Nu se vad ultimele postari, bug
![]() ![]() ![]() |
Nu se vad ultimele postari, bug
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pare a fi un bug zonal.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Schimbați-vă brauserele.
A, și faceți în așa fel încât să nu mai fiți pe moderator preview. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca la mine a fost aseara la cumatru care sta la max. 500m. de mine a ajuns abia astazi rezulta ca viteza este foarte mica deci e melc nu bug !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Bug-ul e mai sprinten, ce-i drept.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Dej' nu trebuie sa-mi fac griji deocamdata, pana ajunge aici, mai e.
Amu' serios vorbind, am ochit si eu vreo cateva faze de-astea, dar le-am pus in carca vreunui caching cu sughituri. Dar si baza de date ar avea nevoie de un repair micut, ca pe topicul de fotbal am vazut destul de des inconcordante intre numarul de pagini listate din listarea de topicuri, si numarul de pagini raportate cand esti in topic. Cine stie cate din astea s-ar rezolva de la sine daca s-ar si face trecerea aia la IPB3, anuntata acum ~ un an. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
l@u |
![]()
|
mai face figuri si cand vrei sa te duci la link-ul din quote si te duce oriunde in alta parte numai unde trebuie nu
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia de acu'-i clasică. Nici nu mai merită menționată, de prea mult timp nu mai merge ca lumea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
El dă decât pă B1.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
O patii si eu din nou, pe topicul de fotbal apare ultima postare ca fiind a lui ionutctn, cand intru pe topic imi apare postul meu ca fiind ultimul.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci a ajuns fulgerator si-n Bacau
![]() Cica ar fi un trojan, Biniditat.W32 This post has been edited by Markos: 4 Apr 2013, 13:59 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
al dreaq melc cred ca era indarcovar !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dimineata, dupa cafea, o sa incepeti amindoi sa vedeti.
This post has been edited by corbex: 20 May 2013, 22:49 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Să ne vedem unul pe altul, știu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu văd tot.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
badie sunt la a doua cafea, pe alt leptop si alt provider de net si tot nu vad postarea aia a lu grecu !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Intra nelogat, eu asa citesc topicul ala.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Eu intru logat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Candva prin miez de noapte se mai fac ceva operatiuni automate de mentenanta, daca tin bine minte.
Daca tot iti face, ori s-o fi rupt hamul la alea, ori baza de date are nevoie de un pic de atentie. O faza care banui ca e legata de asta si pe care am mai observat-o si eu, e ca la topic-urile mari se raporteaza diferit numarul de pagini in listarea de topic-uri, versus numarul de pagini afisat cand esti in topic. Sigur nu e o restricite selectiva, cum s-a mai pomenit prin alte parti. Nu de alta, nu se ezicsta asemenea optiuni. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 21 May 2013, 08:05) Esti moderator. Chiar ai datoria sa vezi tot. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
și să te rogi pentru armonia și integritatea forumului.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
E integru.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Amin!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Ceva nou pe partea asta?
LE: glumeam This post has been edited by Markos: 12 Dec 2013, 02:20 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Si la mine se manifesta ceva bug, dar destul de aleator. Daca fac Click in index pe ultima pagina dintr-un topic ma duce cu 2-3 pagini mai inainte. Am insa o banuiala ca este totusi o legatura cu nr de posturi dintr-un topic.
Deasemenea nu mai functioneaza bine nici link-urile catre posturi - inclusiv cele din Reporturi - pe topicurile care au mai mult de 1000 de posturi. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Problemele sunt mai ample, și nu țin doar de indecșii bazei de date (doar presupun), ci și de alinierea interfeței cu evoluția browser-elor, inclusiv cele mobile. O migrare către versiuni mai noi ale IP.Board ar rezolva multe.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Personal, m-am plictisit sa tot dau "add reply" ca sa pot citi postarile noi de pe un topic. O problema care a aparut oarecum izolat se manifesta acum plenar.
This post has been edited by Markos: 12 Dec 2013, 15:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 19:41 |