huruit rulmenti
![]() ![]() ![]() |
huruit rulmenti
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
Da....daca sunt conici, muta-i pe spate
![]() Daca tot huruie, schimba vaselina (in cazul in care ai schimbat si camasile rulmentului, aflate in tambur) |
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca ii citeai profilul - unicul mod de acum de a vedea ce masina are omul - vedeai ca are Dacia 1100.
Uncle, ai schimbat rulmentii complet? Nu cumva aveai ceva joc intre camasa si suport si a intrat camasa putin "pe o parte"? Sau, n-ai lasat un joc cam mare la rulment? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am schimbat si camasile si simeringurile. in acelasi timp am schimbat si rotile si acum cele noi (cu distantiere) sunt iesite cu vreo 3 cm mai in exterior. sa fie asta cauza?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Poti remonta rotile vechi? Daca da, fa o proba si vezi. Posibil ca zgomotul sa nu fie din rulmenti. Doar vazind/ascultind iti dai seama.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
pot, dar trebuie sa le largesc gaurile pt prezoane. Am pus prezoane de papuc, ca sa intre jantele de aro 10...poveste lunga. Pe spate sunt aceleasi roti si nu zice nisi pas
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:00 |