Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Intrebat daca a propus prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate, Melescanu a raspuns: "Am trimis propunerea la BEC care a respins aceasta propunere. Imi pare foarte rau pentru ei", a spus el, potrivit Adevarul.
Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a declarat pentru "Adevarul" ca pana la aceasta ora nu s-a primit nicio solicitare din partea MAE." ![]() Tel maitre, tel valet! Astia mint cum respira, nici macar nu-si pun problema ca s-ar putea sa-i prinda careva! Astia-s idolii unora de pe aici... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Tocmai mi-a zis dana grecu ca Melescanu a cerut BEC sa-i dea voie sa infiinteze noi sectii de vot in afara, iar BEC nu i-a dat avizul pozitiv!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Si, cine castiga?
This post has been edited by kog: 16 Nov 2014, 18:59 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum potrivit A3, secțiile de vot din străinătate sunt pustii.
Minciună pe față, dezinformare - revenim la vremuri glorioase. Am mai zis - sunt obișnuit cu ele, no problem. Ăia mai tineri s-ar putea însă să aibă un șoc, ghinion. This post has been edited by Markos: 16 Nov 2014, 19:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2014, 19:01) Mais non! Attached thumbnail(s) A3.jpg ( Size: 53.79k ) Number of downloads: 294 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Acum, Dana Grecu nu-ți mai zice tot aia.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
La fel zice si imaginea vie a imbecilitatii.
http://www.realitatea.net/firea-exista-o-s...ec_1571434.html |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
Markos |
![]()
|
Da' ce-mi zice?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Baaahhh!! Daca zice Dragos ca minti, minti. Nu ne impiedicam in realitate.
---------- Si fiindca vad ca n-am fost destul de rapid: nu te pui tu cu el/ei la intors semnificatii. Capisci? A fost si macaronarul de Renzi in studio - si tu, Markos-neica-nimeni, contrazici? Uite in Italia cum infloreste... aia... greva. This post has been edited by os: 16 Nov 2014, 19:09 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Caci la el este Adevaaaaruuuull!
![]() This post has been edited by Garett: 16 Nov 2014, 19:08 |
--------------------
No
Reno
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
'aleluia!
|
--------------------
.
.
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Gadea turbeaza pe Antene!
![]() Bănuiesc că e foarte groasă treaba pentru dom' profesor și PSD. This post has been edited by RZV: 16 Nov 2014, 19:13 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(os @ 16 Nov 2014, 19:06) Îmi cer spășit scuze, dar nu urmăresc A3 în direct. Da-l aștept pe Dragoș cu informații în timp real. Dragoș, fii corespondentul nostru antenistic special! ![]() This post has been edited by Markos: 16 Nov 2014, 19:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Porcii de la antena 3 au filmat fatada unei cladiri din Londra si au dat-o drept sectie de votare la care romanii nu vor sa vina de-ai dracului, ca sa faca coada la ambasada. N-au precizat strada si numarul unde se afla cladirea si nici nu scria undeva ca ar fi sectie de votare. O strada pustie, evident. Prezentator, presedintele Comisiei de Intelectuali a Senatului, Gabriela Vrinceanu Firea-Voluntari. Aceeasi pisda a spus mai tirziu ca PSD are dovezi ca romanii boicoteaza multimea de sectii goale ca sa faca imagine negativa tarii, la ordinul doamnei Macovei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
De atata criza electorala s-au incins si serverele de WOTB! Am asteptat 5 minute sa intru!
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
Serverele cu filme sexy, adica?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@grecu'
Doar în scop de analiza și amuzament. Sa vedem ce spun "mujahedinii sectanți". ![]() Gadea: "ieșiți la vot" împotriva lui Blejnar, Duță... A celor care au stopat tratamentele pentru cancer... PSD și Antene numele vostru e DISPERARE. ![]() This post has been edited by RZV: 16 Nov 2014, 19:23 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa dau si io pe A3?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
os |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
Markos |
![]()
|
os, te rog frumos să încetezi cu linkurile către conturi naziste.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ii rog pe marii fani PSD, indesebi pe hororica si Gallus sa dea un raspuns nedumeririi mele...
QUOTE(dacis @ 16 Nov 2014, 12:24) Am si io o curiozitate usor perversa. Este clar ca, usor, usor se aduna argumente solide pentru invalidarea alegerilor. Pentru ca, cu actuala organizare a sectiilor de vot, de oricata harnicie ar da dovada si electoratul si delegatii din comisiile de vot, este foarte probabil sa mai ramana multi romani care sa nu reuseasca sa voteze. Ei bine, presupunand ca aceste argumente exista si ca Vivisor, idolul unor democrati rasati de pe aici, pierde si castiga Iohannis, va depune PSD-ul contestatie la CCR, pentru invalidarea scrutinului?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
RZV |
![]()
|
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Să afirmi la ora 19 că A3 zice că sectiile din străinătate-s goale, punând o poză de la ora 15, da, e o miciună nerușinată.
La ora 19, ei știu de ce, au reevaluat situația. Aparent, e maronie. Greu de crezut, în fine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Oricum, se sparg recorduri azi. 58,5% la șapte seara. Fără diaspora.
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2014, 19:27) Să afirmi la ora 19 că A3 zice că sectiile din străinătate-s goale, punând o poză de la ora 15, da, e o miciună nerușinată. Mi-am cerut spășit scuze, vezi mai sus, calmează-te. Am uitat să precizez ora. Sunt convins că la 15.00 secțiile erau pustii. O să fie bine. This post has been edited by Markos: 16 Nov 2014, 19:30 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:35 |