Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Neah, centrul spiritual al ortodoxismului românesc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ok, te cred pe cuvant ... nu inteleg de ce nu pleaca toti oamenii de acolo ...
Oportunitati poti gasi si in cel mai mic orasel sau sat uitat de lume ... QUOTE(Markos @ 16 Nov 2014, 11:03) Poate o fi ateu sau catolic si nu vrea sa intre in gura lupului. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stati chill, ca daca iese Ponta o sa vanda Tulcea rusilor...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sau Cilibia. Copiii puteau face scoala in Buzau, e aproape.
This post has been edited by corbex: 16 Nov 2014, 11:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
Mea culpa!
![]() Da' si tu ai emigrat la Slatina! ![]() This post has been edited by Garett: 16 Nov 2014, 11:19 |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sa nu indepartam de subiectul de azi. melescanu se declara surprins de numarul mare de votanti din paris si ii trimite la o sectie aflata la 350 km de paris.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
kato, vezi că a zis băsescu cand a votat să mergeți și voi să votați!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
ce-i dragule, nu mai ai loc de mine aici?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 16 Nov 2014, 10:49) Cel mai tare fan. L-as calca cu masina daca l-as vedea pe strada. Nu stiu, presupun ca pe orice canal de stiri l-au dat. Eu de cativa ani ma uit doar pe Digi24, nu mai urmaresc alte televiziuni "de stiri". Deci e Base la DIgi 24? sau arunci soparle ca de obicei? Altfel mi-a placut lucratura din diaspora cu declaratiile completate gresit ![]() |
--------------------
**
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(Serje @ 16 Nov 2014, 10:36) QUOTE Pe toți agitatorii și agitații politici din ultimele luni, pe toți cei care s-au certat cu logica și bunul-simț din cauza unui candidat sau a altuia, pe toți cei care au sărit calul într-o direcție fără să se gândească și că vor vrea să se întoarcă, pe toți aceștia și pe mulți alții care ne-au înveninat viața, îi asigur de disprețul meu profund și de durată. Bucurați-vă, este singura chestie certă pe care ați câștigat-o prin eforturi proprii în această campanie! ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
L-am văzut și pe Iliescu făcând declarații la ieșirea de la vot. Mă uitam cum abia respira moșul și mă gândeam la ce scriau băsiștii pe aici cum Iliescu e eminența cenușie din PSD. Al dracului moș, când suflă el tremură câteva județe! Și abia suflă...
![]() 16 Nov 2014, 12:32: QUOTE(kato @ 16 Nov 2014, 12:27) Mă gândeam că fiind ocupat cu scrisul poate ai ratat ordinul. ![]() This post has been edited by Honorius: 16 Nov 2014, 11:32 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
kato |
![]()
|
io prefer sa ma uit la el cand nu mai sufla, chestie de gusturi.
![]() apropo, vezi ca te apropii de atac la persoana mult prea tare si sunt sanse extrem de mari sa vorbesc ca sa intelegi si tu. nu-mi sta in fire dar pot face un efort . ![]() This post has been edited by kato: 16 Nov 2014, 11:35 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Honorius |
![]()
|
Altu' irascibil.
![]() ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
pai na, cand vad diversiunile tale de distragere a atentiei de la subiect , devin irascibil. acilea vorbim despre prezidentiale, nu despre ce viseaza o clona obosita si paranoica.
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
Pai d-asta probabil o sa ai timp sa te plictisesti, vreo cinci ani asa. Sa-ti aduc una deosebita!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Merced @ 16 Nov 2014, 10:49) 1. Cel mai tare fan. L-as calca cu masina daca l-as vedea pe strada. 2. Eu de cativa ani ma uit doar pe Digi24, nu mai urmaresc alte televiziuni "de stiri". Auzi, zi-ne si noua motivul urii asteia oarbe, evident irationale, ca sunt al naibii de curios! In rest, cu Digi24 chiar sunt dezamagit de tine. Speram sa te uiti macar 7-8 ore pe zi la Antena 3, si atunci iti acordam circumstante atenuante! Asa... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Serje |
![]()
|
Tulcea
Ni ca au si muzee, teatru si mall chiar si dedeman ![]() This post has been edited by Serje: 16 Nov 2014, 11:58 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kato |
![]()
|
in noua zeelanda neamtu a luat 309 voturi, ponta 21.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Cosstel @ 16 Nov 2014, 12:30) " îi asigur de disprețul meu profund și de durată" Reciproca fiind perfect valabila, un figurant pompos, cu pretentii de "God's gift to humanity in general and Romania's in particular"! Cine pana mea e PAH asta si ce a facut atat de remarcabil in viata incat sa merite bagat in seama??? Ca pana acum n-am auzit de specimen! |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Alegeri, turul I: pana la ora 10 votaseră aproximativ 6,5% din cei inscrisi pe liste.
Alegeri, turul II: pana la ora 10 votaseră aproximativ 8,5% din cei inscrisi pe liste. PS La PSD Iasi tiriplicii aia mici fac pariuri daca se atinge o prezenta de 60%, inclusiv diaspora. Entuziasmu-i maxim! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(kato @ 16 Nov 2014, 12:53) Îți dai seama că nu mă atacă înjurăturile. Ar însemna să mă cobor până la nivelul interlocutorului și să îi dau satisfacție. Eu înțeleg că fiecare se exprimă după cât îl ajută basca și educația. Azi dă-i înainte! |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 05:40 |