Maneta frana de mana
![]() ![]() ![]() |
Maneta frana de mana
pais_valenciano |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am patit si eu acelasi lucru zilele trecute
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=24025&hl=buton |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
pais_valenciano |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 24 April 09 ![]() |
QUOTE(maho @ 2 Jun 2013, 14:56) Am patit si eu acelasi lucru zilele trecute ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=24025&hl=buton Mersi foarte , se pare ca exact asa este si la mine, doar ca butonul nu pare rupt ci doar desfiletat ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1310 BREAK
1997
- B77CHG
|
|
TRK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 451 Joined: 30 April 10 From: Constanta ![]() |
Si mie imi cadea butonul respectiv. E un plastic obosit cu o piulita prinsa la capatul lui. Rezolvare: facut la strung dintr-o bara de inox un buton la dimensiunile celui de plastic cu un filet interior. Imi facuse si un model pe margine , dadea tare bine.
|
--------------------
ex DACIA 1310
Li 2004/
OPEL ASTRA G-CC 16v
|
|
ChrisSs |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 9 December 12 From: Arad ![]() |
Concluzia: cine are butonul de plastic sa-si faca unul rezerva. La mine a fost schimbat acu cativa ani cu unul din bronz facut de un strungar, si eu m-am confruntat cu aceeasi problema.
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2004 CLi
|
|
RaduWra |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 477 Joined: 3 November 12 ![]() |
M-am mancat si pe mine undeva acum cateva luni sa-l desfiletez, sa vad ce e pe acolo, si la montare a fost chin si vani..cate injuraturi a primit...numai el stie.
|
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 05:53 |