Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sunt calm.
Nu eu am motive de nervozitate. Măcar ți-au fost plătite brichetele alea, sau ești în gaură? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Nov 2014, 19:27) Bre, nimeni nu m-a felicitat / complimentat / laudat pentru predictiile mele, de data asta, desi destul de improbabile, riguros confirmate!... ![]() Noroc cu mine... Vazand ca toata lumea o da cotita, m-am cinstit singur c-o carafa de lapte cald (degresat, ofcors!) in cinstea vibratiei corecte a neuronului pribeag din bostanaria mea! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nefiind nici credincios, nici senator, n-ar trebui sa fiu banuit de minciuna. Cu grecu e altceva, a crescut la muntele Athos pina in clasa a 4-a.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
La Curtici se voteaza la lumanare...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Deci nu se poate.
![]() Badea se ia de Antonescu (ca și cum ăsta ar conta). |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
romantici..
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2014, 19:27) Să afirmi la ora 19 că A3 zice că sectiile din străinătate-s goale, punând o poză de la ora 15, da, e o miciună nerușinată. La ora 19, ei știu de ce, au reevaluat situația. Aparent, e maronie. Greu de crezut, în fine. Dragos & Co - v-am mai spus ca un bun propagandist isi adapteaza discursul la public. Voi aici ati esuat. Markos - si tie ti-am spus sa nu te pui cu schimbatul vorbelor din mers. NU, domnu'Dragos - nici la ora 15 nu erau sectiile de votare "goale". Dimpotriva, in toate locurile cu multi romani cozile infernale au persistat (si persista). Minciunel si minciunica... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
corbex |
![]()
|
Radian s-a dus sa voteze la Viena, ca sa existe si acolo coada.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ma amuza convingerea pontacilor ca, daca ponta cistiga, vor cistiga si ei ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Galu unde e? Si confratele pesedac?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
grecu-le, luam și io fo dooj de duzine de brichete, să te mai scoți, da' mă lăsai de fumat...
![]() This post has been edited by gabize: 16 Nov 2014, 19:43 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(os @ 16 Nov 2014, 19:35) Dragos & Co - v-am mai spus ca un bun propagandist isi adapteaza discursul la public. Voi aici ati esuat. Da-mi voie sa ma simt si eu nitel jignit de aceasta acuza adusa lui Dragos! El cu certitudine nu este propagandist, nici in raport cu optiunile politice, nici in raport cu cele religioase. Mi se pare aberanta motivarea lui a imposibilitatii de a-l vota pe Iohannis pentru ca nu este ortodox, dar trebuie sa respectam asta. O fi si asta o "axioma" a lui, cum a mea este Never, ever nu votezi un candidat PSD! Restul... e de discutat! PS Adita ot Bacau ce-o fi facnd, bre?! L-au detasat PSD-istii si pe el la teleportat babe la vot? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, da' măcar Ponta protejează pensiile.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mah, da' nu zicea in lege ca se scot afisele in ziua votului??
![]() Ca prin Stanville erau bine-mersi peste tot! Ale ambilor, e drept, dar totusi! |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
@dacis: am zis eu că nu-l votez pe K.J. că nu-i ortodox?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(dacis @ 16 Nov 2014, 19:44) Da-mi voie sa ma simt si eu nitel jignit de aceasta acuza adusa lui Dragos! El cu certitudine nu este propagandist, nici in raport cu optiunile politice, nici in raport cu cele religioase. Dă-mi voie să nu fiu de acord cu cele subliniate. Doo topicuri stau drept-mărturie! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
Puteai sa zici ce vrei in legatura cu KeyJi. Dar tu ne faci pe toti mincinosi in legatura cu minciunile reale difuzate pe Hantene. Astea nu mai sint convingeri personale, asta e munca de lamurire cu dusmanii poporului.
Ady e sef de sectie xe votare. Cu prezenta de 164%, din care voturi pentru Ponta 175,43% This post has been edited by corbex: 16 Nov 2014, 19:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu vă mai certați, că am venit cu precizări: la 15.00 erau pustii secțiile din diaspora. Ulterior, au navălit hoardele.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mai aveti o ora, nu stati degeaba, alergati la vot sa scapati tara de primejdie. Daca ati votat, np, mai votati o data.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:34 |