Ford Focus Mk2
![]() ![]() |
Ford Focus Mk2
qwertyuiop |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(cdadan @ 7 Jan 2014, 19:52) Absolut nimic. ![]() Apropo, baietii astia doi cu xenoane ca din fabrica sunt tare simpatici. Unul face o afirmatie, celalalt aproba. Si viceversa. Asa as putea si eu sa zic ca masina mea-i albastra. Iar corbex ar putea sa confirme. Contra unei atentii, chiar si eu as putea confirma. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Un ciai, ca-cafeaua o faci mai buna tu, stim.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oare Dan știe ce culoare e mașina lui Kum?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Contra unei atentii, as putea afirma ca-i alba.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.898 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
A dat milfa?
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
vladbobtm |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 5 May 12 From: Italy ![]() |
Nego eu la revizii personal pun ulei 5W40 care merge pana la -25 de grade celsius (standard ACEA C3), pana acum am pus Shell Helix 5W40, LiquiMoly 5W40 sa fie pentru filtru DPF(daca ai inca filtrul) dar la urmatoarea revizie incerc sa pun Castrol Magnatec 5W40, filtrul ulei la Bosch Car Service unde fac reviziile ei pun de la Bosch sau Mann si pana acum nu am avut nici un fel de problema cu masina mea, filtrul habitaclu iti recomand cu carboni activi, in general este pentru masini cu climatronic dar merg si la cele cu A/C manual.
Toate cele bune!! This post has been edited by vladbobtm: 7 Jan 2014, 20:53 |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
- - ex Renault Wind TCe & Chevrolet Cruze.....
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vladbobtm |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 7 Jan 2014, 19:54) Sincer nu stiu cati carboni activi sunt, am vazut doar ca filtrele cu carboni activi sunt ceva mai gri spre negru fata de cele normale care sunt complet albe. Desigur ca filtrele cu carboni activi sunt ceva mai scumpe decat cele normale, la mine la masina am senzor de calitate al aerului, asa cand afara e poluat tare(de ex in orasele mari) sau este fum de la camp automat intra recircularea si se recomanda in cartea masinii doar cu carboni activi. |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi și nici în cartea mașinii nu scrie cu câți carboni activi intră?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Si alea cu carboni pasivi isi fac treaba la fel de bine.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Senzorul de calitatea aerului poate da erori daca e amplasat linga senzorul de calitatea uleiului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vladbobtm |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 7 Jan 2014, 20:13) Scrie doar ca trebuie folosit filtru cu carboni activi si atat. QUOTE(paul_p @ 7 Jan 2014, 20:14) Alea simple doar tin afara praful si papadiile sau frunzele nu si particulele foarte nocive ce ies pe tevile de esapament al masinilor si multe alte lucruri la care diferite persoane sunt alergice. |
--------------------
Citroen/Suzuki
Grand C4 Picasso/Swift
Exclusive (2014)/2014
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
valeuuuuuuuuuuuuuuuu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Banatu-i fruncea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
EDITAT:
Pardon, scuzatz! ![]() This post has been edited by gabizegrean: 7 Jan 2014, 22:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bine că strici tu dialogul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Interesant , aia de la ORAS( hE ) , abia asteapta papadie si iarba la MIROASE A PUTE FRUMOS , DRAQ DE FILTRE , PTIUU DRACE
![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(qwertyuiop @ 7 Jan 2014, 19:53) Pai ce e greu sa iti dea cineva certificat de conformitate , la fel mi-a dat si mie cand mi-am pus folie pe fata mi-a zis baiatu care mi le-a pus ca n-are nici o valoare , poate doar sa pacalesti politia ca la un control rar nu scapi . Cu tot respectul,dar colegul danezu09 afirma ca detine un certificat care zice despre xenoanele dumisale cum ca,citez:corespund cu normele RAR! Asa ceva doream io sa vad,nu o bucata de(sa ma scuzati! ![]() This post has been edited by marian-j: 7 Jan 2014, 22:56 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
O sa ramana doar dorinta!
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A vrut să spună "corespund cu normele mai rar".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Da, de aici confuzia, clar
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.898 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Ma spariasem ca n-o s-o mai vad cand mai vin pe la Galati...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
kum |
![]()
|
Te astept cu o cafea
![]() Si daca esti baiat prezentabil, te las sa faci si-o tura cu milf-a. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(danezu09 @ 7 Jan 2014, 11:44) Iluminarea are un rol vital in siguranta noastra, mai ales pe timp de noapte, folosind faruri echipate cu bec xenon se observa din timp obstacolele care va apar in cale, pietonii, gropile si nu numai. Dupa parerea mea condusul pare mai sigur, oboseala resimtita de ochi dispare, iar efortul de a conduce in conditii meteo nefavorabile se reduce considerabil (sa zic un dezavantaj pe ceata cu xenon de 6-8k) . Prietene, esti mult in urma. Nu se mai monteaza csenoane ci HUD infrarosu. Mergi cu becurile stinse si vezi tot! |
--------------------
*
*
*
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(danezu09 @ 7 Jan 2014, 10:44) Iluminarea are un rol vital in siguranta noastra, mai ales pe timp de noapte, folosind faruri echipate cu bec xenon se observa din timp obstacolele care va apar in cale, pietonii, gropile si nu numai. Dupa parerea mea condusul pare mai sigur, oboseala resimtita de ochi dispare, iar efortul de a conduce in conditii meteo nefavorabile se reduce considerabil (sa zic un dezavantaj pe ceata cu xenon de 6-8k) . Eu am renuntat de mult la luminile de intalnire (faza scurta). Merg tot timpul cu faza lunga ca sa beneficiez la maxim de siguranta, sa vad obstacolele din timp. Nu am primit flash-uri pana acum si nici nu m-a oprit politia. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
Nu politia trebuie sa te opreasca, astia nu disting intre faze. Treaba asta e in sarcina cuiva de pe contrasens.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
o avea d-astea
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:17 |