mers neregulat relanti, intrerupe
![]() ![]() ![]() |
mers neregulat relanti, intrerupe
noo_yd |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poate un reglaj de culbutori nu i-ar strica
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dannygambino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 28 January 10 From: Bucuresti ![]() |
poti sa mai incerci destule, gen fise , alt mpp , alt tip de bujii... alta benzina
|
--------------------
dacia
solenza
2003 confort
|
|
noo_yd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 14 May 08 ![]() |
cum pot masura "starea" fiselor ? binenteles daca se poate face acest lucru
|
--------------------
dacia
logan laureate
2007
- OT-23-XXX Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
|
|
CiprianAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 December 13 ![]() |
Si eu am aceiasi probleba.Am schimbat fisele am pus TESLA ,bobina Valeo bujiile am pus originale de renault cu 2 arcuri sau cum se zice,am reglat si culbutorii si la fel se comporta.
Problema e ca imi consuma si cam mult. Am pus-o pe tester si imi da missfire pe 1 si 4 .Daca am schimbat cele enumerate mai sus inseamna ca e de la injectoare. Asa mi s-a mai spus ca sunt infundate injectoarele 1 si 4.O sa ma duc sa le curat saptamana viitoare sa vad daca se schimba ceva |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- SB27PRX
|
|
CiprianAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 December 13 ![]() |
Pune masina pe elevator si verifica bieleta antirasturnare .Eu am avut-o rupta si imi tremura la relantiu foarte tare.Am schimbat acea bieleta si sa rezolvat problema .Acum nu mai tremura .
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- SB27PRX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 08:36 |