Pozitii Verzi, E ok ?
![]() ![]() ![]() |
Pozitii Verzi, E ok ?
Aliza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 18 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Cilma
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galaþi ![]() |
As zice sa te gandesti ma intai, cat de vizibile sunt pozitiile de culoare verde fata de cele de culoare alba?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, gãseºte posibilitaþi; cine nu vrea, gãseºte scuze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Legea spune clar ca nu ai voie sa pui pozitii verzi ! ( sau alte culori ) .
Culorile aprobate sunt alb si galben ( nu stiu sigur daca si galben ) . In orice caz , sa vezi ce frumos e pentru altii cand tu mergi in "figuri" doar cu pozitiile "alea verzi de smecher" aprinse , altu' nu te vede ( e si normal ) si intra in tine . |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Aliza |
![]()
|
ok thx le schimb
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Cilma
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Adica le pui pe cele originale nu ?
Scz daca m-am cam enervat mai sus , dar zilele trecute era sa facem accident din cauza unuia care mergea doar cu pozitiile aprinse ( smecher ca erau colorate ... ) pe o sosea orecum prost iluminata . Se vedea daca fi fost singurul pe sosea , dar e destul de circulata ( soseaua ) si farurile celorlalti faceau ca el sa nu se vada deloc ... P.S. : vroiam sa facem la stanga , deci ne "lua" din plin ... vinovat ? El cu farurile lui ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Poti s-ti pui leduri da de culoare alba ......se vad super mijto fata de cele originale si nu se leaga nimeni de tine!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Aliza |
![]()
|
de unde sa iau leduri de culoare alba
si oricum cosmin_2300 nu mergeam doar cu pozitiile seara ps: nu m-am suparat te inteleg si eu urasc astfel de oameni care circula fara lumina This post has been edited by Aliza: 14 May 2007, 19:02 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Cilma
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Nu stiu locatia ta dar in Iasi se gasesc in bazar iar in bucuresti se gasesc in targul vitan!Sunt asemanatoare cu cele albastre verzi numai k au lumina alba!Ori baga si tu bec pozitie blue vison ca mai jos
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Aliza |
![]()
|
ok multumesc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Cilma
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
da de ce nu-i pui si rosii? eu cred ca e aiurea.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu vad mare problema in a avea pozitii colorate. Doar in mers trebuiesc aprinse farurile, nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
nu e nici o problema dar politia + RAR-ul nu-s de acord!!!Yo am avut leduri albastre si se observau mult mai bine ca cele standard!
Acuma mai sunt unii "impatimiti" care-si aprind pozitiile lor colorate ca sa le vada toata lumea si conduc cu ele asa pe inserate......uitand de gradul de iluminare de afara(care scade cu fiecare minut) uita sa mai aprinda faza scurta si te trezesti cu astfeli de indivizi ca apar deodata (fara sa-i observi) in fata masinii.Cu mintea lor stralucita nu mai calculeaza ca alfel e iluminat afara la ora 19(sa zicem ca la ora aia pleaca cu masina) si altfel la ora 20-21 (cand ajunge la destinatie) |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Aliza |
![]()
|
asa e iti pui pozitii colorate dar seara aprinzi si faza scurta, nici eu nu sunt de acord cu unii care merg doar cu pozitiile
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Cilma
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E tampenie sa mergi cu pozitiile.
Alea nici nu se vad de la o distanta sigura. Am patit odata era sa intre unul in mine noaptea. Mergea cu farurile stinse sau doar cu pozitiile, nu stiu exact. Trebuia sa-i dau prioritate, dar nu l-am vazut apropiindu-se decat cand a ajuns la 5 metri de mine. Si tot el cu gura mare. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 14 May 2007, 10:02) Adica le pui pe cele originale nu ? Scz daca m-am cam enervat mai sus , dar zilele trecute era sa facem accident din cauza unuia care mergea doar cu pozitiile aprinse ( smecher ca erau colorate ... ) pe o sosea orecum prost iluminata . QUOTE(pastrama_stelistu @ 17 May 2007, 01:25) Problema e ca dupa ce-si pun pozitii colorate, majoritatea tunnnnnningarilor uita ca noaptea trebuie aprinsa faza scurta si merg doar cu pozitiile lor frumos impodobite. ![]() cand mai vezi unul, baga-i faza lunga. El are pozitiile aprinse, deci conform legii stationeaza. Este interzis mersul doar cu pozitiile aprinse. Daca stationeaza, nu ai de ce sa nu aprinzi faza lunga, ai legea de partea ta. ![]() Neaparat sa fie singur pe strada, sa nu-i deranjezi pe altii nevinovati... This post has been edited by argon: 17 May 2007, 11:21 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galaþi ![]() |
QUOTE Yo am avut leduri albastre si se observau mult mai bine ca cele standard! Cine a facut armata, poate mai tine minte, la instructia de noapte, foloseam lanterne cu lumina albastra. Oare de ce? QUOTE El are pozitiile aprinse, deci conform legii stationeaza. Legal, deci teoretic. Practic, se misca. Necazul vine din faptul ca nu e singurul care se misca. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, gãseºte posibilitaþi; cine nu vrea, gãseºte scuze.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
lanternele aveau lumina albastra tocmai ca sa nu fie foarte vizibile de la distanta. De ce cand se filmeaza scene de noapte se folosesc lumini albastre?
Tema pentru acasa. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.731 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Aliza @ 14 May 2007, 08:30) De curand mi-am schimbat becurile de la pozitii cu unele de culoare verde, masina fiind la culoare un verde montan mi-am pus si eu la pozitii verde, stii cineva daca incalc vreo lege sau daca e ok ? Auzi, da' ce-ar fi sa pui una verde si una rosie? In felul asta marinarii nu vor avea nici o problema in a-ti confunda masina cu vreo ambarcatie. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
eu tocmai mi-am luat cu 15 lei becuri de pozitie Philips BlueVision ... abea astept sa schimb becurile originale galbui-lesinat. Sunt legale si dau mai bine decat stiu eu ce minunatii albastre/verzi ... adica beculete de pom de craciun
This post has been edited by thunder: 17 May 2007, 15:32 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
Daca pune rosii cum sugereaza brandy_tdi cand intrii seara in depasire tu crezi ca din fata nu vine nimic. si cele 2 lumini rosii care se apropie de fapt sunt de la o alta masina care depaseste mai incet..... |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
QUOTE(Aliza @ 14 May 2007, 08:30) De curand mi-am schimbat becurile de la pozitii cu unele de culoare verde, masina fiind la culoare un verde montan mi-am pus si eu la pozitii verde, stii cineva daca incalc vreo lege sau daca e ok ? Poate-ti confunda unu` pozitiile cu semaforu` ![]() Presupun ca urmeaza lipirea de folie neagra pe semnalizare si stopuri... ![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Poziþiile n-au cum sã fie verzi, vezi codul rutier.
Aici se închide. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supãrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 17:01 |