Asigurari auto tip RCA, topic special pentru posesorii de solenze
![]() ![]() ![]() |
Asigurari auto tip RCA, topic special pentru posesorii de solenze
indrecan_calin |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 6 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
- MM 05 xxx
|
|||
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema este varsta ... E dezastru pentru soferii sub 30 ani ...
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
solenza zaz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 16 April 12 From: Bucuresti ![]() |
cam asa e e vb de varsta eu am 31 si am dat pe 6 luni 165 ron
|
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(indrecan_calin @ 18 Jan 2014, 09:55) Voi cat platiti asigurare pe 6 luni? Ii ceva neinregula cu mine sau asa scumpe sunt? Solenza euro 2, am permis din 2007, nicio amenda, am 25 de ani, necasatorit. Platesc aprox 450 lei pe 6 luni...ma termina... Am masina de aproape 2 ani Varsta este problema. Daca ai pana in 30 de ani este dublu spre triplu. Singurul lucru care te poate ajuta este o clasa mare de bonusare. Eu spre exemplu am B8 acum si o sa trec la b8 sau b10 in functie de perioada de asigurare adica 6 luni sau 12 luni. Sau daca era o masina mai noua cu taxa de inmatriculare mai mica, o treceai pe numele unei rude sau cunostinte. This post has been edited by Maskatu: 18 Jan 2014, 17:34 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Este sistemul Bonus Malus de fidelizare a celor care nu fac accidente, respectiv de penalizare a celor care fac accidente in mod constant. Spre exemplu cand ti-ai luat prima oara masina, ai plecat cu ea de la B0 (zero) adica pretul standard, apoi daca nu ai facut accident ai primit cate o clasa la 6 luni. Sistemul a fost implementat in urma cu 4-5 ani, de aceea eu am acum b8, adica o reducere de 32%. Maximul de bonusare este clasa b14, adica reducere de 50% fata de pretul standard, iar malus este pana la M8, adica pret dublu.
Pe cei pana in 30 de ani ne ajuta foarte putin, tinand cont ca din pretul standard avem din start un adaos de 100 pana la 200%. ![]() Sau aici http://www.rca-asigurat.ro/bonus-malus.html This post has been edited by Maskatu: 18 Jan 2014, 17:56 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gaboru4all |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti/Sector2 ![]() |
Eu am 24 de ani,permis de 6 ani, am B8 iar la ultima asigurare in decembrie am platit 340 ron/6 luni.Daca nu era Timbrul de mediu direct pe numele unui bunic o inscriam:)))
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2008
- IF 11 RDU Cand imi fuge pamantul de sub picioare,ma ambitinonez si fug si eu mai tare!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
22 de ani, permis din 2009. RCA daca solenza era pe numele meu: 1500 de lei pt 12 luni. Din fericire masina e pe numele moșului (56 de ani, permis... de cand s-a inventat permisu', cred
![]() ![]() ![]() Cand imi voi cumpara masina mea (chiar asa... oare cand? ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 18 Jan 2014, 20:21 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
You lucky...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
offspring |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 10 March 11 From: Ilfov city ![]() |
Am 24 de ani, permis din 2008, nu am calculat sa vad suma daca era pe numele meu. Probabil, asemanator cu ce a postat Iulikk
![]() Edit: Este trecut la B10. ![]() This post has been edited by offspring: 19 Jan 2014, 16:56 |
--------------------
Honda VIII
Civic 1.8
2009
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pensionar + B10 este cea mai buna combinatie. Cireasa de pe tort ar fi ca masina sa fie inmatriculata intr-un oras mai mic sau undeva in mediul rural.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
supertorr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 14 October 11 From: Targoviste ![]() |
Am 24 ani,permis din anul 2008,Dacia Solenza 1.4Mpi an de fabricatie 2005, clasa B6 si am dat 760 lei pe asigurarea pe 12 luni (cea mai ieftina)
![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005 CONFORT [B][COLOR=blue]Dacia Solenza 1.4MPI Confort 2005[/COLOR][/B]
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Io-s cu an mai tanar, permis din 2009 ... 12 luni, cea mai ieftina 1300 de lei, noroc ca nu e masina pe numele meu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Permis din 2007, clasa B8, 118 lei pe jumatate de an la cel mai ieftin asigurator.
Recomand dealerii de la Auchan Militari.. This post has been edited by Tavy84: 15 Feb 2014, 20:04 |
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
Maskatu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iliealexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 7 November 12 ![]() |
O parere si de la mine 23 de ani permis din 09.2008 Clasa B12 acum 6 luni a costat fix 430 ron pe 6 luni ....m-a terminat asigurarea dar am inteles ca nu e nici o metoda pentru asta.o seara buna
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B39yzx
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Imi vine s-o iau la fuga la ce preturi vad aici
![]() Permis 2004,B8,37 years,12 luni,283 lei,tot mai ieftina de la an la an ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Iliealexandru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 7 November 12 ![]() |
bogdanelkva chiar sunt invidios pe tine mare greseala am facut ca am inmatriculato pe numele meu imi vine sa ma dau cu capu de tot peretii daca stiam ca nesimtiti astia de la guvern pun taxele astea.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B39yzx
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca nu era taxa de "prima inmatriculare" care au introdus-o chiar si pentru masinile inmatriculate de ani de zile, puteam sa le vindem cuiva din familie care are peste 30 de ani. Dar in combinatia actuala, ne-am luat o mare teapa.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Tot pe 12 luni,tot la Allianz, B10,293 lei.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Similar ca si confratele de mai sus.
B 10, cel mai ieftin la Omniasig, 331 lei /an. Era cu vreo cateva zile in urma, cu vreo 2-3 lei mai ieftin, la City Insurance. Asta e. Din pacate nu locuiesc in Reghin, ci in Constanta, orasul ... Păstaiei. Si are cel mai scump tarif al RCA, din pacate, cu mult peste alte orase. Si ”peste” capitala patriei noastre preaminunate, București !!! This post has been edited by danygaro: 2 Jan 2015, 14:51 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
Maskatu |
![]()
|
Ti se pare mult 331 pe an? Eu am 600 / an cu b10. Asta vara aveam 650.
This post has been edited by Maskatu: 2 Jan 2015, 19:59 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
daca tot o sa creasca astia pretul la asigurari nu stiu ce cale sa mai gasim ca sa`i fentam iar combinatia aia cu vanzare-cumparare pe numele la parinti nu prea mai merge ca e taxa mare..
|
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca cumperi o alta masina (mai noua, cu euro 4-5) merge cu inmatriculatul pe numele unei persoane in varsta. In cazul de fata (super nove sau solenze) nu merge pentru ca taxa este de ordinul sutelor de euro, uneori chiar si peste 1000.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Din fericire, nu o sa ma puteti face asta mult timp.
Se va implementa si la noi sistemul corect, in care asigurarea e a soferului, nu a masinii. 2 Jan 2015, 20:18: QUOTE(Maskatu @ 16 Feb 2014, 07:46) Buna dimineata, taxa de prima inmatriculare nu mai exista de ani de zile. Acum se plateste timbru de mediu. This post has been edited by C a t a l i n: 2 Jan 2015, 20:18 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
spik1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 14 February 13 ![]() |
Cum adica, "asigurarea e a soferului"?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2012
- IF 08 GTA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Adica esti un sofer problema, platesti asigurare mare.
Esti un sofer fara evenimente, platesti putin. Nu conteaza ce conduci, sau cui apartine. RCA-ul va fi personal, nu va mai fi emis pentru o masina, ci pentru o persoana. Fiecare sofer va fi asigurat si va putea conduce orice masina, nu va mai conta capacitatea autoturismului sau varsta proprietarului, care oricum erau criterii irelevante. Sunt atatia proprietari de autoturisme, ce nu au permis, sau sunt incapabili sa conduca. This post has been edited by C a t a l i n: 2 Jan 2015, 20:30 |
--------------------
-
-
|
|
sorinnx2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 22 March 14 ![]() |
Adica nu se va mai putea face asigurare masinii pe alt nume decat al soferului . Asigurarea se va face doar pe numele soferului masinii sau asa ceva .
Doar am explicat ce-i mai sus ,nu sunt la curent . |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
am inteles catalin cam ce vrei sa spui, dar ia pune`te in locul unei persoane care are ca job soferia si datorita zecilor de mii de km anual mai este implicat in evenimente rutiere si acasa are o masina personala.. deci: din pricina accidentelor cu masina de la servici va plati o asigurare astronomica pentru masina personala ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Si cu permisul nu e la fel? Tu ai permis de serviciu si permis privat?
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:32 |