Problema Buderus, Centrala functioneaza, nu am caldura
![]() ![]() ![]() |
Problema Buderus, Centrala functioneaza, nu am caldura
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tu nu ai pus poze...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba da Gabize. Eu mai avem sfaturi, tu ai rămas fără gâște!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(daniM @ 6 Jan 2014, 14:23) Intotdeauna vina-i a PSD-ului si meritul al PDL-lui. ![]() QUOTE(rebroff @ 6 Jan 2014, 14:24) Cine te-a instruit, te-a instruit prost. La o casa nu exista comanda "off". Dai temperatura cat de jos vrei (minim 7C), dar niciodata nu "off" QUOTE(Markos @ 6 Jan 2014, 14:28) ..... fi-ti-ar..... ![]() PS Solutie tehnica: suna un expert! ![]() QUOTE(Bulldog @ 6 Jan 2014, 14:38) Din cate stiu eu incalzirea in pardoseala merge cu temperaturi ale agentului termic mai mici de 50 de grade... Nu stiam ca in rai exista case confort redus; si nici in iad tropice, hawai, hula-hula... QUOTE(gabizegrean @ 6 Jan 2014, 17:53) Pai daca ai zis ca n-ai fierastrau pendular!... ![]() This post has been edited by dacis: 6 Jan 2014, 18:43 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
flexu'-i bun?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
gabize |
![]()
|
Scuzați-mi incultura.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
rebroff |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 January 14 ![]() |
OK, multumesc pentru participare
![]() |
--------------------
Volkswagen
Polo
2010
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Asta daca afla si el.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
pune-l sa-ti si explice ce si cum... si pune etichete pe robineti,manete, butoane etc...ca nu stii cand le mai cauti
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:22 |