Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
andri1940 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 13 Nov 2014, 00:18) E neclar, anunță autostrăzi sau remanieri? 13 Nov 2014, 00:26: QUOTE(andri1940 @ 13 Nov 2014, 00:25) M-am liniștit. Votez Ponta. This post has been edited by Markos: 13 Nov 2014, 00:26 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Sefu, se vede ca nu esti argesean... Autostrada Pitesti-Sibiu inseamna automat ca Rus nu mai prinde ministerul in viitorul Guvern. Nu iti imaginezi cat de injurat e omul asta aici.A aflat Tariceanu ieri...
PS Sa nu ne mai mintim, ca stim cine castiga duminica. Nu-mi convine nici mie, dar se stie deja... This post has been edited by andri1940: 13 Nov 2014, 00:29 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cred c-a sosit timpul să-mi schimb mașina.
Un sedan optimizat pentru autostrăzile lui Tariceanu îmi recomandă cineva? (mă gândeam la un 10% urban, 90% autobahn) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
andri1940 |
![]()
|
Trebuie sa fim realisti si sa vedem ce se va intampla dupa alegeri. Lupta se va muta in interiorul noului USL pentru formarea guvernului si gasirea unui inlocuitor la partid pentru Ponta. Scorurile obtinute in judete vor fi decisive privind promovarea unora sau altora pe functii, cam orice partid asa functioneaza.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io din astea doua dezbateri am rama cu impresiile:
- poanta o prins apucaturile lui base, limbaj mai ales, desi azi se chinuia serios sa nu mai faca gafele de ieri si lucru ce se stia deja, ca-i place sa minta, probabil o ajuns sa nici nu-si mai dea seama cand minte si cand nu - neamtu ... pierdut, nu prea intelegea de ce era acolo, 10min nu putea sta atent fara sa aiba o perioada de blackout si ca are o mare problema cu timpu, oare daca ajunge preș si tre sa stea peste program, le zice ca el nu poate ca i-o expirat timpu de stat la lucru? azi era vorba de discutat un pic despre politica externa si el nu si nu ca s-o terminat timpu, pai politica externa ii cel mai important subiect pt un preș si el nu-si mai face timp 5 min sa zica ceva? tot azi nu o avut tupeu sa-i puna o ultima intrebare lui poanta, de frica sa nu i-o intoarca ca si ieri ... cam gaina si vrea sa fie preș in rest baliverne si populisme ieftine |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
andri1940 |
![]()
|
Un subiect fals, parerea mea, a fost aela cu votul din diaspora. Alocai 5 minute acolo, era o minge la fileu pentru Iohannis, dar la realitatea au vorbit aproape jumatate de ora!
Si daca ar vota toti aia 350.000 cu Iohannis si tot n-ar castiga in turul doi, pentru ca imi e greu sa cred ca se vor mobiliza stranierii semnificativ mai mult. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
andri1940 |
![]()
|
Ma rog, au fost chiar mai putini care au votat, am gresit eu cifra, circa 160.000.
Tineretul voteaza pe facebook, nu-si taraie picioarele pana la sectia devotare, iar pensionarii de 80 de ani n-au nicio jena sa faca coada dimineata la urne. Nu urmaresc toata mistocareala, e firesc. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Victor, Ponta, ridicând în mână un „document” transmis de Ambasada României de la Berlin, Ponta a transmis că „potrivit regulilor în materie, comunicate de Ministerul German al Externelor, prin notă verbală, în Germania este permisă organizarea de secții de votare numai la sediile ambasadelor, consulatelor generale și onorifice”.
Informația este însă falsă, susțin experți în legislația germană contactați de „Adevărul”, fapt confirmat și de parlamentarul Bernd Fabritius, deputat în Bundestag și membru al partidului Uniunea Creștin-Democrată (CDU), condus de cancelarul German Angela Merkel. Totodată, există și un precedent extrem de mediatizat care arată că, de fapt, legislația germană permite amplasarea de secții de vot în alte locuri: în vară, turcii din Germania au votat la Stadionul Olimpic din Berlin și în centre de conferințe din alte mari orașe germane. De fapt, niciuna dintre secțiile de vot înființate de turci nu s-a aflat în sediul unei misiuni diplomatice, ci numai în astfel de locații alternative. „Este o minciună cruntă. Este cunoscut că exact contrariul este adevărat. Nu există nicio lege care ar interzice amplasarea unor secții de votare oriunde aceasta ar fi posibilă din punct de vedere organizatoric”, a explicat pentru „Adevărul” Bernd Fabritius, care susține că a fost informat de Ministerul German al Externelor că instituția a transmis, în urmă cu două zile, o scrisoare autorităților române, informându-le încă o dată cu privire la această posibilitate, însă partea română nu a transmis nici până miercuri seară un răspuns Citeste mai mult la: adev.ro/nexqga QUOTE(vercingetorix @ 12 Nov 2014, 23:07) lagarul de la Acmecetca. Haoleo, macat-as, bunicu'tau era frate cu un romulan? Ca dac-ai sa-mi zici ca era evreu, chiar n-am sa te te cred. Ii admir si apreciez prea mult si-s mult prea inteligenti si educati (scoliti)... Ori poate este doar o rudenie legala, nu de sange (deh, unii mai calca si stramb!), si atunci se explica...Au fost omorati prin 1943, se pare, singura lor vina era ca nu erau arieni... Bunicul a refuzat sa creada asta, le-a pastrat hainele si locurile de veci. Inclusiv astazi locurile respective sunt goale, nu stim pe unde le sunt oasele. Nimeni nu merita sa moara pentru simplul fapt al apartenentei la o anumita etnie, oricare ar fi ea. Insa la Acmecetca, sorry, dar n-a fost picior de nazist pe-acolo. Numai si numai sfanta si glorioasa armie romana. Plus administratia zonei. Tot romaneasca. QUOTE(andri1940 @ 13 Nov 2014, 00:51) Umbla zvonul ca s-au facut calcule pentru o prtezenta potentiala maxima si realista de 500.000.QUOTE(andri1940 @ 13 Nov 2014, 00:58) Daca-i iriti si-i incrancenezi indeajuns, s-ar putea sa se duca si la urne!This post has been edited by dacis: 13 Nov 2014, 06:42 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tariceanu nu minte si nu inseala (asteptarile). Statutul de labaral nu-i permite.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Nov 2014, 22:30) Traficantu' de organe/kinder le tine tira la furnizorii de rasism, nazism si de doua razboaie mondiale...parca bilantu' era de vreo 60 de meleoane de victime in cele 2 conflagratii. discrimina-tu-le, poate se sesizeaza organile alea la care apelezi tu mereu cu incredere si te iau pe sus pentru calomnie ![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Nov 2014, 01:10) S-ar parea ca Iohannis nu doar a pierdut (increderea unora din garda veche, pe care in mod clar i-a dezamagit), ci a reusit si sa compenseze, partial, pagubele, prin "activarea" tinerilor corporatisti. Care rationeaza o buna parte pe principiul: "Asta nu-i politician. Il votam!" Jocul in acest moment se da pentru prezenta la vot. Daca prezenta pe urban creste peste 57% din total urban (si mai ales, din marile orase si suburbiile lor!) Iohannis chiar are o sansa. Foarte, foarte mica, dar are. QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 07:19) Sirios? Italia are, singura, potentialul de a produce minim 250.000 de voturi. Spania, cam tot pe acolo. Franta, desi acolo gargara-i mare, poate produce muuult mai putine voturi. Ca si Germania, dealtfel. This post has been edited by dacis: 13 Nov 2014, 08:04 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Potențialul e una, realitatea cruntă va fi alta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 08:03) Realitatea? Cu masurile BEC si MAE pot vota teoretic minim 300.000 de romani. Numai ca astia de la MAE au luat masuri disproportionate, asa, la jmecheria olteneasca, ca sa pacaleasca prostimea. Adica au "facilitat" votarea la sectii unde nu s-a inghesuit nimeni niciodata, ca nu-i de unde. Asa ca eu cred ca voturi reale, in afara tarii, vor fi cam 250.000. Daca insa se vor prezenta muuult mai multi si vor ramane mii de oameni pe dinafara si va iesi si scandal, asta chiar este motiv temeinic de contestare a rezultatului si a validitatii alegerilor. Mai ales ca problema era cunoscuta, BEC (care-i un fel de CCR in materie de alegeri, avand inclusiv drept de interpretare a legislatiei electorale!) s-a pronuntat explicit inca din 4 noiembrie ca, exclusiv pentru strainate, unde nu se voteaza pe liste permanente, este legal sa se infiinteze noi sectii de votare etc.etc.. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Moș Crăciun.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde? A venit la Braila
![]() This post has been edited by UXE: 13 Nov 2014, 08:52 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.532 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 13 Nov 2014, 00:25) Discutiile au fost foarte serioase si subiectul e vital pentru industria din judet, in special cea decomponente auto, pe langa fabrica Dacia in sine. E singurul care a dat un raspuns transant. A venit si Rus la Pitesti, dar pe langa faptul ca s-a dat jos din elicopter si a plecat tot pe sus, a evitat pe cat posibil sa raspunda concret care e planul lui de actiune pe subiect. Adică v-a spus el vouă cu câteva zile înainte de alegeri, că va face Pitești-Sibiu și nu va mai fi prioritatea lor devierea traficului auto pe viitoarea autostradă PPP pe Valea Prahovei? Sigur așa va fi! Nu va spus și că Iohannis ( primar de SiBIU) nu vrea să se lege de Pitești? Dacă citiți ziarele locale din ultimile 2 săptămâni, cică se vor face vreo 2000 km de austradă pâna în 2016. Pe la Iași spuneau că vor face Iași-Tg Mureș, Suceava-București și o linie CFR de mare viteză București-Iași-Chișinău. De altfel se vehiculează că primul ministru a lui Ponta e Maior. și numai Maior în caz că... Argeșenii ce cred? Autostrada Pitești--Sibiu ar avea mai mari șanse să se facă cu Ponta sau cu Iohannis, președinte? Sau marea majoritate întreabă: -eu unde pun ștampila șefu', pe ce semn? Că după nume nu-i știe... This post has been edited by nasty: 13 Nov 2014, 09:23 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
DAca se prezinta 500.000 de romani la vot afara iti dau megane-ul grecului.
![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
a ajuns feru monedă politică de schimb?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 08:28) 250.000 de oameni la sectii? Pariezi ca nu? :nuaghty: QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 09:05) Io am zis de potentialul maxim de prezenta. In conditiile in care se organizeaza pentru fiecare zona in care traiesc minim 4-5.000 de romani cu drept de vot o sectie de votare. Mai multi de atat ar vota doar daca se introduce votul prin corespondenta. Dar ala pe hartie, traditional, prin posta regulata, nu cu cheie digitala si alte SF-uri! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
OOPS, presedintele INS i-a tras una zdravana in oo lui Ponta. Zice ca datele anticipate pe care le-a declarat Ponta ieri sustinand ca provin de la INS, legate de cresterea economica, cica nu ar fi adevarate si nu provin de la INS.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint tentat sa nu-l cred pe asta nici cind zice cum il cheama. Minciuna la el e boala grea si serioasa, e telul vietii sale de nevertebrat. Nu poate fi vindecat, doar asezat intr-o pozitie in care sa nu mai poata afce rau nimanui.
This post has been edited by corbex: 13 Nov 2014, 09:41 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 04:45 |