu ne interesează demonstrația.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Domnu' dacis, ne-ai lipsit ieri, fusesi la lipit afise cu Iohannis?
![]() _______________________ QUOTE(GIC @ 16 Dec 2013, 15:27) QUOTE(corbex @ 16 Dec 2013, 15:27) Deci mosu' a facut parte din echipa de campanie a lui Udrea, el a bagat sloganul "Buna pentru Romania" ___________________________ QUOTE(Markos @ 16 Dec 2013, 17:06) Scenariu: 1. Se rupe USL (foarte posibil si probabil, dupa ultimele flegme) 2. Crin candideaza din partea PNL, probabil Ponta din partea PSD 3. Se ajunge la turul doi (mai mult decat sigur) 4. Un nou duel stanga-dreapta; dreapta cumuleaza voturile MRU, Crin, Predoiu si care or mai fi 5. PSD - ca de obicei - si-o fura la mustata (gen Bombo sau Miaela-dragostea-mea) Grecule erai mai optimist ![]() ________________________________ Puteti sa imi spuneti oracolul de la Bacau ![]() QUOTE(ady77 @ 25 Feb 2014, 10:26) La prezidentiale il votez pe primarul Sibiului, ca se aude ca o sa planga Crin cum a plans Base in 2004 dupa draga Stolo. Singura problema e ca atunci credeam ca o sa candideze din partea PNL, nu din partea PDL. QUOTE(Wolfman @ 13 Apr 2014, 08:49) QUOTE(ady77 @ 13 Apr 2014, 09:26) Si ce hotarat eram QUOTE(ady77 @ 7 May 2014, 21:50) QUOTE(Markos @ 7 May 2014, 22:04) QUOTE(ady77 @ 7 May 2014, 22:16) PS Recunosc, ma plictisesc ![]() This post has been edited by ady77: 6 Nov 2014, 08:03 |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da' în rest, ejti bine, nu??
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Adica ce vrei sa spui?
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
te-ai apucat a căta prin arhiva de anu' trecut...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N-a căutat nimic. Are tot fișat, indexat...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Nov 2014, 23:01) Ar trebui să aibă premiera până în 16.11, ar fi echivalent cu controlul de la primăria Sibiu. <span class='edit'>6 Nov 2014, 08:38:</span> QUOTE(Serje @ 5 Nov 2014, 23:24) Asta cu poanta si Panait ii ca si aia cu James pont. Adevaru ca oricare dintre noi ne-am kk pe noi de frica cand l-am vedea, mai ales pe vremea aia. Nu e deloc așa: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1184710...i.htm?nomobile= "20 aprilie 2001. Procurorul oradean Alexandru Lele il aresteaza pe Adrian Tarau, fiul prefectului de atunci al judetului Bihor, sub acuzatia de contrabanda cu combustibili. Era intr-o vineri. Premierul Adrian Nastase declara iritat ca nu crede in arestarile de vineri seara. Adrian Tarau este eliberat doua zile mai tirziu. Parchetul General incepe sa cladeasca un dosar impotriva lui Lele. 23 martie 2002, simbata, ora 20.00. Procurorul Cristian Panait, 29 de ani, de la Biroul Anchete Speciale al Parchetului General, isi ridica delegatia de deplasare la Oradea, unde urma sa investigheze acuzatiile aduse procurorului Lele. La intoarcere, ii spune matusii sale, Eleni Dumitru, la care locuia: „Habar nu aveti prin ce trec. Cind ma voi intoarce de la Oradea, voi fi ori jos, ori sus". BOMBA e finalul de care nu se mai zice nimic: Alexandru Lele a fost reabilitat, deci a avut dreptate- iar săracul Panait e la cimitir... http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Lele http://www.bursa.ro/exclusivitate-alexandr...col=236348.html This post has been edited by nasty: 6 Nov 2014, 11:20 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
...Surprize, surprize!!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Exact!
Oricum m-a facut sa reevaluez un pic situatia si probabil o sa fac si eu ca grecu' si n-o sa ma mai uit in spatele lui Iohannis, o sa bag 2 pastile de Metoclopramid si bag stampila pe neamt. |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
Te vinzi pentru un fier ... paulvassistule
QUOTE(ady77 @ 6 Nov 2014, 07:36) Era chiar pesimist, daca candida antonescu ori il batea in primu tur ori in al doilea asa lejer lejer cu vreo 60% pe putin la cat ii de idiot poanta. QUOTE(nasty @ 6 Nov 2014, 08:33) Si cum demonstreaza asta ca poanta ii vinovat de moartea lui? This post has been edited by Serje: 6 Nov 2014, 09:09 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 3 January 05 ![]() |
Demostrația e simplă: când îl auzi argumentând și explicând ceva, ce-ți vine să faci?
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
Daca te sucesti ... ajungi fireaist
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Serje |
![]()
|
Nu-mi permit sa-l contrazic pe Markos, daca el ii zice fier ...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
la el nu se pune, ca e subiectiv
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 Nov 2014, 10:01) Exact! Oricum m-a facut sa reevaluez un pic situatia si probabil o sa fac si eu ca grecu' si n-o sa ma mai uit in spatele lui Iohannis, o sa bag 2 pastile de Metoclopramid si bag stampila pe neamt. QUOTE(Serje @ 6 Nov 2014, 10:08) Macar daca era vreun folsvagan.. ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2014, 22:29) O baga pe Bulgaria, e mai ieftinache... QUOTE(dacis @ 6 Nov 2014, 07:31) Nu-mi retrag spusele si pot proba oricul justetea afirmatiei, ca sa nu avem vorbe. Fara nici 0,00000001% dubiu, 100% corect si indubitabil, la alegerea clientului, pe definitia academica a oricarui sistem educational (primul, evident cel romanesc) ori pe definitia juridica a oricarui sistem legislativ (inclusiv cel romanesc). Ce sa faci, inclusiv ICCJ nu a putut retine nimic in sensul acuzatiilor formulate. Sper ca nu te pui de-a curmezisul unei hotarari judecatoresti a instantei supreme. Obstructionarea se lasa cu chiftele la vorbitor... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 6 Nov 2014, 11:35 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:57 |