Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
nu-l mai acuza atat pe gal ca stii vorba ceea: cine zice, ala e
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 7 Jun 2014, 09:29) Dac-ai sa citesti atent postul meu, si io fix asta am sustinut: ca nu am temeiuri solide sa il acuzam nici ca..., nici ca... Singura mea certitudine este ca se pretinde absolvent de drept al UNIBUC, care-a si invatat, insa anumite chestiuni tehnice, strict juridice in mod cert nu le stapaneste. Or io stiu foarte bine unda ma aflu in acest domeniu: n-am studii juridice, dar anumite chestiuni (cele de care vorbeam - stat de drept, separatia si echilibrul puterilor etc.) le stapanesc bine si am controlul riguros al informatiei, lucrurile fiindu-mi extrem de clare. Ori aici avem o problema, pentru ca in mintea mea, un absolvent al oricarei universitati serioase ar trebui sa stie lucrurile astea foarte clar, ca-s afaceri elementare ale TGD, DC etc.etc.. TGD = teoria generala a dreptului; DC = drept constitutional This post has been edited by dacis: 7 Jun 2014, 08:37 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi o fi absolvit pe vremea democrației originale a lui Iliescu (aia de după Loviluție).
This post has been edited by Markos: 7 Jun 2014, 10:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Asta cu siguranță, cel puțin după data nașterii trecută la profil.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Jun 2014, 09:23) In baza unor studii din 2004-2008 (dupa aia nu m-a mai interesat problema!), in USA in jur de 90% din informatiile relevante pentru serviciile lor erau obtinute din surse deschise (presa, net etc.). Daca era vorba de cercetatorii britanici, te mai credeam. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Decat 9%, restu' de 1% sunt de la un ambasador retras reactivat.
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Așa, da.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Parin-te!
![]() Preaconstitutionalistul Dacisie Bahluianul! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci are audi A8
![]() |
--------------------
|
ady77 |
![]()
|
Se pare ca dreapta unita va avea cel putin 3 candidati: unul PNL+PDL, Mereu si Cristian Diaconescu.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 9 Jun 2014, 09:41) MRU nu prea cred ca va candida. Il stiu oleaca si stiu ca-i muuult prea orgolios sa candideze doar ca sa fie parte a unei strategii presupus victorioase. Dupa mine, MRU candideaza doar in una din doua ipoteze: 1. Daca frun consilier i-ar strecura insidios in ureche (pe sistemul "Petre, esti cel mai bun!") ideea ca e cel mai bun si are sanse reale de a intra in turul doi. Ipoteza asta e putin probabil, ca nici FC si sleahta lor nu au resurse sa sustina (finaciar si uman) o campanie prezidentiala, nici MRU nu-i chiar asa fraier. 2. Cum fiecare om are un pret, probabil ca daca i se va promite ceva foarte mare (dar FOARTE mare!) ar accepta sa candideze asa, de flori de cuc, sa scoata un anumit electorat ultraelitist si autosuficient din case. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Cand a mers pe "flerul" lu' base, ca p.m., i-a dat cu virgula strategia presupus victorioasa.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Aseara la digi dadea de inteles cacam am vrea
![]() |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Când apare
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lucreaza mai bine din back stage.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Markos @ 9 Jun 2014, 11:49) la intrebarea asta sa raspunda dacis ![]() Aseara, dl candidat de dreapta Cristi Diaconescu s-a cam enervat cand i s-a amintit de lunga perioada cand a fost activ in psd. Putea sa fie sincer si sa recunoasca ca el serveste tara de oriunde ![]() This post has been edited by Dan73: 9 Jun 2014, 11:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 9 Jun 2014, 12:11) M-ai strigat?!... ![]() Maior? Asta nu candideaza decat pentru PSD, si asta doar daca are sanse mari sa fie ales! Deci mutarea nr. 1 este Vivi Poanta. Se retrage? Atunci are rost sa vorbim de Maior! Dar pentru inceput doar sa vorbim. Ca tre' sa-si faca si omu' calculele lui! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 9 Jun 2014, 12:11) Aseara, dl candidat de dreapta Cristi Diaconescu s-a cam enervat cand i s-a amintit de lunga perioada cand a fost activ in psd. Putea sa fie sincer si sa recunoasca ca el serveste tara de oriunde ![]() Adica "stanga nu mai este chemata sa faca ceea ce dreapta distruge"? https://www.youtube.com/watch?v=tuUxjkB42Ls This post has been edited by ady77: 9 Jun 2014, 14:03 |
--------------------
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Da' io cu cine votez?...ca tot nu stiu candindatii.... La alegerile antrioare se stia cine castiga cam cu un an inainte de alegeri, acum nici macar nu stiu cine se vrea prezidentiabil! |
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
corbex |
![]()
|
Numele de Ponta n-a razbit pina la tine?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Jun 2014, 08:35) ... n-am studii juridice, dar anumite chestiuni (cele de care vorbeam - stat de drept, separatia si echilibrul puterilor etc.) le stapanesc bine si am controlul riguros al informatiei... Dap, asa e bai Dacis, esti cam bâtă la toate capitolele, nu stii, nu citesti, nu studiezi, dar e plin forumul asta de grafomania ta. Si cand ti se da peste nas o dai repede pe-aia cu spionii si serviciile. Chelul isi pune mana singur in cap, nu-i asa ? ![]() Da-i inainte, sentimentul meu de superioritate iti va multumi... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 9 Jun 2014, 15:18) Io chiar ma bucur, crestineste, cand vad ca ajut un semen sa se echilibreze psihic, chiar si astfel. Daca ai mai invata si ce-i aia stat de drept, separatie si echilibru al puterilor in stat, as fi de-a dreptul impacat! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:12 |