tacheti dereglati
![]() ![]() ![]() |
tacheti dereglati
mad_voly |
![]()
|
||
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|||
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Au reglat culbutorii adica. Cred ca nu fac ei reglajul bine. GPL-ul nu are nici o treaba. Folosesc cheie de culbutori sau se chinuie cu patentu si cheia de 10? Tremuratul poate sa fie si din cauza reglajului la gaz. Fa o vizita unde l-ai montat si vezi daca e bine reglat.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand ai GPL montat trebuie sa lasi culbutorii mai largi un pic decat reglajul normal.
Un pic mai slabi, sa tacane o idee dar toti la fel pentru ca unul singur daca nu iti deschide destul iti da suturi la turatii constante de mers (am patit asta si pe benzina). Eu asa am facut si in masina nu se aud si merge foarte bine. Succes ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 14:59 |