Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu cred ca ii cer rechinii banii de pomeni/campanie inapoi... Sa vedem de unde ii scoate? Poate nici nu mai vine inapoi din concediu
![]() Poate ne lamuresc postacii de partid ... |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Îi scoate din actul de guvernare, relax.
E singura șansă a psd-ului: să-l lase deocamdată-n pace pe Vivi, altfel se duce pe pustie majoritatea lor parlamentară și cu asta pa-pa guvernare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Toti ambasadorii unde au fost probleme - demisia la urgenta!!
![]() Acu toti arunca vina pe Melescanu si pe lege ca sa-si scape cururile manjite, grase, fricoase, incompetente si puturoase! This post has been edited by luck33ro: 19 Nov 2014, 07:27 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
De ce zici asta? E adevarat ca unii au fost rauvoitori, dar aceia care au cerut din timp MAE organizarea de noi sectii si care, in sectiile aprobate, au organizat bine votarea chiar nu au de ce sa plece.
This post has been edited by dacis: 19 Nov 2014, 07:46 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Unde au fost probleme! - nu e clara exprimarea?
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ia de citeste articolul din link - vreisa-ti fac eu rezumatul?. Bonus toti ambasadorii care s-au ascuns dupa "lege" ca niste kkti fricosi si lipsiti de coloana sa plece acasa la cratita!
|
--------------------
**
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Astea ca astea...
Dar problemele alea mari,mari,precum sanatatea si educatia .O incerca sa faca ceva????? |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Baga germana in locul religiei. L-am auzit eu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 19 Nov 2014, 09:29) Bai, nenea, intr-un stat democratic si de drept, dupa lege nu te "ascunzi". Dupa lege te ghidezi si actionezi! PS Ma asteptam de la o asemenea abordare din partea unui orc mononeuronal cu trii clase, votant Vivi Poanta, dar nu din partea ta! ![]() This post has been edited by dacis: 19 Nov 2014, 09:40 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Citeste te rog si semnatura mea inca odata, ca sa-mi afli parerea
![]() apoi coroboreaza si ghilimelel alea de la lege - fa o analiza lucida si revino ![]() Am senzatia ca analistul din tine incepe sa se arunce ca fata mare la iepuras - sau ca Vivi la manipulat ![]() This post has been edited by luck33ro: 19 Nov 2014, 09:47 |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 19 Nov 2014, 09:43) Obsolete! O lege poate sa nu fie respectata cata vreme pune in pericol grav integritatea fizica ori mentala a unei persoane. Altfel nu! O lege nedreapta trebuie respectata cata vreme este in vigoare. In acealsi timp, trebuie facute toate diligentele necesare, cu maxima celeritatea, pentru corijarea ori, daca este cazul, schimbarea ori chiar anularea acesteia. PUNCT! PS Asta daca discutam de democratie, de stat de drept si de domnia legii! In anul 2014, nu 1814! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
La restul nu mai raspunzi, incerci sa manipulezi ieftin ca vivisor?
|
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Radu Herjeu) Deci trebuia sa votam un presedinte ca sa nu aiba PSD toata puterea si acum presedintele ales spune ca partidul sau trebuie sa preia puterea???? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
In mod corect, presedintele nu ar trebui sa apartina niciunui partid. Dar cum sistemul te obliga sa ai "simpatizanti" pentru a avea sustinere politica...
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un articol bun despre televiziunile petardiste.
Pasajul preferat: QUOTE Mircea Badea tot nu înțelege ce i s-a întâmplat. Deunăzi se lăuda că Antena 3 a fost pe primul loc în audiențe de alegeri, fără să priceapă că o bună parte din telespectatori îl priveau cum privești la zoo maimuța urlătoare cu fundu’ roș atunci când i se iau bananele. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cateodata e bine sa afli si ce crede dusmanul despre tine !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu vad care-i problema. Este audienta, vin banii. Pe sistem functioneaza tabloidele sau tot felul de maimutareli, gen surprize surprize, stirile de la ora 5, fata de la pagina 6 etc.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 19 Nov 2014, 09:43) Citeste te rog si semnatura mea inca odata, ca sa-mi afli parerea ![]() apoi coroboreaza si ghilimelel alea de la lege - fa o analiza lucida si revino ![]() QUOTE(dacis @ 19 Nov 2014, 10:21) legile date la rumuni sunt ambigue si interpretabile, facute astfel pentru a fi aplicate asa cum cer interesele "interpretului" Tu ca si mare consoltant in stiinte papusaresti ar fi trebuit sa cunosti chestia asta care o stiu si copiii de gradi... Imi pare rau ca te-am supraestimat ![]() <span class='edit'>19 Nov 2014, 15:05:</span> QUOTE(luck33ro @ 19 Nov 2014, 09:29) Bonus toti ambasadorii care s-au ascuns dupa "lege" ca niste kkti fricosi si lipsiti de coloana sa plece acasa la cratita! Acu 2 ani la referendum s-a permis votarea pana la ora 23 si peste... Anu asta au devenit brusc obsedati/preocupati de "lege" toti reprezentantii puterii ![]() This post has been edited by luck33ro: 19 Nov 2014, 15:05 |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru bani arati cururi. Pentru succesuri in politica, trebuie ceva mai mult.
19 Nov 2014, 15:06: QUOTE(cdadan @ 19 Nov 2014, 14:49) Nu vad care-i problema. Este audienta, vin banii. Pe sistem functioneaza tabloidele sau tot felul de maimutareli, gen surprize surprize, stirile de la ora 5, fata de la pagina 6 etc. This post has been edited by corbex: 19 Nov 2014, 15:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 19 Nov 2014, 14:49) Pai iashte broblemu', ca audienta Antenei3 aduce influenta politica, dar nu prea aduce bani, daca precepi matale ce vrau sa zic. Cel putin nu chiar atat de multi. Ca banii din publicitate nu vin asa, cu toptanul, pentru toata baba rurala, care traieste din ajutor social si pomeni electorale. Publicul comercial este oleaca mai rarefiat (18-49, urban)... QUOTE(luck33ro @ 19 Nov 2014, 15:02) Acu 2 ani la referendum s-a permis votarea pana la ora 23 si peste... Anu asta au devenit brusc obsedati/preocupati de "lege" toti reprezentantii puterii Si atunci erau preocupati. Asa ca au modificat, strict pentru acel referendum!, legea din timp si au prelungit, prin lege (parca OUG, dar asta functioneaza ca o lege!), intervalul de vot pana la ora 23. Asa, din culise, sa stii ca initial, in 2012, propunerea de modificare a legii viza extinderea perioadei de vot pe parcursul a trei zile. Vorba aia, daca s-a putut doua, de ce sa nu se poata si trei?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(dacis @ 19 Nov 2014, 10:48) Obsolete! O lege poate sa nu fie respectata cata vreme pune in pericol grav integritatea fizica ori mentala a unei persoane. Altfel nu! O lege nedreapta trebuie respectata cata vreme este in vigoare. In acealsi timp, trebuie facute toate diligentele necesare, cu maxima celeritatea, pentru corijarea ori, daca este cazul, schimbarea ori chiar anularea acesteia. PUNCT! PS Asta daca discutam de democratie, de stat de drept si de domnia legii! In anul 2014, nu 1814! @Luck: te-a mâncat undeva să-l starnesti! ![]() Bine ca n-a insirat iar 'nspe pagini! Bahluianul e la fel de "taliban", cel putin la nivel declarativ, in privinta RNP-urilor ca Dragos vis-a-vis de BOR Ltd. 19 Nov 2014, 19:52: Hai sa bag si eu batul prin gard nitel ![]() Dacise, unde încetează "democratia legii" și unde incepe "dictatură legii"? This post has been edited by Garett: 19 Nov 2014, 18:52 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:59 |