Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vi_escu |
![]()
|
||
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
||
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 21:00) Am văzut ceva de genul basistii să voteze. Asa îmi explic de ce votează Grecu și Garett cu Iohannis, la cererea idolului lor ![]() ![]() Nici macar nu pot sa ma supar, tu-l votezi pe ponta, ce pretentii as putea sa am?? QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 21:11) Ei pe dracu, o sa regreti peste vreun an, da' n-o sa recunosti! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.533 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Nov 2014, 20:02) Pai si tu astepti de la votantii PSD sa priceapa asa ceva?! Să dăm unul mai ușor: http://www.observatorcultural.ro/Ponta-vii...es_details.html This post has been edited by nasty: 14 Nov 2014, 20:25 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Oras de cenzurat!
![]() Copitala, manifestatie anti-ponta, Cluj, anti, Arad, anti, Galatiul PRO!! Bleah! ![]() 14 Nov 2014, 21:30: QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 21:26) Mai incerc o data, poate pricepi: votez IMPOTRIVA lui ponta! Pune o maimuta in locul lui Johannis si o votez pe aia, imi e perfect egal! Intamplator insa, spre deosebire de o maimuta, sau de ponta, Johannis chiar are ceva in cap. This post has been edited by Garett: 14 Nov 2014, 20:30 |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Da Braila?
E probasista, asa sa turbeze moldovienii? 14 Nov 2014, 20:34: Eu o votam si pe coana Urdea daca era impotriva lu carlanu ![]() This post has been edited by luck33ro: 14 Nov 2014, 20:34 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si io la fel.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Chiar daca e sub nivelul unei maimute, vorba lu Jaretu
![]() |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(nasty @ 14 Nov 2014, 20:25) Haidi, bre, cu avioane de-astea vii tu aici-sha?!... Sari si tu cu-n Click, Can-can, c-o Bunicuta de miezul noptii. Atunci da, ai o sansa! PS Bine, si astia cu ziarul lor au fost perversi. AU dat gazetei un titlu de te ducea cu gandul la voaiorisme si alte daravele de-astea. Macar pe votantii lui Vivi!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am si io o curiozitate: demonstratii de-astea, "spontane",ca in seara asta (care demonstratii, ca la Antena 3 nu-i nimic, parca-i mineriada din 90!) se pot organiza s maine si poimaine? Ori or sa intervina jandarmeria si politia?
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.232 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La adapostul a 5 ani de mandat, care par o vesnicie cind ii incepi, ponta o sa dea in pontaci mai rau ca-n niste votanti. Nu dureaza 2 luni. O sa dea in toata lumea, de-a rindul, dar basistii nu-si fac iluzii. Sa vezi restructurari la bugetar! Habar n-aveti cit e foamea de mare, voi credeti povestile pe care el le spune pentru votantul statistic.
Un coleg de demult avea o lozinca: Sa supravietuim Uniunii Sovietice! Am supravietuit. Ponta cit poate sa traiasca la putere? Se zice ca prostii mor mai tineri decit ceilalti. This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 20:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 21:35) Mai, tu ai o obsesie! Si asta ti-o spun eu, antibasist convins, da? QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 21:44) Sunt convins de asta și o să recunosc, dar decât să se bucure Băsescu luni, mai bine regret eu peste un an. Mda, restul tarii or sa fie "victime colaterale"! Da' ce conteaza, important e sa-ti satisfaci obsesia! Partea buna pentru tine e ca, la cum se vad lucrurile, fratele tau va avea activitatea asigurata! De salarii nu bag mana in foc, da' activitate garla! |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
Păi și asta e tot o măgărie marca Băsescu. Poate îmi explici și mie rostul demonstrațiilor de azi.
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
Are you for real???
![]() Adica realmente nu pricepi care e problema? E perfect justificat din punctul tau de vedere sa manipulezi parametrii alegerilor incat sa iasa cum vrei tu? |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și? Ce se va schimba în 2 zile?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 20:26) El saracu a votat baxe, pe urma iar a votat baxe si-ar vota baxe si a 3-a, a 4-a sau a 15-a oara. QUOTE(Garett @ 14 Nov 2014, 20:27) Absolut. Inteligenta lui e sclipitoare, mai rar asa ceva. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Oamenii ceilalti, adica oamenii, nu ies la demonstratie fiindca li s-a poruncit sau pentru 50 de lei. Vor fi avind ceva de comunicat. Posibil sa traim in lumi paralele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ai de aveti copiii minori, la gradinita sau la scoala, votati prostanacul si dupa 10 ani explicati copiilor de ce nu au sanse egale cu copiii din UE, ganditi-va ca acum hotarati soarta copiilor vostri si nu hotarati binele vostru, nu fiti egoisti!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Vor da vina pe altcineva. Cine stie, poate tot pe Basescu. Intotdeauna altcineva e de vina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Gresit! Intotdeauna base e de vina, eu nu am facut nimic, nu stiu nimic!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Eu am votat bombo, tu ai votat base. Pe urma eu am votat prostanacul, tu ai votat tot baxe. Dupa 10 ani de baxe tre' sa-i explici copilului tau de ce n-are sanse egale cu aia din tari cu apa calda. Oare de ce a plecat afara, daca era asa de bine in patria chiorului? Concret, nu povesti.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ca in cei 10 ani cu base pres, am avut psd 8 ani la conducere. simplu
![]() This post has been edited by kato: 14 Nov 2014, 22:15 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
corbex |
![]()
|
E baiat destept, si-a dat seama singur de unde i se trage si cit de rau ar fi fost daca iesea Miaela, dragostea mea.
Aici a avut slujbe relativ bune, a vrut mai mult si se simte capabil sa obtina. This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 22:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 10:31 |