Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Maine se va organiza, de catre PSD, evident, un eveniment cu o semnificatie aparte, gandit parca de aproape evreul si aproape juristul Gallus: Victor Ponta, ca reprezentant al PSD, va semna cu Tariceanu, ca reprezentant al unui partid care inca nu exista, actele de constituire a unei aliante, USL 2.0, care nu poate fi infiintata si nici reinfiintata, atata vreme cat inca n-a fost desfiintata si radiata cea veche, USL 1.0
Crede cineva ca asta spune ceva neuronului solitar al votantului PSD? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Galluse, pe asta l-ai citit? [attachmentid=1627969809]
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îți spune prost.
13 Nov 2014, 20:49: Moamăă ce limbism e pe a3 acum... ![]() This post has been edited by DragosP: 13 Nov 2014, 20:49 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Acu' voiam sa spun si io.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
la iRealitatea si labeunu se poate, la antena3, nu.. cam dizeibald neamtu', parerea mea. Daca ajunge la Cotroceni, ce face cand il iau la flegme reporterii a3?
PS: am pierdut celelalte seri, azi am dat sa vaz, si pauza... This post has been edited by neumann: 13 Nov 2014, 20:54 |
--------------------
...
..
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
N-ajunge presedinte.
This post has been edited by gabize: 13 Nov 2014, 20:56 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Am zis sa nu fac pe interesanta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
Serviciile, Iulia, serviciile...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 19:55) Intre timp am trecut la gipan. QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 20:43) Te-ai pacalit singur, eu nu am zis asa ceva. Desi acum incep sa inteleg ce era cu aluziile care picau ca nuca in perete, referitoare la moldoveni si la alte aiureli ![]() QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 20:43) Asa se intampla si cu opiniile tale politice. Ai opinii, dar de cele mai multe ori sunt gresite ![]() This post has been edited by paul_p: 13 Nov 2014, 21:05 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Bah cica premieru Moldovei il sustine pe ViVisoru
![]() |
--------------------
**
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pai degeaba a tocat Ponta cateva milioane de euro pe pomeni in Moldova?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 13 Nov 2014, 22:03) Desi acum incep sa inteleg ce era cu aluziile care picau ca nuca in perete, referitoare la moldoveni si la alte aiureli ![]() aha.. si te-ai simtit la aluziile alea, pentru ca.. QUOTE Nimeni nu e perfect pe lumea asta.. |
--------------------
...
..
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Scuza-ma Iulia, amomis sa precizez sursa!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 22:00) ma gandeam, insa nu merge.. ca sunt conferinte de presa la palat si nu ai motive legale sa-i dai afara pe aia de la a3, indiferent cat de nesimtiti ar fi.. Ba uite ca poate! https://www.youtube.com/watch?v=7PqBNCQ98Ak |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
paul_p |
![]()
|
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(paul_p @ 13 Nov 2014, 22:03) De ce intotdeauna basistii au impresia ca ei detin adevarul absolut, ca ei au intotdeauna dreptate, iar ceilalti sunt pe langa rau de tot? De unde atata autosuficienta? De la tatucul suprem? |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
paul_p |
![]()
|
Sony: Fragutul de tine, cum le stii tu pe toate
![]() This post has been edited by paul_p: 13 Nov 2014, 21:12 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
gabize |
![]()
|
Da' celalalt Paul care-ar fi? Ca mi-e lene sa citesc jdemii de pagini casa ma prind.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 Nov 2014, 21:00) ma gandeam, insa nu merge.. ca sunt conferinte de presa la palat si nu ai motive legale sa-i dai afara pe aia de la a3, indiferent cat de nesimtiti ar fi... Vezi ce proaste obiceiuri i-a invatat pe unii Base?!... De unde pana unde atatea conferinte de presa? De unde pana unde conferintele de presa trebuie sustinute de presedinte? De ce mai are purtator de cuvant? QUOTE(Honorius @ 13 Nov 2014, 21:10) De ce intotdeauna basistii au impresia ca ei detin adevarul absolut, ca ei au intotdeauna dreptate... Tot din cauza PSD-istilor: baietii astia rsocati sunt asa hal de repere, ca-i fac si pe unii cel mult mediocri sa se simta al naibii de destepti! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
corbex |
![]()
|
Honorica, esti p'afarist si rau. Pe celalat paul il cunosc personal destui baieti, inclusiv eu. Nu prea mai da pe aici. I s-o fi facut sila de tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 07:25 |