Va asteptam in atelierele service Dacia !, Scrisoare de la Dacia S.A.
![]() ![]() ![]() |
Va asteptam in atelierele service Dacia !, Scrisoare de la Dacia S.A.
bunicu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|||
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
L-am primit si eu. Dar nu am decat 13 mii km. Parca nu m-as duce inca... Sau faza cu 15 mii de km sau un an pentru prima revizie, e numa de reclama?!
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu e "care intervine prima"?
Adica poti sa ai si 6000km, daca ai un an te duci. Sau poti sa ai 6 luni si 15000, iar te duci. Depinde care factor intervine primul. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Noi avem 9 luni si inca nu 15k. Nici anul, nici 15k. Si ni se comunica ca e vremea sa vizitam service-urile autorizate unde sunt meseriasi pt care Loganta nu are nici un secret?! Si ni se mai spune ca prima revizie se face, mai nou, inainte de...
Cred ca voi merge totusi, ca Loganta mea a inceput sa faca pe tractorasul cand e la relanti, exact cum am patit si cu berlina dupa ce s-o "lasat". Explicatia celor pt care nu exista secrete: nu stiu ce ax, pe nu stiu ce furca, pe la nu stiu ce ambreaj, ![]() This post has been edited by sinaxis: 6 Dec 2005, 00:32 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Sinaxis, 'problema' ambreiajului e rasdiscutata la 'zgomote ambreiaj'. S-a considerat ca in cazul utilizarii normale acestea sunt intervalele la care ar trebui facute reviziile.
[edit] This post has been edited by Codrin: 6 Dec 2005, 10:15 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
ca sa elimin orice dubiu, vreu sa intaresc cele spuse de sinaxis
noi NU indeplinim NICIUNA din cele 2 conditii cerute de revizie. nu avem nici aproape 15.000 nici aproape un an de cind avem masina ceea ce este "comun" la amandoi este ca avem masina de 9 luni. sint din acelasi lot ![]() adica s-a scurs 75 % din timpul pentru o revizie. eu am 9200 km la bord. ma intreb si eu de ce la 9 luni si 9000 de km dacia "ma invita" la service ? de ce nu m-a invitat la 11 luni la 8 sau la 10. e clar ca nu puteu stii cit km am la bord cu toate ca din profilul cumparatorului pot estima. This post has been edited by bunicu: 6 Dec 2005, 08:16 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
buniculeeeee.... stai calm!.... pliantul e o campanie de imagine... "avem grija de client...ii aducem aminte ca in scurt timp trebuie sa ajunga la revizie"... plianutul il primesc toti cei care pana la 9 luni (sau alt reper de timp) nu au efectuat inca revizia...a dica nu apar in baza de date a Dacia ca ar fi trecut pe la revizie... terminati va rog cu "scenarita" despre "bube" imaginare...
P.S. garantia contractuala, cum ii spune si numele, reprezinta un contract... termenele de acolo sunt termene contractuale... asa ca sunt obligatorii... deci ori 1 an, ori 15 k km... cine depaseste termenul se expune riscului de a pierde garantia... asta nu inseamna ca nu se poate trece cu vederea de catrec ei din service.. dar de ce sa fim la mana lor?... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Bai frate, da prapastios e romanul! De obicei! Bunicule, in primul rand ei nu stiu ca tu ai facut sau nu cei 15k de km. Ei s-or fi gandit ca cine-si ia masina si circula cu ea. Si cine circula cu masina, e ocupat si mai uita. Si ca omul sa nu piarda garantia il trage de manecuta "vezi ca mai ai un pic. Asa ca nu intra in panica
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Daca te baga in seama nu-i bine, daca te uita imediat dupa ce ai iesit pe poarta magazinului iar nu-i bine....dehhh...ce naiba om fi atit de carcotasi?
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
![]() Stati oameni buni linistiti. Cum au mai spus si altii mai sus, e o invitatie. Nu au scris ca sa va duceti pana pe data x. Pur si simplu sunt niste producatori care au grija de client (nu credeam ca voi spune curand asa ceva despre Dacia). Bine, nu au ei chiar asa mare grija dar e un inceput si asta. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am primit plicul aseara. Primul gand a fost c-am mai castigat vreun tricou
![]() Aveti grija ce plicuri deschideti si la ce invitatii raspundeti! Se pare ca Dacia a inceput campania rapirilor in vederea prezentarii noului R90 ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai pentru tine trebuia sa trimita ditamai coletu, daca era tricou
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Prelata pentru masina adicalea, nu?
Cand ne-au dat hartile, in plic era doar un cupon cu care te prezentai la dealer si ridicai objectul ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:05 |