DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ambreiaj

valex19
post 23 Feb 2014, 17:50
Post #1

Membru

Group: Members
From: ploiesti ph

In vara anului trecut am data cutia jos , si cu ocazia asta am schimbat si disc , placa si rulment, totul nou , si tot de atunci ma confrunt cu problema acesta , la o luna 2 trebuie sa strang cablul de ambreiaj cativa pasi , am strans contrapiulita de fiecare data gandindu-ma ca din cauza vibratiilor sa se desfaca .( dacia 1310,cutie in 5 tr.)
Daca am postat unde nu trebuie si daca exsista un topic despre asa ceva imi cer scuze moderatorilor

--------------------
dacia 1310 1993 - PH78 KRI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lee50mihai
post 23 Feb 2014, 18:26
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Pot fi mai multe cauze,dar nu intra in panica :
-Cablu de ambreiaj ce "varsta"are ?Desfaci piulitele ca sa eliberezi cablul si vezi sa nu ai citeva spire desprinse(strangi un pic burduful de protectie si se vede locul unde cablul este sertizat de piesa cu filet)
-Intre talpa cablului de ambreiaj si suportul de montare ai o "saiba"groasa de cauciuc.Cu timpul se mai taseaza un pic.Conteaza.Controleaza.
-Tot ai desfacut cablul de ambreiaj sa verifici ca la punctul 1-cu o lampa(lanterna) te uiti sub bord la pedala de ambreiaj-acolo ai o clema intre pedala si cablu.Verifica si acolo deoarece in timp se produc niste uzuri care duc la ovalizarea clemei,uzura boltului de fixare a clemei si chiar ovalizarea pedalei de ambreiaj (la capatul de fixare)
-Daca totul este in regula, ei bine,de aici in colo se pot pune alte probleme.Dar sper sa nu fie deoarece implica mai multa munca.
Succes.Bafta.

This post has been edited by lee50mihai: 23 Feb 2014, 18:29

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Rapsodia
+
lee50mihai
post 27 Feb 2014, 18:21
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Ce ai rezolvat ?
Ai gasit ceva?

Bafta in continuare !

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Rapsodia
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 07:05
Forum Renault