Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(corbex @ 13 Nov 2014, 09:43) O sectie de votare in fiecare biserica ar fi transat problema in maniera de necontestat. Am fi avut 1.000.000 de voturi. Cica beserica nu se implica in chestii d`astea ![]() QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 09:56) Am si eu o intrebare pentru sustinatorii lui Iohanis, daca ar fi avut prestatia pe care a avut-o, l-ar fi chemat Ion si eventual ar fi reprezentat PSD-ul, l-ati mai fi votat? Ce gluma buna... Totul este relativ si depinde cine era contracatindatul ![]() Pentru mine insa e si mai simplu : PSD = partid fascist => nu are ce cauta in politica! |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In cazul ala se cheama ca aia e voia Domnului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ponta e la fel de grandoman si la fel de mincinos ca Mussolini. Se potriveste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 10:55) Nu vine nimeni cu nimeni, dargutule. Mai intai, trebuie sa cada guvernul (sunt mai multe cai...). Daca asta se intampla singurul care poate veni cu propuneri de PM, dupa consultarea partidelor politice, este presedintele in functie. Oricare ar fi acesta! QUOTE(DragosP @ 13 Nov 2014, 10:58) CO-RECT. Nu e unul (macar unul! - ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18543...rnului-afle.htm
QUOTE(Tudorel Andrei - INS) Cifrele anuntate de premier privind evolutia economiei in trimestrul al treilea nu corespund celor pe care le vom anunta vineri. Nu ne-a sunat nimeni din partea Guvernului HSBP! Cum mama naibii sa minti la televizor pe o chestie care va fi verificata in doua zile, OFICIAL !!?? Cat de ADHD ar trebui sa fie poporul asta sa nu vada? Obs.: Sigur, cifrele reale pot fi mai bune decat ce-a anuntat Ponta (sa speram ca vor fi, pentru binele natiunii!), dar se vede ca mitomanul a scos cifre pur si simplu din burta, sau din "estimarile" unor analisti de piata. Apoi le-a vandut la teleu ca cifre oficiale. ![]() This post has been edited by IsNa: 13 Nov 2014, 11:06 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 10:55) Tu roaga-te sa castige ponta ca altfel ramai cu maganu pe cap! Are ala o taxa verde sau cum dreaq se mai numeste, de pici pe spate. Cat despre problema ta, sper sa fie cazul sa fie rezolvata la un moment dat, traim si vedem. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
zgubilitic
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 12:04) http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18543...rnului-afle.htm QUOTE(Tudorel Andrei - INS) Cifrele anuntate de premier privind evolutia economiei in trimestrul al treilea nu corespund celor pe care le vom anunta vineri. Nu ne-a sunat nimeni din partea Guvernului HSBP! Cum mama naibii sa minti la televizor pe o chestie care va fi verificata in doua zile, OFICIAL !!?? Cat de ADHD ar trebui sa fie poporul asta sa nu vada? Obs.: Sigur, cifrele reale pot fi mai bune decat ce-a anuntat Ponta (sa speram ca vor fi, pentru binele natiunii!), dar se vede ca mitomanul a scos cifre pur si simplu din burta, sau din "estimarile" unor analisti de piata. Apoi le-a vandut la teleu ca cifre oficiale. ![]() Ai citit si articolul? Sa vezi ca titlul nu are nicio legatura? Ponta a dat o estimare, se explica in articol pe ce baza. A zis ca o sa fie crestere de peste 1%. E vreo lege care-i interzice sa-si faca propriile prognoze si sa le comunice? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 11:03) Nu vine nimeni cu nimeni, dargutule. Mai intai, trebuie sa cada guvernul (sunt mai multe cai...). Daca asta se intampla singurul care poate veni cu propuneri de PM, dupa consultarea partidelor politice, este presedintele in functie. Oricare ar fi acesta! Am inteles, ei vin cu Dragnea/Base si el il pune pe Boc. ![]() |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Attention Deficit Hiperactivity Disorder
Afectiune cognitiva / comportamentala ce afecteaza multi copii si are ca efect incapacitatea de a mentine concentrarea intelectuala asupra unui subiect. Cel in cauza sare mereu de la un subiect la altul, lasa ideile neterminate, uita "de la mana pana la gura", si in general e agitat si hiperactiv. Adica mi se pare ca trebuie sa suferi de asa ceva ca sa poti fi mintit in halul asta, cand informatia dez-mintitoare e la ore sau zile distanta. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
mi-ai adus aminte de faza cu "penumelemeu"
![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 11:12) Adica mi se pare ca trebuie sa suferi de asa ceva ca sa poti fi mintit in halul asta, cand informatia dez-mintitoare e la ore sau zile distanta. Arata-mi si mie unde a zis ca i-a dat INS-ul datele? El a spus ca INS-ul o sa anunte o crestere de cel putin 1%. DAca avea datele de la INS spunea exact procentul. |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 12:11) Ai citit si articolul? Sa vezi ca titlul nu are nicio legatura? Ponta a dat o estimare, se explica in articol pe ce baza. A zis ca o sa fie crestere de peste 1%. E vreo lege care-i interzice sa-si faca propriile prognoze si sa le comunice? N-ai înțeles nimic! În campania electorală la dezbateri ai voie doar să minți că ai ieșit din criză, boc te aplaudă, iar oamenii ăia cu ADHD te votează și când ajungi iar președinte le spui: "Țeapă, fraierilor! Suntem în criză!" This post has been edited by Honorius: 13 Nov 2014, 11:17 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 13:11) Ai citit si articolul? Sa vezi ca titlul nu are nicio legatura? Ponta a dat o estimare, se explica in articol pe ce baza. A zis ca o sa fie crestere de peste 1%. E vreo lege care-i interzice sa-si faca propriile prognoze si sa le comunice? Am citi, articolul e corect mai putin intr-o privinta: Ponta a spus CLAR ca INS va publica cifrele spuse de el. A fost o formulare de genul "Veti vedea cand INS va publica... " si apoi cifrele. Sigur, cu totii ne bucuram ca cifrele sunt pozitive, dar mi-e atat de sila sa tot fiu mintit chiar asa dobitoceste, in fata. Mi-e dor de Iliescu!!! ![]() <span class='edit'>13 Nov 2014, 13:20:</span> QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 13:14) Arata-mi si mie unde a zis ca i-a dat INS-ul datele? El a spus ca INS-ul o sa anunte o crestere de cel putin 1%. DAca avea datele de la INS spunea exact procentul. Pai TOCMAI asta-i problema: a pretins a sti ce va publica INS-ul !! Daca spunea: "Estimarile analistilor arata ca... " era cu totul in ordine. Dar a vrut sa dea greutate oficiala unor cifre care nu aveau asa ceva! This post has been edited by IsNa: 13 Nov 2014, 11:21 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 11:16) N-ai înțeles nimic! În campania electorală la dezbateri ai voie doar să minți că ai ieșit din criză, boc te aplaudă, iar oamenii ăia cu ADHD te votează și când ajungi iar președinte le spui: "Țeapă, fraierilor! Suntem în criză!" N-auzi ca Băsescu e mort, Iliescu e periculos. 13 Nov 2014, 11:24: IsNa eu cred ca Ponta are datele doar ca e ilegal sa le aibă. This post has been edited by ady77: 13 Nov 2014, 11:24 |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 12:18) Și mie îmi e silă să fiu mințit în față de neamțul ăsta de bun simț. Cum îmi spunea el că dacă va ajunge președinte va renunța la imunitatea totală a președintelui? Care imunitate, Pinocchio? Aia inventată de Morar? Că in constituție președintele are aceeași imunitate ca parlamentarii. Apoi același Klaus Werner Pinocchio zicea că parlamentarii PSD votează împotriva anchetării colegilor lor. Ce anchetare, Pinocchio? Parlamentarii pot vota doar împotriva percheziției și a arestării preventive. Anchetarea e altceva. Ori e prost și nu cunoaște constituția ori e rău intenționat. Eu cred că ambele. |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
corbex |
![]()
|
Ponta are de toate. nevasta, avere, socru, ii mai trebuie doojdoo de milioane de oameni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 11:04) HSBP! Cum mama naibii sa minti la televizor pe o chestie care va fi verificata in doua zile, OFICIAL !!?? Cat de ADHD ar trebui sa fie poporul asta sa nu vada? Ca politician nu conteaza ce spui, ci cât de credibil esti atunci cand minti. Trebuie sa minti fara sa clipesti. Sa spui ceea ce publicul asteapta sa spui. Se cheama manipulare. "Saddam Hussein are arme chimice si biologice". Teapa! N-avea. Dar mai conteaza acuma? This post has been edited by Diac: 13 Nov 2014, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu voi reduce salariile!
Sunt bani pentru cresterea salariilor in buget, e chestiune de prioritati. Ceva de genul asta? |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.230 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 11:04) QUOTE(Tudorel Andrei - INS) Cifrele anuntate de premier privind evolutia economiei in trimestrul al treilea nu corespund celor pe care le vom anunta vineri. Nu ne-a sunat nimeni din partea Guvernului HSBP! Cum mama naibii sa minti la televizor pe o chestie care va fi verificata in doua zile, OFICIAL !!?? N-auzi ca nici macar n-a fost recesiune, s-au inselat aia de la Comisia Europeana ? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Sa nu ne spuna aia de la CE ce avem de facut, stim noi mai bine, clar?
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2014, 10:56) Am si eu o intrebare pentru sustinatorii lui Iohanis, daca ar fi avut prestatia pe care a avut-o, l-ar fi chemat Ion si eventual ar fi reprezentat PSD-ul, l-ati mai fi votat? Da, Da, Nu! Happy? Dpmdv poate sa-l cheme si Hasdrubal Barca, cata vreme candideaza impotriva pesedeului il votez! QUOTE(IsNa @ 13 Nov 2014, 12:18) Prin comparatie cu tonta ilici pare un monument de bun simt! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai citeste o data intrebarea.
![]() 1. dupa prestatia de aseară 2. Daca il chema Ion 3. Daca reprezenta pesede |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci PSD e cah, PDL e ok?
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:41 |