Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Problema lui Iohannis e ca nu cred ca a reusit sa-si atraga votanti noi dupa cele 2 dezbateri, iar voturile pe care le are dupa primul tur nu-s suficiente.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io chiar nu te inteleg dane.....cand e vorba de neamt, vezi pe base in spate si clica lui.....cand te uiti la ponta nu il vezi pe ilici si nastase? unu e presedinte de onoare si altul e erou al psd.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ponta aduce cu Clark Gable.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai lasati-ma cu cine e in spatele lui Ponta. Ce-i el, marioneta?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Asta cu baxe e atuul forte in capul porstanacilor. Cand termina argumentele arunca 3-4 pase cu baxe si cred ca au salvat situatia
![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.193 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Un amanunt aparent lipsit de importanta: televiziunile n-au mai preluat cea de-a doua confruntare, desi toate datele duceau catre o ridicare a calitatii ei, asa cum s-a si intamplat. Posibil sa aflam dupa 16 de ce.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Suntem pe un forum de sorginte auto.
Iohannis a plecat de la intalnirea labeunutevistica folosind un SUV, dar nu mi-am dat seama prea bine ce era, ori touareg ori bemfeu x5-6. Ponta a plecat clar cu un Duster, fara dubiu. Bah, asta Vivi Ponta incurajeaza locurile de munca de la Mioveni. Traficantu' de organe/kinder le tine tira la furnizorii de rasism, nazism si de doua razboaie mondiale...parca bilantu' era de vreo 60 de meleoane de victime in cele 2 conflagratii. Nemtii astia se vor factor de cultura, civilizatie, norme si RNP-uri. Cum vulva ma-sii se impaca crimele impotriva umanitatii cu demagogia nemteasca...imi este peste putinta sa inteleg. N-o fi Ponta vreo lumina, sunt de acord, dar Iohannis n-are staif si nici intelect pentru a conduce tara asta, imi pare rau. Momentul 24 ianuarie 1859...trebuie sa fii roman sa iti dea prin cap sa alegi aceeasi persoana in 2 tari diferite simultan pentru a le uni. Un neamt ar mai cauta si in ziua de azi prin RNP-uri daca are voie sa faca asta... Cam asta e diferenta intre candidati. ![]() p.s. cica mandatul de presedinte al lui ponta se va numi "'pontificat"' ![]() This post has been edited by vercingetorix: 12 Nov 2014, 22:35 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Fiecare cu masina din productia nationala.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Nu prea îmi dau seama cine e ăla cu mâna ridicată. Parcă băsescu e șeful hoților din poză. Dar băsescu nu mai are nicio treabă cu furtul bine făcut. Pardon. Lucrul.
iohannis_blaga_mru_42241000.jpg |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 22:33) 1. Schimba-ti avatarul 2. Ti-e frica ramai fara megane? Asa de bine a punctat Iohannis? 12 Nov 2014, 22:36: QUOTE(kum @ 12 Nov 2014, 22:35) N-ai pierdut nimic. This post has been edited by ady77: 12 Nov 2014, 22:36 |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
Moderatoarea
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Moderatoarea? (parcă)
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
verginica&honorica se pare ca semneaza acelasi stat de plata...pesedist!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Atunci de acord cu scandarea respectiva! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Ceva pute aici. Gallusu bagă texte cu "Vivi umblă cu prafsteru și sprijină mioveniul", Horrorius bagă o poză de râsul curcilor.
Băbăieți, ridmailips: sunteți pe DC, nu pe vreun forum de cretini handicapați mintal și retardați. Schimbați mesajele, ați greșit mapa. This post has been edited by Markos: 12 Nov 2014, 22:41 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Nov 2014, 22:30) Tocmai ce a mai deschis Renault-ul o fabrică în Algeria. ![]() Cu autostrăzile promise prezente momentan doar în diorame (s-a folosit corect termenul, da?), tare îmi e să nu se mute francezii cu totul în Africa de Nord. Și atunci să vezi încurajări... |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 23:41) Ceva pute aici. Gallusu bagă texte cu "Vivi umblă cu prafsteru și sprijină mioveniul", Horrorius bagă o poză de râsul curcilor. Băbăieți, ridmailips: sunteți pe DC, nu pe vreun forum de cretini handicapați mintal și retardați. Schimbați mesajele, ați greșit mapa. Ca sa-si dea seama de calitatea interlocutorilor, ar trebui sa aiba ceva mai mult de 2 neuroni functionali... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Nov 2014, 22:33) Bre, eu am postat la betie, feteasca neagra de Cochirleni-Cernavoda de la Vinex Murfatlar. ![]() Dar si cand ma trezesc din bauta, ce am spus ramane valabil, asta e diferenta. Hai sa bem, ne imbatam pe mandatul Chiorului si ne trezim in mandatul lui Vivi Ponta. Vino, Bibicule, sa-i tragem un chef ! Hâc ! This post has been edited by vercingetorix: 12 Nov 2014, 22:46 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
macar in betia ta sa fie ponta presedinte..... ma intreb daca la rahova alde hrebe, voiculescu o sa voteze sa fie pontra presedinte.....de camera!
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
ady77 |
![]()
|
Kato: Base are mai mari sanse
![]() 12 Nov 2014, 22:48: QUOTE(vercingetorix @ 12 Nov 2014, 22:47) Ca sa-mi dau seama de nivelul interlocutorilor, ar trebui sa ma cobor la nivelul respectiv. Mai actual spus se cheama downgrade. ![]() Da' pastilele ti le-ai luat? This post has been edited by ady77: 12 Nov 2014, 22:48 |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 02:41 |