Maneta stergatoare, Cum se desface ?
![]() ![]() ![]() |
Maneta stergatoare, Cum se desface ?
FRATELLO |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ, duminica, in Bucuresti, o maneta d-aia e pe la 30-35 ron.
De inlocuit se poate inlocuit butonul, dar nu gasesti. Eu zic sa bagi sub el un cutit subtire si sa-l tragi afara, si apoi sa-l dai cu ceva vaselina fina pe tija lui. Vezi ca tija lui se duce pana in fundul manetei, adica o sa ai ceva de scos din maneta aia. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Maneta cu blocul de contacte se deface desuruband cele doua suruburi din fata. Se scoate lateral.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Deci : maneta cu buton, devenit nefunctional !
Solutie propusa : montare buton in maneta fara ramasa cu ocazia montarii CB. Rezolvare : in curs...cu ajutorul vostru, sper !!! Am reusit sa scot ultima bucata din tija manetei (cea in care Mr.Tedy a montat butonul pentru CB)... prin tragere ferma ! Intrebare noua : daca montez acolo un buton, unde merg cele doua fire ale acestuia ?! Multumesc anticipat pentru ajutor ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
La masa
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Si maninca pe rind , nu ?! Serios, un comutator (buton) are 2 fire...Unul la masa, da ?! Si celalalt ?!
30 Aug 2007, 08:22: M-am lamurit singur...Se poate inchide ! This post has been edited by FRATELLO: 30 Aug 2007, 07:22 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
De aceea nu-i bine sa-i ajuti pe oameni ca majoritatea nu apreciaza asta . Este pentru fratello
This post has been edited by camesibiu: 30 Aug 2007, 07:28 |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am schimbat la Serus o maneta d-aia de stergatoare de la Kangoo. Este identica cu cea de Ambiance si Preferance si a costat 350 ron.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Domnule camesibiu, apreciez sincer ajutorul, atunci cand il primesc ! Si, la rindul meu, ajut cat pot, atunci cand pot ! Repet : un buton/comutator are 2 (doua) terminale !!! Unul se leaga (in discutia noastra !) la masa, iar celalalt (aha !) la mufa...pinul...al tabloului de bord. Am aflat asta citind citeva ore pe site ... Oricum, rautatea Dvs este absolut gratuita ! Multumesc pentru nimic !
Rog moderatorii sa inchida ! Va doresc tuturor numai drumuri bune ! |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai si cum ai rezolvat?
Sa stie si altii, poate le va ajuta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FRATELLO |
![]()
|
Am montat un buton pe carcasa volan : un fir al acestuia la masa si altul in mufa neagra a tabloului de bord, la pinul 23 . Banuiam ca accesarea functiilor CB se face cu comanda spre masa dar nu stiam unde este disponibil semnalul...Cu stima !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
milanezu80 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 January 14 ![]() |
asa arata o maneta desfacuta din toate incheieturile:)). am montato la loc si imi functioneaza super ,maneta asta are un arculetz in verful ei si acel arculet era prea inchis ,am mai tras de el am curatat cu sprei de contact am pus putina vaselins si mergeeeeeeeeee
![]() ![]() This post has been edited by milanezu80: 30 Jan 2014, 14:52 Attached thumbnail(s) IMG_20140130_131452.jpg ( Size: 913.36k ) Number of downloads: 416 IMG_20140130_131504.jpg ( Size: 889.54k ) Number of downloads: 450 IMG_20140130_131510.jpg ( Size: 833.06k ) Number of downloads: 455 IMG_20140130_131522.jpg ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 453 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002/ Confort
- B-73-FCA
|
|
milanezu80 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 26 January 14 ![]() |
off bine ca merge
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002/ Confort
- B-73-FCA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:01 |