DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia, de 5 mil

geti
post 28 Sep 2005, 10:09
Post #1

sofer corupt

Group: Members
From: Iasi

Ce spuneti.Am gasit o dacia 1310 an fab 84 sau 85 dar cu aripa spate tip nou nu 1300,cam varza ea asa adica nu a fost intretinuta mai deloc.Are un prag ruginit si inca ceva dar nu tare,scaunele sunt rupte si cam atat cu defectele.Functioneaza are itp pana in 2006,al doilea proprietar.Ce parere aveti.As lua sa o fac si la motor.Dar nu vreau sa fiu off topic si sa vb de imbunatatiri la motor.Astept pareri daca merita atat cumparata cat si daca merita reparata tinand cont ca mai am ceva piese de dacia.Va multumesc anticipat

--------------------
dacia Cielo si Vectra - IS OO GTO
A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 28 Sep 2005, 10:34
Post #2

Work smart not hard!

La 5 milioane ce vrei, catifea? E o rabla. Dar decat sa mergi pe jos, e o solutie!
Mergi cu ea pana cade de tot si apoi la fier vechi!
Sau baga ceva bani sa nu se franga pe drum, schimba pragul, si ad-o pe linia de plutire ca tot nu o sa mai valoreze mare lucru. Poate iei un prag de la Remat, un set de planetare, etc.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
geti
post 28 Sep 2005, 10:53
Post #3

sofer corupt

eu am masina.De fapt 2,deci nu imi trebuie ca mijloc de transport.Dar vroiam sa o iau ca sa ma joc un pic la ea sa o modific mai exact.Nu ma pot baga la cele 2 dacii pe care le am deoarece ambele sunt pe injectie.Dar multumesc mult pentru raspuns.Cu stima GETI.

--------------------
+
SilviuB
post 28 Sep 2005, 11:23
Post #4

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Daca ai 2 masini la ce iti mai trebuie o rabla in care sa bagi bani ?!?!!? Mai bine fa altceva cu banii aia! Ca tot vine iarna, mai bine pune-ti termopane daca nu ai si daca ai gasesti tu ceva util de facut cu ei!

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
skija
post 28 Sep 2005, 15:27
Post #5

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

bai "geti", esti beton omule... mai ai idei si intrebari de pus? sau ai terminat... cred ca esti prezent peste tot... sa mor io....

la 5 mil. ei o ROABA sau BICICLETA...in nici un caz DACIE... fii serios..
vezi ca incepe scoala, nu ai teme de facut?

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
geti
post 28 Sep 2005, 19:03
Post #6

sofer corupt

Mai, teme nu am iar in ceea ce priveste restantele,acestea sunt de domeniul trecutului.Oricum am gustat glumele,nu ma supar ,dar va multumesc pentru raspunsuri.Si pentru cei care ma considera aiurit.Nu sunt aiurit sau nelamurit sau cum mai vreti voi.Omu cat traieste invata.Intru pe acest forum pentru a ma informa si pentru schimb de experienta.Se pare ca toti sunt cunoscatori,de aceea vreau sa iau lectii de la dumnealor,adevaratii maestrii.Evident ultima fraza este pusa sub semnul ridicolului.Insa pastrez aceeasi stima pentru toti membrii.Ca o concluzie la cele mentionate,rugamintea mea este ca raspunsurile ce vor urma in urma postarii topicurilor sa fie strict obiective.Fara impresii personale despre mine sau ideile mele.Este dreptul fiecaruia de a-si exprima opinia,dar este si dreptul meu de a-mi apara integritatea.In speranta ca am fost inteles,va multumesc.

--------------------
+
mircea-daniel
post 28 Sep 2005, 19:22
Post #7

Membru cu tubina

From: Banda I

Bre, eu daca as avea banii, ori as tuna Oltcitul, ori as lua o Dacie rupta ca a ta, si m-as juca un pic cu ea.
Adica:
-tuning motor sa nu o mai recunoasca nici mamica Renault
-usurat masina, dar in acelasi timp intarit zonele importante cu aluminiu(boala mea)
-in fine, un kit exterior care sa aduca cu Hot-Rod urile americane(fara briz-brizuri, care parearea mea, strica farmecul unei Dacii)
Cam atat.Mama ce as mai alerga cu masinutza asta...Unii mi-au si zis ca sunt idiot ca imi plac atata Daciile, dar ce sa-i faci; cineva trebuie sa tina si la ele.

--------------------
Renault Lagunaaaa 2003 - B 666 GGG
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
Ake
post 28 Sep 2005, 19:29
Post #8

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu zic ca unul din cele mai importante aspecte ale Libertatii Omului e faptul ca fiecare isi poate cheltui banii cum crede de cuviinta. (ma rog..daca nu e insurat)

Asa ca daca ai cinci milioane, indiferent cat de mult sau de putin inseamna pentru tine, cheltuieste-le pe ce iti face tie placere. poa sa fie si o rabla, daca tu te simti bine cu ea in batatura si consideri ca merita efortul de a-i plati impozitele. Dar te rog daca iesi pe strada cu ea, lipeste un afis mare pe luneta, "ATENTIE, CAD TABLE ! " ca sa stim si noi sa ne ferim...

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
marianrec
post 28 Sep 2005, 19:33
Post #9

membru drept

From: Galati

Depinde ce vrei sa faci cu ea. Si eu am avut un gand asemanator sa cumpar o rabla si sa ma apuc de ea... In schimb eu vroiam sa o fac sa arate ca si cum abia a iesit pe poarta fabricii. Nu am renuntat la gandul asta dar nu mi-am mai cumparat pt ca .... avea nevasta-mea o astfel de rabla biggrin.gif .
Oricum pt asa ceva ai nevoie in primul rand de un garaj (nu poti lucra la ea in fata blocului), apoi: pasiune, ceva timp liber si nu in ultimul rand bani (pt unii pot fi o problema), eventual ceva cunostinte prin service-uri.
Din partea mea... SUCCES !!!

--------------------
Dacia 1310 1990, 1994 - GL03WWT & GL07NAT
bau
+
driverx
post 28 Sep 2005, 21:04
Post #10

--- Membru cu ralanti ---

geti

ei invata tu, frumos, nu zic, dar ne-am cam saturat de topicurile tale. Ce ti-am zis eu....fa-ti dracului un topic cu toate ideile tale crete, si acolo posteaza ce doresti si lumea o sa iti raspunda. Nu inseamna ca daca tie iti vine o idee care nici tu nu stii daca are ceva suport sau nu, noi trebuie sa ti le lamurim. Fa-ti ordine in cap, si fa topicuri cu cap si coada.

Chiar ne-am saturat de topicurile tale. Nu stiu cat mai acceptam "SPAM"-ul asta.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
raduboy
post 29 Sep 2005, 12:00
Post #11

Membru

From: Cluj-Napoca

Daca iti place toata ziua sa surubaresti la ea,merita sa o iei.mai ales ca la Dacie sunt piese pe toate gardurile.In locul tau nu as face nici o modificare exterioara majora,poate nicte jenti cu gume mai late.In rest modificari la greu in interiori,refacuta tapiteria,sachimbate scaunele fata cu ceva mai comfortabile,etc.La motor poti sa faci multe:renunta la jucaria aia de carb,pune-ti un carb sau 2 caruri dublu-corp,alezeaza volanta,faci evacuare pe 2 sau 4 cai,iti usurezi greutatea pistoanelor,etc.In final o sa ai o Dacie care de afara e obisnuita,dar sub capota ar fi o bomba pe roti.sau poate iti mai pui o turbina,ceva?Oricum la toate aceste modificari iti trebuie multa rabdare,piese de calitate,(mai ales la motor schimbi tot ce e de schimbat,inclusiv garnituri)si nu in ultimul rand,bani.Va las ca deja incep sa visez. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Spor la treaba.

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
+
argon
post 29 Sep 2005, 13:07
Post #12

Mesaj semiautomat

QUOTE(raduboy @ 29 Sep 2005, 12:00)
Daca iti place toata ziua sa surubaresti la ea,merita sa o iei.mai ales ca la Dacie sunt piese pe toate gardurile.In locul tau nu as face nici o modificare exterioara majora,poate nicte jenti cu gume mai late.In rest modificari la greu in interiori,refacuta tapiteria,sachimbate scaunele fata cu ceva mai comfortabile,etc.La motor poti sa faci multe:renunta la jucaria aia de carb,pune-ti un carb sau 2 caruri dublu-corp,alezeaza volanta,faci evacuare pe 2 sau 4 cai,iti usurezi greutatea pistoanelor,etc.In final o sa ai o Dacie care de afara e obisnuita,dar sub capota ar fi o bomba pe roti.sau poate iti mai pui o turbina,ceva?Oricum la toate aceste modificari iti trebuie multa rabdare,piese de calitate,(mai ales la motor schimbi tot ce e de schimbat,inclusiv garnituri)si nu in ultimul rand,bani.Va las ca deja incep sa visez. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Spor la treaba.
*

Si pe langa cele enumerate mai schimbi ce a mai ramas si poate o transformi intr-un BMX M5...cine stie...doamne..mare e gradina... tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
raduboy
post 29 Sep 2005, 16:05
Post #13

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(argon @ 29 Sep 2005, 13:07)
Si pe langa cele enumerate mai schimbi ce a mai ramas si poate o transformi intr-un BMX M5...cine stie...doamne..mare e gradina... tongue.gif
*

Sa stii ca poti face multe modificari unei masini,inclusiv unei Dacii 1300 sau a unui Trabant.Dar pentru a face asa ceva iti trebuie in primul rand pasiune.daca pe tine nu te intereseaza asa ceva,mai bine abtine-te si nu face comentarii rautacioase.
Eu de exemplu nu inteleg de ce unii oameni au ca hobby pescuitul,dar nu sar cu comentarii rautacioase la adresa lor.Respecta si vei fi respectat.

--------------------
Fiat Stilo - 1.8 16V Dynamic - CJ07APZ,
+
hash
post 3 Oct 2005, 13:18
Post #14

calculatorist

Piese de Dacii sunt pe toate gardurile, ieftine si proaste. Fa tu masina cu piese d-astea si-o sa le schimbi ca pe ciorapi. Daca n-ai ce face si-ti plac senzatiile tari - sa repari non-stop la masina, ia-ti rabla si baga piese d-astea. Am dacie de 30 de ani si am constatat pe propria piele ce inseamna calitatea pieselor (cica) noi de 1300. Dupa 2-3 ani fa o socoteala cati bani ai bagat in masina si-o sa ai o revelatie ...
Daca tot ai bani si n-ai ce face cu ei, fa si tu ce fac englezii cu masini din anii '60: schimba-i motorul cu un MPI, cutia de viteze, pune-i alta punte spate, ABS, directie asistata... pastreaza numai caroseria si bordul. Eu asa voiam sa fac cu a mea dar nu ma tine buzunarul.

--------------------
- - -
+
mircea-daniel
post 3 Oct 2005, 16:55
Post #15

Membru cu tubina

Dacai zici ca mai ai masini, poti sa o faci pe asta coupe.Scoti ce are in spate si lasi numai scaunele fata.Pui plexiglas la geamurile spate, scoti tot ce inseamna macarale geamuri, etc, eventual mai te joci un pic si pe la ce are ea ca usi spate, poti eventual sa pui un rollbar dar mai discret, muuulte poti sa faci cu o dacie...numai sa nu incepi cu spoilereala aiurea.Cu banii de spoilere&etc, iei piese mai bune pentru exterior si o faci sa arate mai umana...

--------------------
Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
+
mircea-daniel
post 3 Oct 2005, 17:35
Post #16

Membru cu tubina

Uite o masina clasa I.Acelasi lucru as face cu o ochelarista.Jos barele si facuta tablaraia frumoasa.Bomba tata!Nu tu spoilere si alte kkturi, care nu se potrivesc unei masini din anii '70-'80.

Attached thumbnail(s)
Rally_Golf_4.jpg ( Size: 25.98k ) Number of downloads: 82

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th June 2025 - 14:24
Forum Renault